Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип до 20к, 2007-2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип до 20к, 2007-2008

По какво различаваш класовете?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Te са си едва ли не предварително зададени... Примерно пежо 207 и 607 дали са в един клас? Или С класа и Меган? Сигурно нещо аз се бъркам... Може и по парите за нов... едно е кола нова да е струвала 200+ К, друго е максималната цена нова да е 20-30 К. Съответно вложени мат'ряли, проектиране и прочее са леекинко различни.

Коментар

Аз като гледам за какво ще се ползва возилото , бих си позволил да преложа да разгледаш autback на subaru или хс 70 на volvo. Няма да крия , че отскоро имам аутбек и съм безкрайно доволен от избора си. Това от което имах нужда , беше относително висок клирънс,да се справя с непочистени от сняг пътища, свястна система 4х4 , малко лукс, достатъчен обем, не на последно място сигурност за семейството ми, надеждност и относителна нечупливост/не че има нещо дето не се чупи/. Максималнен предвиждан "офроуд" - достигане до полянки за пикник.

Коментар

Аааа за нисана знаеш написал сам и си прочел 3 3 тд

Коментар

Като минал по същия път в избора на семеен автомобил, да се включа и аз. Последната почти една година усилено търсих подходящи бройки и събирах информация за почти всички от изброените по-горе автомобили, демек без Нитро-то. По метода на изключването към елиминирах почти всички от гореизброените докато остана единствения правилен избор за мен - Хондата. И преди да бъда поруган от феновете на ЛК - да поясня още веднъж критериите при избора ми - семеен, сигурен, надежден, непретенциозен, икономичен, лесен за поддръжка и с голямо вътрешно пространство и багажник автомобил. Да не се кандилка много в завоите, да поддържа относително висока скорост на магистралата при възможно най-малък разход на гориво, да е достатъчно голям и комфортен за дълъг път. При нужда да ме преведе през някой черен път до хижата в гората или до язовира, без да ме е грижа че ще задере отдолу. А, и все пак да ми допада визуално поне малко.
            Та накратко:
            Туарега се спъна на старта, падна и остана да лежи на асфалта в локва масло.
            Мураното, Гранда и Субаруто /Трибека/ се удавиха в гориво.
            Санта -фе ми харесваше много, преди да го покарам малко.
            Х-трейла откровено не ми допада визуално - конкретно волана и таблото. Не мога да дам толкова пари за кола която не ми харесва. По същата причина отпадна и Кашкая. Иначе от техническа гледна точка нямам забележки.
            Равчето се бори като лъвче до края, но също отпадна също заради интериора и най-вече заради малкия багажник.
            Пропускам няколко за да обявя финалистите в МОЯТ клас автомобили - БМВ Х3, двойка дизел, / по възможност 177 коня / и Хонда ЦР-В дизел 2.2 , след 2008 г.
            За БМВ-то недостатъци не намерих... Просто не можах да си го позволя.

Съветът ми е - качи се и покарай. Ако не ти, то сърцето ти ще избере.

На края и Хондата която си взех не се оказа точно тази модификация, но това е друга тема. За мен ЦРВ-то, не е най-добрият автомобил, но е възможно най-удачният и рационален избор.
            Успех.

Коментар

Ами трябвало е да вземеш Х5, не 3 просто, по-евтини са . Шегичка де, но където хондата на съседите едвам тръгва, Х-а не разбира, че има сняг. Зимата това де. Но пък е и по-малка машина и хондата и Х3... та аз за това не ги и приемам за семейни...

Коментар

Първоначално публикуван от kapitan176 Преглед на мнение
                ..........финалистите в МОЯТ клас автомобили - БМВ Х3, двойка дизел, / по възможност 177 коня / и Хонда ЦР-В дизел 2.2 , след 2008 г.
                За БМВ-то недостатъци не намерих... Просто не можах да си го позволя. .......
                Хонда не съм имал, но това БМВ е толко скъп таралясник...не е истина. Сервиза на една Х3 на 130к км. ми струва много повече от сервиза на 2 Нисана и 2 Мерцедеса заедно.

ПП ако можеш да понесеш 2-3 литра по-голям разход, си вземи Патрул или по-голяма Тойота. По-добре е щом ще си возиш децата.
                Последно редактирано от drukman; 01-06-13, 05:40.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Туарега се спъна на старта, падна и остана да лежи на асфалта в локва масло.
                  ..Е това се казва образно обяснение..а да не е бил случайно и ония великия w10TDI??
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

...БМВ Х3, двойка дизел, / по възможност 177 коня ....
                    ...За БМВ-то недостатъци не намерих... .
                    Точно този мотор на БМВ трябва да се избягва. Имат проблем с разтягане на ангренажната верига и оттам се получават големи главоболия. Този проблем, в повечето случаи, се появява при повечето повредени екземпляри на доста под 100к км. Има доста изписано в нета относно проблема на 2.0дизел/177кс
                    M57D30T1
                    W450

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X