Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип до 20к, 2007-2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джип до 20к, 2007-2008

Здравейте Колеги,

Първо да се представя - семеен с дете. Търся сигурен и стабилен SUV най-вече за каране на пътя, 2-3 ходене до нашите планински курорти зимата - почти не планирам offroad изпълнения. Та бюджета ми е около 20к. Поогледах пазара та съм се спрял на следните модели:

- Nissan X-trail, 2008, 150кс,60к километри, върнат от лизинг
    - Chevrolet Captiva 2.0D,2008,77к километри, върнат от лизинг
    - Vw Touareg 2.5 TDI, 2007,132к килиметри, върнат от лизинг - този ми е малко над бюджет но мога да се понапъна
    - Toyota RAV4,2008,109к километри, върнат от лизинг
    - Honda CR-V, харесва ми не съм намерил върната от лизинг.

Дали може да изкажете по едно мнение и акъл аджеба на кой да се спра - за X-trail лоши неща не съм чувал, за Captivata добрите мнения са доста малко, Турега знам че е доста стабилен на и извън пътя; за RAV4 и CR-V нямам мнение. Ще се радвам да ме носочите и ако може да споделите и от към поддръжката как стои въпроса.

От: Джип до 20к, 2007-2008

+ за Nissan-a
    Nissan Patrol Y60

Коментар

Добре дошъл.
      Прочети подфорумите на марките към които си се насочил,за да добиеш представа за плюсовете и минусите на съответните возила.
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Ще си позволя да ти дам един съвет. Не купувай кола върната от лизинг. Много случаи има,в които предишните собственици преди да предадат колата я съсипват тотално. Знам поне за 3 случая на Мерцедеси с белина в моторите. Напоследък си е честа практика. По-добре,като си избереш нещо от горните,пробвай с нов внос или от човек

Коментар

Аз бих добавил и Хюндай Санта Фе към горните като вариант!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Здравей колега!Първо искам да ти кажа че лично аз имам известни резерви към колите върнати от лизинг.Колегата Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz ти е дал пример защо.Второ-за изброените от теб марки-ако имаш възможност да се качиш и да покараш всеки един модел ми се струва че сам ще избереш най- подходящия за теб.Трето-карах известно време TOYOTA RAV-4.Когато я взех беше на 37000 км.И като стана на 60000км съединителя замина.От сервиза казаха че това е нормално-на 60000км да се сменя съединител.Не знам дали е така нека по запознатите от мен колеги да кажат.И четвърто - към списъка бих добавил и KIA SORENTO.Не е лош автомобил,по отношение цена - качество.Дано съм ти бил полезен.Желая ти успех
            Няма лоши автомобили - има лоши шофьори

Коментар

И като е с белина, какво се случва?
              Нали е проверен и има някаква гаранция?
              Не се заяждам, не знам, просто питам. Не съм купувал върнати от лизинг.

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                И като е с белина, какво се случва?
                Нали е проверен и има някаква гаранция?
                Не се заяждам, не знам, просто питам. Не съм купувал върнати от лизинг.
                Гаранция има, ако автомобилът има такава от производителя. И пак може да откажат ремонт при умишлена повреда. Първата джипка в подписа ми е "върната от лизинг", на практика - прибрана насила "со малко кютек" от неплатежоспособния лизингополучател. Нищо й нямаше. Не знам тия истории с белина... Върната може да значи, че човекът я е карал 5 години и е взел на лизинг нова, а тази я е върнал и му е приспадната остатъчната й стойност от първоначалната вноска за новата. Може да значи - спрял да плаща, тогава никой не го чака да сипва белина и да прави мизерии - колата му се взима насила или се "краде" с паяк от лизингодателя.
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Nissan Pathfinder
                  Aprilia 125 1991
                  Bashan 200c 2007
                  Suzuki Vitara 1.6 16v 1993
                  Suzuki Grand Vitara 2.5 1998

Коментар

Здравей,

Хайде още едно лошо мнение за Каптивата. Имам такава служебна, с този двигател, на около 50 000 км е. То не бяха изгорели датчици - в един момент таблото светва като коледна елха, амортисьори, предни дискове, тампони и какво ли още не... Не бих я взела за лично МПС.
                    0887 61 66 21 - Катя

Коментар

Колеги мерси за съветите, днеска покарах RAV4, automatic и Santafe; като че ли по ми хареса равчето RAV4 ми се струва че вози малко по-стегнато, докато хюндая по-меко и леко по нестабилно.

Коментар

Относно Каптивате и аз четох много лоши мнения, засега равчето води в класацията.

Коментар

Първоначално публикуван от matanasov Преглед на мнение
                          Колеги мерси за съветите, днеска покарах RAV4, automatic и Santafe; като че ли по ми хареса равчето RAV4 ми се струва че вози малко по-стегнато, докато хюндая по-меко и леко по нестабилно.
                          Определено СантаФе-то е по-меко! Но пък и по-голямо!
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

Понеже съм в същата дилема, да питам и за Гранд Витара, какво ще споделите?

Коментар

Nissan Murano , Dodge Nitro - някакви отзиви ще съм благодарен сега видях че и те ми се вмествам в бюджета

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X