Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на кемпер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за покупка на кемпер

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    Имаш романтична представа за зимата в италианските курорти...
    Така си е

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    За лебедка имах предвид, ако кемпера ще се ползва и извън асвалта.
    Абе аз се заяждам само Нали тръгна от ходенето на ски "4х4 или лебедка", а на ски даже екстремистите отиват по пътя.
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      Докато прочета и.... Крум сигурно е изял бонбоните....
      Е чаках те , за теб съм взел лукчета ама те нема в преговорите..
      Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от rraadd00 Преглед на мнение
        Попаднах на нещо любопитно: http://www.caravan24.ch/chde/Wohnmob.../detail/19871/

А сега сериозно. Asteri имаш ли наблюдение и впечатления за Buerstner като производител. Харесах един интегриран такъв и май-май ще го взема. Стига да ме изчакат малко.

Също ме интересува Eura Mobil - в горния ти пост англичаните първо не са доволни, после пък са най-малко недоволни. Според теб как са, че и такъв съм загледал - с двоен под.

Влезнах в няколко кемпера тези дни и преосмислих изискванията. По съвет на Крум заглеждам и интегрираните, които до сега чисто субективно отхвърлях. Другото което вече гледам е мястото за седене /не спане/ в кемперната част. Тъй като ислкам да се ползва и зимата за семейни ски ваканции, за мен е важно да има достатъчно място, където да може да се седне вечер /пред камината / с чаша вино и чай за децата.

Гаража много ме блазни, но пък кемперите с такива са много дълги и съответно тежки в задната час, зад задната ос. Това според приятел, каращ такъв определено затруднява придвижването зимата. За сметка на това видх супер хитра и проста за изпълнение стойка за мотор, която може да се прибира и вади при нужда.

Гледането и търсенето продължава.
        Моля Ви да обясните малко повече за този гараж или да дадете линкове със снимки.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

http://www.google.co.uk/search?q=mot...iw=640&bih=335
          За това май става въпрос.
          Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
          Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
          Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Е, дойде времето да ви се похваля. Следвайки практичните съвети на Крум и Asteri, както и сърцето си на връх Великден благополучно се прибрах от Немечко със страхотен кемпер

База - Fiat Ducato 2.8JTD 128к.с.
            Кемпер - Laika Ekovip 3.1

Ето и снимка , на прибиране, нейде из Чешко

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130504_082753.jpg
Прегледи:1
Размер:98.5 КБ
ID:5481890

И вътре:
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130512_180007.jpg
Размер:124.2 КБ
ID:5481891 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130512_194907.jpg
Размер:122.9 КБ
ID:5481892

Благодаря още веднъж за съветите.

Ако някой има интерес, мога да разкажа подробности относно вноса, застраховките, таксите по магистрали и най-вече Сръбските изисквания
            Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
            BMW F650CS
            Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Ексра е, със здраве да му се кефите!
              Ше дадеш ли едно кръгче?
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Ейй. ЧЕСТИТО !!! МИлиони безавариини по цял свят и най-важното, винаги да има приятна компания с която да пътешествията да се превъщатат в приключения

Коментар

Честито, прекрасно изглежда. Пожелавам ти много приятни емоции с него. И най вече време за ползване. Отново честито.
                  [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Страхотен ! - благородна завист ме тресе

Пожелавам само приятни емоции и със здраве да го продадеш, че да купиш по-нов

Разкажи малко, че и на мен ми се иска - от къде, колко пари и т.н.?
                    TLC 90 1KZ-TE 2000г.
                    "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Честито и със здраве да си пътешестваш и само приятни емоции с цялото семейство!

Аз също съм любопитен ..... та се чувствай свободен да дадеш подробности (идеята много ми допада, но на този етап при мен йок).
                      Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                      Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Първоначално публикуван от rraadd00 Преглед на мнение
                        ...Ако някой има интерес, мога да разкажа подробности относно вноса, застраховките, таксите по магистрали и най-вече Сръбските изисквания

Разказвай, не се стискай. Пожелания за незабравими и щастливи пътувания с "гарсониерата".

Коментар

Честито и от мен! Дано ви донесе само приятни мигове!
                          Последните 3-4 години и аз тайничко от жената си мечтая за кемпер, но ще си остана само с мечтите, за съжаление!
                          Успех!
                          Казано е:
                          -"Обичай ближния",
                          щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_serviz Преглед на мнение
                            Честито и от мен! Дано ви донесе само приятни мигове!
                            Последните 3-4 години и аз тайничко от жената си мечтая за кемпер, но ще си остана само с мечтите, за съжаление!
                            Успех!
                            И аз така последните двадесет и няколко години си мечтая за кемпер, жената знае, ама каква полза...

Честите придобивка!
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Честито и тук Радо!
                              Да не го спирате!
                              Разказвай сега...

Коментар

Честито!!!!

И аз съм в процес на търсене, та всяко инфо ще е от полза.
                                Ако може, колко излезе придобивката? Може и на лични.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X