Обява

Свий
Няма добавени обяви.

молба за помощ за избор м/у гранд чероки или диско 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: молба за помощ за избор м/у гранд чероки или диско 2

Взимай Гранда и си го карай на газ с кеф. Колата е чудесна не само като визия, а и като возия и комфорт. Доста проходима (особено куадра драйв-а).
    Малко офф - не се сдържах:
    Защо първата мисъл на Българина е какво и откъде да чопне ... После циганите ни виновни .... Алеко е отвратително актуален за келепира, независимо че е писал преди 150 години ...
    Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
    Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

от софия съм.младост 4.отпуска съм до вторник.ако е удобно ще се възползвам.
      е са бях на горубляне.само едно диско 3 за 24000.грандове няколко се дизелаци.имаше два ленд крузера кат за мене ама все къса база.аз държа на дългата.най неочакваното бе че ми хареса един теракан 2005 сив,автомат,кожа,163кс.ама пусто няма темпомат.много държа на тва.
      еийй ама тва диско 3 много яко.оглеждах,текоха ми лигите и айде пътя за вкъщи.
      та така-неделни размисли и страсти...
      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
      0888854582
      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Най-вече защото е беден и много гладен и когато изчерпа вариант А отива на вариант Б!
        Не ме разбирай погрешно и аз споделям твоето мнение, но много хора не!
        Винаги съм се чудил като отида назапад как могат да ме приемат такъв какъвто съм и даже на ум няма да ме напсуват! (явно и най-голямото перде да си средата ти влияе)

Коментар

О887 6О3 8 пет пет - Валери звънни сега ако можеш

Коментар

здравейте пак!след много четене тук главоблъсканицата започва да ми се подрежда.

в идващата неделя мисля да се командировам и да го разгледам.и тук моля за помощ.на какво да обърна внимание?някакви специфики на машината.
            Благодаря!
            е добре де!?!що не ми излезе поста с обявата!!!
            става въпрос за един гранд в дупница.има го в мобилето.обявен на 8800.4.7 литров.на вратите и на предния капак има няква петолъчка.

а... стана!!
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 15-01-13, 16:27. Причина: mobile.bg
            0888854582

Коментар

На снимките изглежда добре
              Обявената цена може да я смяташ с
              гуми-1000лв
              джантите-не зная колко може да струват....
              изглежда по ходовата част доста неща са сменяни-амовете са поне 200лв
              Това аудио,ако има и гпс е поне 500лв
              Според мен си заслужава да се види-взимай някой от спецовете от тук и отивай да го тествате
              Успех
              Cherokee WJ 4.0L- NP242
              Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Сериозен "рейсингов" тунинг е правен, на автомат осмак са сложили оборотомер за високооборотен двигател със шифт лампа. Бре, мераци големи. От Хонда клуба ще го купят веднага.

Коментар

.......Toзи оборотомер,ще бъде първото нещо,което ще изхвърля ако колата е моя
                  Cherokee WJ 4.0L- NP242
                  Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                    Сериозен "рейсингов" тунинг е правен, на автомат осмак са сложили оборотомер за високооборотен двигател със шифт лампа. Бре, мераци големи. От Хонда клуба ще го купят веднага.
                    Недоразумения не купуваме
                    Трудно се намират 200 литрови бутилки за газ
                    Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
                    Disco 1 бекъп
                    Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Важното е двигателя да се държи между 10-11 RPM....

Коментар

И аз го заглеждам тоя "уникат" защото и аз се зарибих на V8 , ама много добре знам как се поддържат колите в Италия и как се карат. /Пример-бях на гости и си говорим с шефа на една фирма, който ми обяснява, че се прибира да обядва и почине час-два на 235 км от вкъщи, а пък маслото му било за смяна щот карал вече 55 000 и само доливал, ама много масло харчело/по 1л на 1000 км/ и нямало нужда да се сменя щото било все пресно-АУДИ-А6тди/ А в Италия повечето са магистрали и под 140 рядко виждаш кола/за по-хубавите/.
                        Та нещо се възпирам да вземам кола от Италия. Иначе всички изглеждат като от магазина, то там и зима нямат, като хората.
                        Пък ако го вземеш, да се похвалиш, ейй. Ако е за хвалене.
                        в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
                        Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

И така,ходих,видях,подкарах и капарирах.Много ми хареса!!!Невероятно запазено купе от вьн и вьтре.Мотора буквално мьрка.Ако може това да се каже за осмак.Дупих се да гледам и отдолу-изглежда като нов.Останах изненадан колко е бькан с екстри.Музиката е алпин с двд и навигация.В гумите има доста хляб,джантите са екшьнски.Само не знам дали в кат ще ми направят проблем за лепенките по вратите.И те така,в еуфория сьм и друго не се сещам да напиша.Като го платя и си го регистрирам ще моля за помощ.Препорьчан майстор и сервиз.И още,тва е един от редките случай в който автомобил изглежда по добре на живо отколкото на снимка.Айде сьс здраве на всички.
                          А звука на мотора кьв еее.....
                          0888854582

Коментар

Ето и първи фотоси!Кофти е че амортисьорите на капака на двигателя са тотално изпуснали.Сега кат се замисля,преди този гледах други два на които също бяха изпуснали.На автомобила е монтиран спортен филтър.Кутията на оригиналния е в багажника.На километража пише 108 000км.Малко ми се струва за 12 години.Обаче квот такова.Колелото се завъртя и връщане няма.
                            http://traun.snimka.bg/automobiles/jeep.726145.29512004
                            0888854582

Коментар

Честито,да си го караш с кеф(а кеф със сигурност има с тоя двигател).За сервиз-задължително при Димата и Дядо Владо.

Коментар

Да си жив и здрав и ти и джипката и мадамата от снимката. Дълго и безаварийно......
                                в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
                                Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X