здравейте!току що се регистрирах.молбата ми е да ми помогнете в избора.до сега съм карал само леки коли и камиони.в момента съм с нисан примера 1998г 150кс.нямам забележки към колата но от полвин година все повече ми се забива трънчето за "джип".харесаха ми двата автомобила от заглавието на темата ми.гранда е с 2.7 двигателя на мерцедес след 2004г а диското е ТД5 след 2003 с по-новите фарове.искам да е автоматик.няма да ги ползвам за тежък оффроуд.ходя за риба и на вилата която е в стара планина ботевградско.карах на един приятел чероки 2002 и ми хареса.принципно залитам по повечко коне.карах на един колега хюндай теракан.двг ми хареса но интериора и екстериора изобщо.диско съм карал точно 1км и не можах да придобия големи впечатления от двг.инак съм 50/50 между двата автомобила.от изчетеното оставам с впечатления че диското е по добро като цяло.черокито ме привлича с тия 163 к.с.и интериора ми допадна.от друга страна ТД5 е с по здрав двг ама може би ще ми дойде слабичък.имам още около 4 месеца за чудене.ще помоля ако може да обсъдите двата модела.
благодаря предварително.
благодаря предварително.
Коментар