Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за лек автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за лек автомобил

За Пежото, ако са оригинални е супер евтино, ако не са, си скъпички. Ама темата беше да дадем съвет на колегата, за малолитражка. Аз си изказах моето мнение. От личния ми опит, споменах, че съм карал, но не съм поддържал немска кола.
    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
      Последно се спряхме на мицубиши колт.Харесах ме си едно от Габрово,живот и здраве след празниците ще ходим да го гледаме
      Какъв Колт, че ми стана любопитно? До 5та генерация са безумно здрави коли, 6та не знам все още как е. Дано имате късмет с избрания екземпляр!
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
        Какъв Колт, че ми стана любопитно? До 5та генерация са безумно здрави коли, 6та не знам все още как е. Дано имате късмет с избрания екземпляр!
        Здравей Стефчо,Клта е 2000-та година.Не знам каква генерация се води.
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
          Здравей Стефчо,Клта е 2000-та година.Не знам каква генерация се води.
          Щях да ти предлагам ( мразя да пиша в този род теми ) Колт като вариант ,но вие сте стигнали да правилния избор . Има един Колт в Мобиле от регион Сливен за 2650 лева ,2001 година ,климатик, червен ... близо ти е и може да го погледнете
          Успех
          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

jaxan, можеш да говориш и с Иво - да даде Ярис-а на твоята щерка за тест.
            Както видя на Събора, нищо, че Тойота-та е дребничка - няма проблем и в гората де влезне за малко.
            Освен всичко останало, е хубаво да се има предвид и субективното мнение на бъдещата водачка от поведението на автомобила на пътя при управление.

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
            ... Пежо 307 е горе долу същия клас ...
            Само малка вметка, Борко - 307-цата е далеч от идеята за "дамска малолитражка", по-скоро е в класа "семеен автомобил".
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
              Щях да ти предлагам ( мразя да пиша в този род теми ) Колт като вариант ,но вие сте стигнали да правилния избор . Има един Колт в Мобиле от регион Сливен за 2650 лева ,2001 година ,климатик, червен ... близо ти е и може да го погледнете
              Успех
              Благодаря Ицо,видях го и аз в мобиле,на всяка цена ще го погледна
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Уважаеми Колега,личното ми мнение е за японските коли Микра,Колт и т.н.Противно на очакванията частите не са никак скъпи.Знам за случай където например съединител на френски автомобил е два пъти по-скъп от такъв на японски автомобил.Това е личното ми мнение разбира се.
                Последно редактирано от Чавдар (V93); 11-01-13, 11:03. Причина: Прозвуча като реклама

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                  Само малка вметка, Борко - 307-цата е далеч от идеята за "дамска малолитражка", по-скоро е в класа "семеен автомобил".
                  Понеже имаше мнение за А3, че му били скъпи частите и сравнявам с Пежо горе-долу от същия клас.
                  На сърбела майката му е чесането.
                  Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

То си е до мнението на конкретния индивид. На мен Б4-ката ми е дамската малолитражка. И изобщо не са скъпи частите, особено на фона, че почти не се чупи.
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

За първа кола на дъщеря ми избрахме Ярис 1000 кубика VVTI, 68 к.с. 2001г., тя сама си я хареса като я заведох на Горубляне и седна последователно във всички малолитражки, спонтанно хареса Яриса като отличната видимост беше решаваща, отказа се от моите фаворити Мини Купър, Ауди ТТ и Битъл (исках нещо по-гъзарско), впоследствие много бързо привикна с автомобила, колата се кара много лесно и приятно.

Като експлоатация съм повече от доволен от Яриса, ползваме го вече три години, върви повече от добре за малка кола и не се усеща да е слаба с еднолитровия мотор, уникално здрава, нищо не се поврежда и почти не сме давали пари за ремонти, веднага му сложихме газов инжекцион, харчи 8л газ в града, навън дава към 6 л. газ, ниските разходи много радват ползвателката.

Като собственик на автосервиз категорично не харесвам френските алтернативи, Фолксваген и Ауди стават, японските алтернативи като Колт и Микра са отличен избор, разбира се решаващо е състоянието на конкретния автомобил.
                      Последно редактирано от TOYO; 01-01-13, 19:50.
                      TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Докато колегата мисли, да попитам и аз, че е на дневен ред. Пак за жена - какво ще кажете за Toyota Celica 1.8, модела който се произвежда до 99-та година. Има ли някакви съществени недостатъци този автомобил и конкретната модификация. Извинявам се че пиша в темата на колегата, но да не правим безброй теми за избор на лека кола.
                        Александър

Коментар

От 6 г, жена ми кара Мастурбиши Колт 1,3 12V CJ. Няма да обяснявам, какво му се причинява ежедневно... Факт е, че единственото, което се налага да правя периодично е смяна на накладки, гуми, някой друг фар, стоп, калник...
                          Предишната беше А-classe (нема такова дърво)
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

А класата е безумна кола с акумулатор в... пода.
                            Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                              А класата е безумна кола с акумулатор в... пода.
                              Това и е най-безобидното безумие.
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Чудна работа, къде ги (ви) намирате (намират) жени, които предпочитата малки коли??? Мене Съдбата все ме събира с жени, които обичат "големи" - ЛР Диско-2, Субару Трибека, Тойота Авенсис, а най-малка - с Мото-Гуци.
                                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X