Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за лек автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за лек автомобил

Много коментари не можах да ги изчета всичките,и ти не знам дали ще ги изчетеш,но според мен и двете не стават,като за първа кола измисли нещо японско, защото се карат по лесно някоя маздичка ли тойотка ли както сам си прецениш стига са си вместиш в цената,ако държиш на първите два модела спри се на дизеловият форд,стига да има комресия де !!! УСПЕХ С ИЗБОРА И БЕЗАВАРИЙНО КАРАНЕ

Коментар

Много негативни мнения за Форд, естествено без обосновка и абсолютно безпочвени. Въпроса е на късмет при покупка на кола втора, трета и пета ръка. Аз съм с две ръце ЗА Фиеста бензин. Карал съм и съм поддържал такава. Екземпляра е изключително читав, лесен за обслужване и ремонт, издържлив и всеки един агрегат и система са ремонтопригодни. Частите са на смешни цени.

П.С. Имам Форд Ка, 1996, 1.3 бензин с ГИ, двигател J4D, по магистралата на газ с климатик с трима човека и багаж под 160 не падам и маршрута Сливен-София го взема без да се замисли. Разхода при НОРМАЛНО каране е смешен.
      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Всичко друго, но не и форд- чуваш го как гние пред вас.
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
          ...1.3 бензин с ГИ... по магистралата на газ с климатик с трима човека и багаж под 160 не падам
          Едва се сдържам да не коментирам, ама ще си затрая ...

Някой по-горе беше казал - каквото си хареса момата. И май това е истината. ... Стига момата да не е като моята, че тя харесва Тундра ...

Весела Коледа!
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
            ...Ще се купува кола на госпожицата/щерката/...
            Хайде, намерете най-добрата. Очаквам снимки на хубава Тойота Ярис или Фолксваген Поло или Лупо
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Лутането напредва с всичка сила.Нещо за Рено клио?
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Фиестата най вероятно е ЗЕТЕК двигател.Аз взех преди 2 год на моята дъщеря такава Фиеста.Много удобна кола за млад човек и много изгодна за бащата.Ремонти-биалетки 2бр.,накладки предни,дискове(всичко това при покупката)За две години една повреда-клапан на парното(слагат се две тръбички ф16 по 17см.Разход-извънградско 5.5-6л/100 .Малко твърдо вози .Магистрали бол.Фиатите НЯМАТ парно.Пежото-това не е Пежо 205.Дизелите- ще и мирише на нафта.Фордчето.Фордчето.Фордчето С поздрав Борето

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                  Лутането напредва с всичка сила.Нещо за Рено клио?
                  При всички положения по-добро от форд търси фабия

Коментар

Според мен трябва да се иде по автокъщите. Аз си взех Opel Tigra, но го кара и жена ми (то си е женска кола принципно) и засега, да чукнем на дърво, нямам оплаквания. Освен това ще влезеш в бюджета заедно с разходите по застраховки и консумативи. Но за да избереш, трябва да се разгледа. Фиатите на мен ми се сториха като жигули - недодялани, някак неудобни в малките детайли. Всичко е въпрос на вкус и не винаги прагматичния избор е най-добър.

П.П. Атокъщите ги ползвай за ориентир, не препоръчвам покупка от там...
                    Александър

Коментар

За млад пилот изпитател в никакъв случай тигра.Като и погледнеш цените на едрогабаритните части,и ще ме разбереш.Задно стъкло е маса пари,предно да не говорим.Търси някоя масова кола,защото след две години ще взимаш нова.Колкто и добре да кара,е без опит и след две години ще прилича на войнишко канче-гаранция.За мен до 2000лв и търси един Сивик с 1,3-1,4 двигател.Смешно евтини части,върви прилично на дълго с ръчкане трудно достига 6/100км.

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
                        Аз пак с оглед безопасността ще пусна тук едни линкчета с инфо за някой от колите които споменавате...техническите подробности ги бистрете на воля
                        http://www.euroncap.com/tests/fiat_punto_2000/28.aspx
                        http://www.euroncap.com/tests/ford_fiesta_2000/76.aspx
                        http://www.euroncap.com/tests/citroen_saxo_2000/70.aspx
                        http://www.euroncap.com/tests/peugeot_206_2000/72.aspx
                        Това е правилният подход. Останалото се прави, но Живота - не.
                        Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Audi A3 1.9TDI !!!!
                          Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                            Audi A3 1.9TDI !!!!
                            Аудито според мен, не е удачно в този случай. Както пише по-горе, колата ще е като учебна, а на Аудито всичко му е скъпо. Аз още съм за Ситроен и Пежо.
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

VW Golf 3 1.9 TDI мотор: 1Z здрав като бордюр, частите са с цени народни

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                                Аудито според мен, не е удачно в този случай. Както пише по-горе, колата ще е като учебна, а на Аудито всичко му е скъпо. Аз още съм за Ситроен и Пежо.
                                А3-ката си е чист голф и е супер здраво !
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X