Ами ето готовото решение- купи си Хамър, Ескалейд или Jeep 3.1 дизел и после се похвали как се справяш с техниката.
Ако знаеш с горното си мнение колко народ накара да се плеснат по челото...
.......................Затова се поогледах за друг и ми хареса на външен вид Гранд чероки .............................. Тук виждам два вида мотори дизел 2,7 и 3,100 кубика, за друго не знам но ми харесва този външен вид, а и ми се струва, че седалките са страшно удобни във този си вид...........
Ако ще е Grand Cherokee WJ 1999 - 2004 год., с дизелов двигател, то за предпочитане е 2.7CRD CommonRail дизел, който е двигател на Mercedes-Benz(OM647) Не, че 2.7 CRD е съвсем безпроблемен /понякога проблеми с дюзите/, но поне е по-съвременен и е CommonRail дизел, за разлика от другия 3.1, който е "известния" турбодизел на VM - по-старо поколение капризен мотор, с отделни глави на всеки цилиндър, склонен към прегряване и труден за ремонт и поддръжка. Ако ще е Grand Cherokee, защо не погледнете и следващия модел - WK 2005 - 2010г. Там също има дизелов двигател - 3.0L CRD - (OM642), пак на Mercedes.
Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Ако ще е Grand Cherokee WJ 1999 - 2004 год., с дизелов двигател, то за предпочитане е 2.7CRD CommonRail дизел, който е двигател на Mercedes-Benz(OM647) Не, че 2.7 CRD е съвсем безпроблемен /понякога проблеми с дюзите/, но поне е по-съвременен и е CommonRail дизел, за разлика от другия 3.1, който е "известния" турбодизел на VM - по-старо поколение капризен мотор, с отделни глави на всеки цилиндър, склонен към прегряване и труден за ремонт и поддръжка. Ако ще е Grand Cherokee, защо не погледнете и следващия модел - WK 2005 - 2010г. Там също има дизелов двигател - 3.0L CRD - (OM642), пак на Mercedes.
Много ориентиращ и изчерпателен отговор!Благодаря,Днес ходих да гледам един Навигатор, но за жалост беше вече продаден,И между другото погледнах Патрол със един собственик, за съжеление на цената на Навигатора и далеч,,, ама далеч от неговата класа,Погледнах и WK 2005 - 2010г. но,,, как може автомобил с тази година и вече да му се е нацепила кожата на седалката?Таблото също не ми хареса, много грубо, а джипката-малка,Не би ли трябвало да е по-елегантно?Или бъркам?Както и да е,Ще продължавам огледите,Предложения форд е също от клас на Навигатора,
Камион си наемаш с нормална книжка тук,а всичко което не е камион,без значение ,че може да е с двойна гума на задника и 4 тона си се кара с нормалната книжка.
До 550 май си беше с нормална,но ще ви изльжа,7 тона и малко се карат с нормална книжка,това е на половината,вьртя го на пета,че и до 5 тона мога да влача без да ми тьрсят друга книжка.
Ей сега си намерих ""US книжката"(как звучи само) и на нея пише: CLASS: Vehicles not exceeding 26,000lbs GVW, except motorcycles.
P.S това е DL от SC.(South Carolina)
Даааа, при вас с т.н. "любителска" книжка /кат."В" по нашему/ можете да карате автомобили с общо тегло почти 12000 кг, а тук до 3500 кг и до 7 места, без мястото на водача. За повече - или кат. "С" за камиони, или кат. "D" за автобуси. Ако имахме вашите пикапи и SUV автомобили, май 90% от водачите трябваше да са с някоя от професионалните категории. Ама какво да се прави! Явно в EU, на стария континент е голяма теснотия, та затова - и колите ни малки, и книжките ни също.
Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
[QUOTE=BENZBOSS;2012624]А какво е Ф650?Те тава те,че и още 5 тона влачиш/QUOTE]
Малко на фото шоп отиват работите тук.
До колкото съм запознат в САЩ може да караш всичко на което спирачките не са въздушни.И това с нормалната книжка.
Ето малко снимки за определяне на габаритите и други възможности.
Теглиш същия по размери пикап,ремаркето товати 6 тона и е на електрически спирачки.
F-250 с лек лифт до Тойота Тако
От 5 до 10 АТВета,цялото обурудване и 6 човека в кабината
Нормалното за САЩ междуосие
Преден носач на окачването
Уличен боец
Завиващ заден мост
Уникален достъп до купето
Много и различни модели
Нисан Патрул е голям камион
Интериора на ''селския пиакап''
Винаги има по-голяма риба
Така че кой каквото и да ти говори пикап или джип с тези размери е едно голямо удоволствие да притежаваш и експлоатираш по всякакво предназначение,стига да можеш да си го позволиш.
Не е зле,виждал съм такива има и модел с истинска камина,мраморен под и тн.Като ги знам колко високи ги правят тук ще оставиш АТВтата на някой мост.
С това ще е пълен ташак да се явиш в технотест.Направо ще побягнат като те видят.Хе,хе,хе
Това дали го имат на склад,поне 500000$ ще струва...
Порьчка ма може и някьде да има изостанало по нещо.Иначе самосвал или линейка или бордова версия има колкото искаш,че и се наемат както казах с нормална книжка.
Коментар