Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ескалейда или Форд Екскурзия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ескалейда или Форд Екскурзия

Грешка съм, А-рамената са от пред, което незнам какво означава, а за от зад е друго но малко трудно все още се ориентирам с качването на снимки

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      Жената ми вкара фалца Трябва ни нещо с 8 места,че го играят комбина майките тук,единия ден едната го изграе разводач и товари 7 хлапета,другия ден следващата мама,а ние повече от 2 не можем да качим в 5 метра и нещо кола.И сьм клекнал и аз да ровя и пак сьм в джаза.И тия горе ги прегледах,гледах и старички,и новички и средни и бензинки.............и си го пишат хората - Екскурзията е за големи семейства с много багаж и лодка или ремарке за влачене.Багажа ясен,ще намеря ако се наложи повечко багаж,голямо семейство нещо не ми се врьзва,а пьк тегленето сьвсем и това го зачеркнах.
      Ескалейда давал проблеми с окачване,електрически колкото искаш и харчи като за 2ма,но пьк ставал за пред операта.Аз поне от мальк на опера не ходя та и него го зачеркнах.

Ако са по красота взимам Ескалейд,ако са по здравина взимам ФОРДА,ако е за детевоз ни едното ни другото ма това липсва в задачата.

Аз викам да е жьлт
      Ами тогава Тойотаааа
      Като ще е .... да е ....
      Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
      :D

Коментар

Ааааа..., карал ли си такова нещо като Ford Excursion? - аз съм и направо бях шашнат!
        Нищо чудно да минеш с него през някое Чинкоеченто и да не усетиш. Няма по-приятна и отвратителна за каране кола(не че има много общо) едновременно. Все едно си в сейф, не усещаш почти нищо вътре. Кара се малко по-лесно от Газ 53, а и е съвсем малко по-малък, нещо около 6м дължина и 2.10м широчина. Имам роднина в Щатите, който имаше няколко такива, а един от тях даже съм карал. Тегли всичко, що му се закачи отзад, но имай в предвид че дизеловите модификации са с 3300-3500кг сухо тегло, което обаче не влияе на разхода, понеже винаги си гори около 20л/100км. Кой дизел си си избрал - 7.3 или 6.0, защото горят еднакво, вървят почти еднакво(малко предимство за 6-литровия, който е с около 70-80к.с. по-мощен), развалят се еднакво често и бързо, а най-добър бил 6.8-литровия V10 бензинов двигател. В Европа по големите градове би било невъзможно да се намери място за паркиране, гараж още повече, а диаметърът на завиване е колкото обиколката на земята. Като цяло този Форд е по-близо до лекотоварен камион, какъвто май е, отколкото до автомобил. Затъва навсякъде, където е по-мека почвата, в сняг се окопавал изключително бързо, поради теглото си.
        Не ме питай от къде знам това, а по-добре си избери нещо друго - Expedition, Navigator - има ги и в дълги версии, но са доста "по-цивилизовани", ако може това да се твърди за автомобил, дълъг над 5.50м.

Коментар

Може ли форда да се кара с В?

Коментар

А камион ли се води?
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

IVAYLO BLIZNAKA #12 - "В България за Форда ще ти трябва категория-C. Нещо много неприятно.Нищо че е ''джип'' според skunk."
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                IVAYLO BLIZNAKA #12 - "В България за Форда ще ти трябва категория-C. Нещо много неприятно.Нищо че е ''джип'' според skunk."
                Той скункса е с всички категории, но Форда е за С и то не само в България а и цяла Европа
                Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
                :D

Коментар

Първоначално публикуван от skunk Преглед на мнение
                  Той скункса е с всички категории, но Форда е за С и то не само в България а и цяла Европа
                  Не съм запознат и за това само цитирах БЛИЗНАКА. Явно колегата е пропуснал да го прочете. Ние тук си ги караме с обикновенна книжка май. Никoй не се е похвалил да са му искали книжка за камион.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                    Никoй не се е похвалил да са му искали книжка за камион.
                    Тук си ни цепят без проблем. Ей ме на мен Преди две и половина години хем ме обръснаха до голо заради това че ме заклещиха с F350 докато си влачех частите за Jeep-а от Летище София до Младост3. А преди няма месец и едно другарче с Hummer H2. И двамата сме с кат.B.
                    My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Камион си наемаш с нормална книжка тук,а всичко което не е камион,без значение ,че може да е с двойна гума на задника и 4 тона си се кара с нормалната книжка.

До 550 май си беше с нормална,но ще ви изльжа,7 тона и малко се карат с нормална книжка,това е на половината,вьртя го на пета,че и до 5 тона мога да влача без да ми тьрсят друга книжка.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                        Тук си ни цепят без проблем. Ей ме на мен Преди две и половина години хем ме обръснаха до голо заради това че ме заклещиха с F350 докато си влачех частите за Jeep-а от Летище София до Младост3. А преди няма месец и едно другарче с Hummer H2. И двамата сме с кат.B.
                        Не е по темата, но да си попитам- на мен като ми е разрешено да карам такива возила в УСА с В категория, това означава ли, че мога да си ги карам и в България? С американската книжка де.

Коментар

Имаше там някакво споразумение според което правата за водач на МПС придобити в USA се признават в EU и обратно. Важно е какви са параметрите (ограниченията) за твоята USA категория. Ако примерно в USA с твоята категория можеш да управляваш F350 няма да имаш проблем и в EU. Май имаше и някакъв срок за пребиваване след който нещо трябва да се прави.
                          My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от speeddaemon Преглед на мнение
                            Благодарен съм, че сте толкова отзивчиви!Форда е този който искам да купя, но ескалейда вече е продаден,Тази снимка, която съм дал на амортесйорите на форда-е, от зад,Форда ако го купя ми идва горе-долу почти още един път колкото ескалейда, но във него ме превличат две неща-това че е лифтиран и във голям процент от случейте няма да имам проблеми с пътната обстановка,,, и нафтата,Ескалейда обаче е по луксозен вътре със по-голям комфорт, двд-та и т,н, но пък е по нисък съответно повече ще дращи по коловозите във БГ, а разхода при това е бензин и при това джипа е 8 цилиндъра и при това е автомат!Спасява ме при него или метан или газ,Тук само за настройката на компютъра за газ взимат 3000кр,Ако щеш,Монтаж-30 000кр говоря за газ за метан-незнам,Във бг имам кола-тунингована, която зимата става нейсползваема,Искам да си купя високопроходим джип, който като замръзнат коловозите в средата да не остава някоя броня някаде и да казвам-от тук не мога да мина и от тук също-благодаря!Такава си я имам в бг вече,Освен това вътре колата искам да ми е комфортна и с голям багажник,Материалите вътре да са махагон и кожа,Джипа ще се ползва за дълго пътуване 1000-2000км, за това и искам ако може да се запозная по отблизо със точно тези два модела,Няма да тегля нищо, ще се возя!За опери и други такива,,, просто съм много зает човек и рядко имам тези възможности,Имах още два избора-Хамър, шевролет-бус,Хамъра е висок, но плитък за багажника няма да говорим,Просто твърде малък за такава машина, че и има калници вътре,Шевролета-шест хиляди кубика, осмак, 4х4, лимитиран, абсолютен лукс, но нисък, тунингован, и твърде голям,Поне мотора му да беше наполовина,Останаха тия двата, и тук със жената сме на нож,Тя иска ескалейда, аз форда,Накрая и аз незнам какво да взема, за това реших да попитам вас-гуротата на тези машини,И двете коли са достатъчно скъпи за да ме накарат да се замисля, коя е по здрава и икономически добра за да я купя,
                            Само не ми е ясно за какво ти е толкова голям гъзовоз...Какви са тия коловози в града,какво е това чудо...Другите хорица как караме...
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

До колкото разбирам не са за предпочитане нито единия нито други,За това се поогледах за друг и ми хареса на външен вид Гранд чероки със този външен вид http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act...Grand-cherokee Тук виждам два вида мотори дизел 2,7 и 3,100 кубика, за друго незнам но ми харесва този външен вид, а и ми се струва, че седалките са страшно удобни във този си вид,Ще се разровя да видя някой написал ли е нещо за разхода на тези мотори

Коментар

Първоначално публикуван от speeddaemon Преглед на мнение
                                До колкото разбирам не са за предпочитане нито единия нито други,За това се поогледах за друг и ми хареса на външен вид Гранд чероки със този външен вид http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act...Grand-cherokee Тук виждам два вида мотори дизел 2,7 и 3,100 кубика, за друго незнам но ми харесва този външен вид, а и ми се струва, че седалките са страшно удобни във този си вид,Ще се разровя да видя някой написал ли е нещо за разхода на тези мотори
                                Доста по-разумно решение от към габарити.От към мотори-бензин,може и да го газифицираш. Просто огромния пикап не е за града,а пък за 1000-2000 километра пробег,при това празен,ще ти разклати здравето...Успех
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X