Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на шосеен джип 12 - 17000лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на шосеен джип 12 - 17000лв.

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
    Либертито Хонди и тем подобни отпадат директно заради изискването за голям багажник, поне според моите разбирания
    А според мойте разбирания, на Хондата багажника и е двойно по-голям от на Либертито ,та по този показател не отпада - не, че задължително трябва да избере Хонда-CR-V !
    / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Благодаря за коментарите. Както написа kok401 вместването в парите е важен фактор. Всъщност жената много правилно е формулирала нуждите им като е дала 12-15 хил ценови диапазон и евентуално 17 като таван. Ако някой от предлаганите модели в добро състояние и комплектация надхвърля 17 хил.лв наистина не е обект на покупка.
      Ясно е, че колкото повече отпускаш парички, толкова по-добър избор можеш да направиш, но в крайна сметка знаете как стоят нещата с парите - никога не стигат :-)

Не се държи толкова и на офроуд възможностите като такива, защото повече от половината поставени изисквания и нужди покрива всеки средно добър SUV.
      Аз си позволих пускайки от нейно име тази тема да определя, че се търси шосеен джип, защото мисля това ще й свърши работа. Борбата със снега ще бъде определена за успешна, ако бъдещото возило прохожда твърдо повече над едно Audi Quattro и предлага дори нещо повече от това, просто като лукс, обем, практичност.
      Ясно е, че безкрайно няма да може да бута сняг никой стандартен джип. Все някой ден ще падне повечко такъв и няма да могат да стигнат до селото, но то и ние по запалените офроуд фенове сме така - падне ли яко сняг в планината, не ни е мястото там.

Благодаря за мнението за Хондата, значи и тя попада в обектите за размисъл. Каптивата и тя.
      Последно редактирано от verter; 16-10-12, 17:38.
      Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
      0888/00-55-37

Коментар

А защо госпожата не погледне и Киа Соренто /2005-2007г./.Мисля че и тизи автомобил ще се впише в нейната концепция.
        Няма лоши автомобили - има лоши шофьори

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
          Дискавъри 2 Тд5.
          +1: това е сериозен джип, отговаря на всичките изисквания за комфорт, вместимост, проходимост и цена, има всички системи за сигурност. Ако търсещите колата са в София или околностите, мога да им предложа test drive.
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            До сега отварях очите на поредните, дето искат да си дадат парите бадева.
            А какво те кара да мислиш, че твоите собствени очи са отворени? Малко са хората търсещи Спортидж, който не се продава.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
              Май надхвърля бюджета. Ако има такова се интересувам и аз .
              Ъъъъ... Прав си! И на мен ми се е искало...
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ако иска да кара хубава кола и хубав джип може да се замисли за Тойота - 90 - д4д - около 2001-2002г.
                Х5-цата идва на добра цена вече, но до там, после почваш да гризеш дървото. По-скъпа е за обслужване от 90% от колите фигуриращи в темата и не е икономична. Иначе не е лоша, харесва ми, но трябва да искаш такава кола, чудиш ли се по-добре не я взимай.
                Не разбрах какъв ще е горе-долу пробега за година, ако е над 20х. то по-добре нещо по-ново и не толкова лакому.(или поне така мисля)

Коментар

Само като идея са тея обяви. Не виждам какво е на митсУбУшито, определено е по-добро от повечето предложени. Не споря че Либертито няма багажник
                  ...
                  Гранд ама 2,7 не е от най-добрите дизели, но пък не е по-лош от 3,0ката на БМВ. а и се намират за под 10 и то доста под 10 а са с куадра драйв.
                  Последно редактирано от Чавдар (V93); 17-10-12, 15:43.

Коментар

Здравейте! Благодаря на Влади -verter за пуснатата тема от мое име. И тук вендага правя нужното уточнение Огнян е името на баща ми, на когото преди време направих регистрацията, тъй като си беше купил един Нисан Патрол и се интересуваше да пазарува разни части. Но така или иначе, той никога не е ползвал тази регистрация, поради което реших все пак да я активизирам. Казвам се Галя, приятно ми е. Следя с интерес всяко предложение и благодаря от сърце за споделените мнения и отделеното време, комбинирано с знания и познаване на конкретните машини.

Коментар

Първоначално публикуван от Ognyan Преглед на мнение
                      Здравейте! Благодаря на Влади -verter за пуснатата тема от мое име. И тук вендага правя нужното уточнение Огнян е името на баща ми, на когото преди време направих регистрацията, тъй като си беше купил един Нисан Патрол и се интересуваше да пазарува разни части. Но така или иначе, той никога не е ползвал тази регистрация, поради което реших все пак да я активизирам. Казвам се Галя, приятно ми е. Следя с интерес всяко предложение и благодаря от сърце за споделените мнения и отделеното време, комбинирано с знания и познаване на конкретните машини.
                      Привет колежке!Внимавайте в избора,не бързайте и най-вече слушайте съветите на знаещите от тук!Доста пари са и ще е жалко да се наложат големи разходи за ремонти след това!Моя съвет е Тойота Ленд Крузер 90 дълга база от възможно най-скъпите екземпляри,в чиито бюджет ще се включите!Но пак повтарям-задължителен оглед на всички агрегати при специалист,тест-драйв и т.н!Успех!И здрав пазарлък...в тази криза се сваля цената доста при пазарене,особено ако се открият дефекти в автомобила!
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

О, със сигурност първо старателно ще изчета каквото намеря за джиповете, предложени в тази тема. В момента, в който се стигне до готовността за покупка, отново ще повдигна темата с конкретни предложения и коментар по тях от ваша страна. Наясно съм, че по-качествени отзиви, при това добронамерени, няма откъде другаде да получа, за което още веднъж съм ви благодарна и признателна както на Влади, така и на всички, писали в темата.

Коментар

Моя съвет е да не бързате и да пробвате първо няколко от набелязаните коли, после да търсите това което сте харесали и като харесате нещо преглед обстоен, че джип може човек лошо да се нахендри ако е стопанисван зверски преди. Мой съвет е да погледнете и Гранд 2,7 куадра Драйв не трак, МитсобУшито , Тойотка и ако има начин за малко повечко парици Тойотка 120ка.

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
                            ...
                            Засега заглеждат джипове като BMW X5, Volvo XC90 ...
                            Щом на тези модели при цена 12-15 хиляди лв /т.е. пълни дараци/ не ги притеснява подръжката, значи не са от притеснителните
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              Щом на тези модели при цена 12-15 хиляди лв /т.е. пълни дараци/ не ги притеснява подръжката, значи не са от притеснителните
                              Категорично и двете "заглеждания" отпаднаха от таргет-списъка и то благодарение на тази тема. А по отношение на поддръжката, факт е, че тя се коментира само от "потърпевшите" и за която пак понаучих важни подробности от форума.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                                Моя съвет е да не бързате и да пробвате първо няколко от набелязаните коли, после да търсите това което сте харесали и като харесате нещо преглед обстоен, че джип може човек лошо да се нахендри ако е стопанисван зверски преди. Мой съвет е да погледнете и Гранд 2,7 куадра Драйв не трак, МитсобУшито , Тойотка и ако има начин за малко повечко парици Тойотка 120ка.
                                Не е ли по-дфобре да се взема най-скъпата и запазена 95-ца на пазара,отколкото най-евтината 120-ка,която ще е и най-счупена!120-ки в добро състояние все още са си по 30000 левчета,което е далеч от бюджета!!
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X