Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв малък джип става за пресечен терен и да вози гладко по асфалта?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какъв малък джип става за пресечен терен и да вози гладко по асвалта?

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
    ...и какъв процент отива до тях?
    Прекалено малко, прекалено късно.

Коментар

Първоначално публикуван от OutCold Преглед на мнение
      Прекалено малко,...
      Тва при вече сработила (съвестно) двойна помпа, и зацепен (съвестно) многодисков съединител ли ?!
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Хондички ,Равченца,Пининчета,Ренденца = Кенефщина !

Тук истината е СУБАРУ !

Легаси и Аутбек са тежички платноходки със страхотна возия,комфорт и стабилност "благодарение на 4х4-то".Идеалната кола за далечни зимни дестинации !
        Форестер не ме кефи изобщо !Плюса му е ,че е малко по-висок.Минусите са му ,че е тежък,шумен,люлеещ,дискомфортен от 130 км/ч нагоре,похарчващ и грозен .За мен Форестер е провинциална концепция на Аутбек със своите минуси !

Субару Импреза е друг клас и друга бира !"Нервничко",малко по твърдо ,4х4 се усеща по-хубаво.Импрезата много повече се "усеща" на пътя от гореизброените!Харчи по-малко,набира по-бързо .С три "кифли" и две момчета доволно комфортно пътувахме до морето и то с магистрална скорост 170-180 км/ч на някои места .Багажника не е малък както някой пишеш по назад ,отделно седалките се бутат а тогава колко товари............... .
        Субару j20 125 кониовото е страхотно балансиран двигател със страхотни нютони още в ниските.При Софийското задръстване и то по А.Малинов разхода е около 10-11л./100км.Извънградско с 130-140км/ч е около 8л/100км.Почнеш ли да я понастъпваш и гониш по завоите разхода става амааа съвсем друг но пък кеф цена няма !
        Моделите скорости с понижаваща предавка (бързи-бавни) са малко по-мекички но аз успях и "по-здравите" да ги прецакам !
        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
          ... = Кенефщина !

...
          Това можеше и да ни го спестиш.

По принцип не участвам в мерене на кардани.
          Защото знам, какви КЕНЕФИ карам, и защо ги карам.

И в тази тема не съм участвал.

Не предлагам возило, просто зададох елементарен въпрос, защото наистина не знам.
          Последно редактирано от krasi-mir; 02-11-12, 09:45.

Коментар

Затаил дъх, вперил поглед в монитора тръпна да разбера кой,кое,коя ще е щастливия,то,та джип,че,ка!

Да сложа и един Териос в сметката! Малко, върви добре, катери добре, носи прилично. Е, не може да издърпа затънал до фаровете Джуган, но да ви закара от точка А до Б с разумно много багаж - става.

С Териос 2003 носихме гориво на батковците Unimog на връх Ботев и въобще не се изложихме.

Успешен избор

Т.
            Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
              П.П.По асфалт возията е като в лодка!
              офтопик... возил ли си се на лодка да видиш как друса и бъбреците са "консуматив"
              http://youtu.be/TJZdd--OGaA
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

• Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
                Тва при вече сработила (съвестно) двойна помпа, и зацепен (съвестно) многодисков съединител ли ?!
                Не съм наясно с начина на работа на 4х4 при црв-то, но миналата зима ходихме до една вила - црв и аутбек (нито едната не е моя) и при излизане от главния път црв-то забуксува и до там. Оутбека го дръпна да не е на пътя и ни закара на два курса. Това може да не е меродавно за модела, но е нещо на което бях свидетел.

Коментар

Мдааа,
                  "... абе аз не съм ял, ама бате е гледал един, как яде!"

Въпросът ми е още актуален.

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                    Не ти трябва Дачия. За 170 км асФалт, бих си взел Hondа C-RV 7-8 на 100 бензин, върви и на газ без проблем. Комфортна на дълги патувания по асвалт. Справя се със лек офроуд...

Аз карам ЦРВ на газ и няма никакви проблеми вече 40000 км,дава ми разход на дълго 11-12 като почти винаги пътувам с още трима човека и багаж, бутилката се слага на мястото на резервната гума и не заема място от багажника. Нямам никакви проблеми в сняг с хубави зимни гуми разбира се. Ползвам го като семеен автомобил и сам много доволен, не сам правил никакви ремонти до сега, само сменям масла и филтри.
                    Мисля че е много подходящ за Вашия случай.
                    Последно редактирано от Чавдар (V93); 06-11-12, 09:48. Причина: Корекция на цитат

Коментар

Първоначално публикуван от Honda fan Преглед на мнение
                      Аз карам ЦРВ на газ и няма никакви проблеми вече 40000 км,..
                      Покарай го няколко пъти като на клипчето, което си качил и ще се появят проблемите...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

• От: Какъв малък джип става за пресечен терен и да вози гладко по асфалта?

Само за протокола,

това на клипчето е JDM - "обратна японка", автоматик.

Ако има някакво значение де
                        Щото задния диф и помпите са, като на европейките.

Коментар

Не съм очаквала такова внимание!
                          Гледахме няколко автокъщи, обаче няма Субару-та никъде. Те въобще са рядкост в София. Понеже живеем в Горна Баня, все хвърляме по едно око на тези на разклона от околовръстното.
                          Аутбекът дали ще ни свърщи работа за нашия наклон?

Къде да търсим Субару?

Коментар

Първоначално публикуван от n_petrova Преглед на мнение
                            Гледахме няколко автокъщи, обаче няма Субару-та никъде. Те въобще са рядкост в София. Понеже живеем в Горна Баня, все хвърляме по едно око на тези на разклона от околовръстното.

Къде да търсим Субару?
                            Такива теми обикновено се радват на бурни дискусии с припева "моето е най-хубаво", до момента в който някой модератор ги заключи.

Коментар

Първоначално публикуван от n_petrova Преглед на мнение
                              Къде да търсим Субару?
                              с бай Петко на разклона внимавайте, търгаш и половина е!!! Субару трудно се намира читаво и внимавайте как ще го избирате и кой ще го гледа преди да го купите, че после боли много. но ако намерите читаво, ще се отблагодари многократно. погледнете в субару форума за повече инфо, а и за някоя оферта.
                              Аутбека има същия клиренс като Форестъра, само дето е малко по-дълъг и по-луксозен вътре

какво значи гледахме автокъщи и няма - гледате в мобилето, набелязвате колите и отивате да гледате,

Коментар

п.п. отново ви призовавам, да премислите концепцията "малка кола", с която дойдохте тук. Така, както сте описали нуждите си, определено ще ви излезе по-лесно (и по-евтино!) с нещо по-голямо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X