Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Wrangler

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Jeep Wrangler

Точно за това става дума, колега. Съвсем правилно си разбрал.
    Търси се нещо. което да не изисква инвестиции от време и сложни логистики.

Всъщност отворих темата, за да разбера дали джипа от първия пост става за нещо.

Предлагането у нас е твърде слабо - единствените 2 джипа в мобилето, които ме заинтригуваха са цитирани тук.

А "лего" възможностите са една от причините да се спра на Вранглер - в един по-късен етап да имам възможност за надстройки, ако преценя че са ми нужни.
    За този етап това не се предвижда по редица причини.
    Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
    Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Имате ЛС
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Благодаря чухме се с Влади

0885372997 - Дани

Коментар

Близнака каза всичко по темата, аз само да допълня за лелята в щатите. Части за американски коли от 3-5 дена пристигат, на незнам си кой всезнайко му го доказах с шипинг историята, а и ясно се вижда от темата на Жорката. Наводняването на деф се оправя с тръбичка от 50ст, и това се случва ако седи под вода доста дълго, трябвало само с точно определено масло да се кара Да коментирам ли? Аз не знам кола която да не се кара с правилно масло, е на мОсквича може и с прегоряло от Т100тицата Тука в тоя форум вярно много интересни неща да прочете човек, имам чуството че 90% от хората не са се качвали на джип, но пишат юнашки По повод Даната 35 дето е толква лошо нещо 1во не мога на 100% да твърдя но като здравина на дали има нещо от Соц лагера по-здраво, не говоря за ЮМЗ. 2ро 44ката е ясно че е по-здрава но след като 35цата на 4литров двигател с 33ки държи без проблем, 2 бр знам такива, значи какво и е лошото. И друго за скапаните американки, ако имате стринка или тетинчо в щатите може за цената на 2 ампа за Японец да кажем да си поръчате доста добър лифт кит с лонг армове всичко, за да няма пак остроумни коментарчета, имам и Тойотка, 1 амп е 2400лв

Коментар

Не дей да намесваш руската техника - не ставаше въпрос за нея. И недей да посочваш Близнака - за него поне знаем какво и що е направил, и какво му е минало през ръце.

Въпроса беше ти какво си правил и имал. Даваш отговор - една Тойота. Американски коли си гледал само, така че не дей да заставаш ти в позата на остроумния форумния капацитет, и да даваш комментарии за техника, която не познаваш лично на база на собственния опит.

Между другото АМП какво е това? Някакъв нов детайл? Или нов термин в автомобилостроение?
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
              ....
              Mежду другото АМП какво е това? Някакъв нов детайл? Или нов термин в автомобилостроение?
              Тамън щях да питам и аз - явно е нещо специфично за ТЛК и Джийп...
              Добре, че имаше кой да потвърди и допълни думите на близнака
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

ХАХААААА Събраха се дружинката на фсезнайковците, никога не съм и помирисвал американска кола, мечтая си за 2,5 дизелов ровър АМП ли какво е , едно такова дето се слага на.... Какво съм правил , деца правя предимно ама като нещо не ми е ясно не пиша из форумите Я кажи ти за проблема, че трябва масло каквото е по предписание големия проблем до сега се смях на един друг всезнайко, сега пак тука, ще ме уморите хора, недейте така дърт съм вече Я кажи как се пълнат деферинциалите с вода и после кво се прави, с какво се сушат И коментирай моля ти се за JEEP че ставали само за гъзария Кажи са и за частите от леля, аз имам Шуряк в щатите, дали ще ми прати части

Коментар

Понеже сте готини да ви покажа днес какво ме разсмя най много, съжалявам ама бирата е за него той я спечели
                  "
                  Тъй като се говори за нещо от рода на парт-тайм с фул-тайм трябва да се направи едно леко уточнение: единият вид задвижване не може да се комбинира с другия тип или казано иначе - или е само парт-тайм (УАЗ, Патрол, Паджеро) или е само фул-тайм (Гранд Чероки)."

4тък организираме вечерна разходка и яко ядене и пиене в Люлин планина ли не знам баш байра как се казва, заповядайте да обсъдим за маслата и Jeepовете

Коментар

Липсва ми емотикон фейспалм........

Ради, не прекалявай с ракията, молим те. Домашна шльокавица не е като 12-е годишен бърбон.

Не знам кой ги пише тези простотии, ама явно не е чул нито за СуперСелекта при Паджеро, нито за 242-ра раздатка при Джиипове....

Коментар

Re: Jeep Wrangler

Нали знаете вица където спира някакъв перничанин с едно гоуфче до едно бентли и вика на шофьора "абе тия коли май не са много хубави, като гледам не ги карат много". Та и Вранглери много не се карат и май не са хубави. На мен лично ми доставя удоволствие да си го карам, без никакъв лифт успях да му вкарам 33-ки на скапаните dana35 засега държи. Има и нещо друго колата има уникално излъчване с което малко джипове могат да се похвалят, достатъчно екстри за такъв тип автомобил и доста здрава. А не да лежиш под нея постоянно. За вадещите се полуоски незнам, но на самурая ми също се вадят, на витарата също съм виждал. Така че може би не е единственият джип където се случва. Та аз ще продължа да си го карам въпреки всичките му негативи и нямам намерение скоро да го сменям.
                      Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                      http://www.facebook.com/JeepBG
                      LZ1GGC

Коментар

То собствениците на,jeep,били като уазкаджийте,като някаква каста,нали обсъждах ме плюсовете и минусите на машината,какво скочихте всички,кой ви е казал ,че Вранглерите не са добри машини,или че като всяка машина,си нямат някоя слаба черта.Човека точно това го интересуваше,някоя ,конструктивна недомислица,хубавите неща сам ги вижда и е чувал за тях.Какво като U-фланците на карданите са му слаби,кажете че се продават усилени,какво като друса,така е при всички машини къса база,той сам ще си направи извод.За правилното,масло,наистина е важно,щото като на бих в задния диф,едно масло а той беше с лсд,и се включваше сам на всеки завой,и докато не го смених на завой имаше ужасна вибрация.Кажете че Вранглера се предлага в стандартна окомплектовка,с едни възли и детайли,но ако залиташ по-по мъжко каране в горите се предлагат всевъзможни тунинги и усилени части.За здрав е здрав и излъчването му се доближава до нашите представи за джип(щото много години,гледах ме едни лъскави реклами,на Малборо)Но не трябва да забравя ме че джипове като Ровер,Патрой,Уаз,Г-класата и Тойотата са разработени за военните,и нормално е лукса да е по-малко,а новите им модели,да се отдалечават от първообраза си с изключителна здравина,за сметка на все по-добър комфорт и голяма скорост.Нали идеята беше да помогнем с доводи да си избере колегата джип,а не колко е добър и перфектен моя.

Коментар

Колеги, а по темата нещо? Да смятам ли, че джипа от първия пост не заслужава внимание?

0885372997 - Дани

Коментар

За джипа от първия пост - аз лично не съм сигурен, че мотора заявен в описание отговаря на истината. Защото с ръчна трансмиссия би трябвало да се комплектова 2,5 бензинов мотор, а той никак не е 193 коня. На тези коне отговаря +/- 4 литров редови шестак, а той се окоомплектоваше в автоматична скоростна кутия. Може и да греша....

Виж този, виж и на Влади. За разликата в парите наистина можеш да направиш един звяр, само че ти ще знаеш какво е направено и как.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                              За джипа от първия пост - аз лично не съм сигурен, че мотора заявен в описание отговаря на истината. Защото с ръчна трансмиссия би трябвало да се комплектова 2,5 бензинов мотор, а той никак не е 193 коня. На тези коне отговаря +/- 4 литров редови шестак, а той се окоомплектоваше в автоматична скоростна кутия. Може и да греша....

Виж този, виж и на Влади. За разликата в парите наистина можеш да направиш един звяр, само че ти ще знаеш какво е направено и как.
                              При Вранглер с АМС-242-демек 4литра по голяма част са с ръчна кутия.
                              Тези двата от обявите след лек пазарлък си струват парите.Не знам дали ви прави впечатление че Вранглер държи висока цена дори и след 5-10 години каране...за разлика от другите американски джипове.Този жълтия от Варна си струва парите защото е със сменени мостове които са страшна цифра и не само.Но той не е точно за возене на деца по горите.Другия ако това са реалните километри и няма нещо скрито също е добър избор.Дайте моля линк към обявата на Влади 333 щото и други хора търсят жипки.Колкото до това дали Вранглер става или не говори факта че е почти невъзможно да намериш два едни и същи.Всеки собственик си го прави за неговия начин на каране.Мисля че това достатъчно говори за качествата на модела.Няма модел МПС на планетата което да може да се персонализира до безкрайност така както Вранглер.Ако колегата найстина ще вози деца и жени бих му препоръчал да потърси дългата база на модела.Jeep-Wrangler-Unlimited-TJ Тя е изключително рядка но има два в българия и последно се продаваха и двата.Достатъчно е проходим има повече място за багаж и се държи доста по адекватно като за горните изисквания.
                              Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 12-09-12, 08:42.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                                При Вранглер с АМС-242-демек 4литра по голяма част са с ръчна кутия.
                                Тези двата от обявите след лек пазарлък си струват парите.Не знам дали ви прави впечатление че Вранглер държи висока цена дори и след 5-10 години каране.За разлика от другите американски джипове.Този жълтия си струва парите защото е със сменени мостове които са страшна цифра и не само.Но той не е точно за возене на деца по горите.Другия ако това са нормалните километри и няма нещо скрито също е добър избор.Дайте моля линк към обявата на Влади 333 щото и други хора търсят жипки.
                                Моя TJ беше с автоматична. И с 4-и литров мотор...

То всъщност Влади сега няма обява, беше пуснал в мобилето, ама и изтече срока. А джипа ти го знаеш - бях с него на Троянските състезания.... На пистата в Дълбок Дол.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X