От: Туарег, Санта Фе или Аутлендър???
Много ми е странно системно демонстрираното по различни поводи надменно отношение към южнокорейците и техните продукти. И то от представители на нация, която не беше в състояние да сглоби що-годе кадърно дори един сдухан "Москвич".
Пък въпросните "корейчета" през годините нееднократно са показали, че освен да правят ким чи могат да заемат водещи позиции и в различни области на машиностроенето. По-конкретно в автомобилостроенето от години "Хюндай" заема челни позиции в класациите за надеждност. Което май трябва да означава нещо ...
Из един попаднал в нет-а разговор на шефа на VW с подчинените му по време на инспекция на модел на "Хюндай" по време на автомобилното изложение във Франкфурт през 2011.
Че копират - спор няма. Ама кой не го прави. Японците така започнаха на времето, а къде са сега? Китайците пак така процедират ...
А ние, великата техническа нация, седим отстрани и им се надсмиваме с надменно пренебрежение ... и се гласим да си купуваме китайски пикапи
П.П. А що се отнася до това кое е скъпо, и кое евтино и защо, ето един цитат от форума, който доста добре показва, че не е задължително по-високата цена непременно да означава различно (по-високо) качество, а може да е продукт на други съображения ...
Първоначално публикуван от kiki.t
Преглед на мнение
Пък въпросните "корейчета" през годините нееднократно са показали, че освен да правят ким чи могат да заемат водещи позиции и в различни области на машиностроенето. По-конкретно в автомобилостроенето от години "Хюндай" заема челни позиции в класациите за надеждност. Което май трябва да означава нещо ...
Из един попаднал в нет-а разговор на шефа на VW с подчинените му по време на инспекция на модел на "Хюндай" по време на автомобилното изложение във Франкфурт през 2011.
„Bischoff!“, „Da scheppert nix!“. „Warum kann’s der?! BMW kann’s nicht, wir können’s nicht!“ ...
В превод:
"Бишоф, това не трака! Защо те го могат? БМВ не могат, ние не можем ... "
В превод:
"Бишоф, това не трака! Защо те го могат? БМВ не могат, ние не можем ... "
А ние, великата техническа нация, седим отстрани и им се надсмиваме с надменно пренебрежение ... и се гласим да си купуваме китайски пикапи

П.П. А що се отнася до това кое е скъпо, и кое евтино и защо, ето един цитат от форума, който доста добре показва, че не е задължително по-високата цена непременно да означава различно (по-високо) качество, а може да е продукт на други съображения ...
... Направи ми неприятно вчепетление че кутията е същата а филтъра за Туарег е 55лв, а за Кайена ми 170лв

Абе *амка им аз тарикати ...... кожодери. Как за една и съща Айсин ще взимат други пари за Порше ...
Коментар