Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КОЛЕГИ , КАКВО ДА ИЗБЕРА ОТ ТЕЗИ МАШИНИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КОЛЕГИ , КАКВО ДА ИЗБЕРА ОТ ТЕЗИ МАШИНИ

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
    А,нека се спре спора!Човека си е решил
    Ти спор ли търсиш ?
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
      Игати готината тема! Идеални са нивите бе... кво им е! Широки комфортни, седалката ти стига малко над кръста..супер раута.
      Друже, с колко се возиш по магистралата с нивЯта?
      Не карам Нива,а Фронтак дълъг ,но и двете не са за скорости над 130км/ч.оттам нагоре са само шосейните джипове ,такъв не ми трябва, нито по-висока скорост за джипа, има си бегачки за тая работа!Не бих отказал един подарък Нива 1.7 гниеща и непроходима ,ама няма откъде!
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

...цени части , има ли ги или не, намират ли се, кое е по-проходимо, конфортно , с разхода как са, забравих да спомена също и ЛАДА Нива, бюджета не е голям, около 2.5-3.5, и това е много, за първоначална покупка , обслужвания после...
        Нарочно цитирам каква беше същността на темата и основно - бюджета! niksi_2003 ако тръгнеш на Нива може и да намериш що-годе читава за този бюджет и да харчиш не много за поддръжка, но по-често. Всичко друго за тези пари ще бъде пълна развалина, побългарявано, кърпено и най-важното - с доста по-скъпа поддръжка ... освен ако някой не ти направи някой подарък.

Коментар

Веселяци ......

Коментар

аз съм късметлия дай боже некъв подарък , днес ми подариха цял хладилник ,кой знае.

Коментар

Не че аз имам такава но никой до тук не се сети да каже на човека колко е по комфортна,широка,удобна корава,проходима и др неща -Киа Спортидж бензин-газ.По комфортно купе отвътре от Витара и Самурай,и по просторно.Парт тайм задвижване с бързи,бавни и ЛСД диференциал.По широка стъпка,корави бензинови двигатели,евтини части.Четири врати,а не стани да седна,на шасие джипа и е на цената на една пиклива изгнила Лада Нива.
              Киа Спортидж-2.0-16V-128к.с

Коментар

Колеги сега се запознах с темата , но явно колегата си е решил въпроса и е си е взел нещо. Интересно че темата още не е заключена.
                Не знам дали тук е мястото да кажа , но имам Лада Нива 1,9 тд с двигател на пежо , не е лоша , но за екстремен офроуд не става , много се троши , частите са евтини няма спор , но не са вече това което бяха , тоест много са некачествени , вече отдавна няма контрол върху качеството на частите които влизат не само от русия а и от украйна , бившите съветски републики и така нататък . Така че евтината поддръжка вече не е предимство , за съжаление . Поздрави на всички колеги и безаварийно шофиране !

Коментар

още не си е взел колегата иначе щях да се похваля. за съжаление имах доста други неща и проблеми и не съм гледал-търсил доста време .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X