Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива или Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Нива или Фронтера

Инструментите и частите, необходими за ежедневната експлоатация на нивата ще заемат изцяло "багажника" и.
    Сравнението с Фронтера/Изузу е смело.
    P.S. Ясене, Фронтерата е всъщност Родео
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От: Re: Нива или Фронтера

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      Фронтерата е всъщност Родео
      Това за двойката,а единицата е Исузо Мю.

Колега Насов,защо не се изказваше така,когато дайдохме да вадим твоя приятел над Железница.Не ти знам опита с Фронтера,ама въобще не си прав.Или поне аз когато нямам никакъв опит с дадена машина-въобще не пиша нищо.

Коментар

От: Нива или Фронтера

Колега,защо си се спрял точно на тези два автомобила,при наличието на толкова много други,всъщност Нивата и Фронтерата са толкова далече един от друг че няма как да се намери междинно предложение,ама като се замисля,всеки си шета на акъла.Не искам да дразня пристрастените към тези модели,ама вземи разгледай и другите.
        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

E аз нищо лошо не съм казал за фронти . Но и нея с АТ-та ако я пуснеш баавничко там къде се беше бичнало диското, ще трябва да я вади някой... Имам опит със старо Исузу и съм на мнение, че е доста правилна машина...

Но като се замисля, късата с хард топ, който се сваля си е супер за пуцане от нея. Що изобщо реши, че нещо имам на въпреки аз към фронтерите!? Как съм се изказал?

Коментар

От: Нива или Фронтиера

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
            От друга страна проходимостта на ладата идва само от едно основно положение, не е тежка..
            Забрави другия голям плюс,че е по-къса,а с това къса и лека става доста!
            Иво (таксито) Андреев
            0988 91 80 50
            Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Поредната тема, в която е спомената думичката "Нива" и се започва един безкраен и безмислен спор колко зле е този модел автомобил с повишена проходимост. Най-добре ще е при всяка нова тема извън ВАЗ раздела, съдържаща тази дума, да бъде моментално заключвана и изтривана от модераторите на форума. Така ще се избегнат всеки път едни и същи препирни и вълнения от едни и същи хора.

Коментар

И аз мисля като Белата. Има толкова много други джипове, които са доста по-проходими от Фронтера и Нива. Щом си ловец би трябвало да имаш пушка и куче/та . Как ще набуташ пушки, кучета и с малко късмет- прасе в Нива? Виж на Търтея Патрола или някоя Тойота ЛК , някое Диско, Паджеро.. има толкова хубави джипове, а ти на тези си се спрял. Успех в покупката !
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Трай си бре! Момци не го слушайте! Ние си правим бъзик с вас, Нивата е #1!

Коментар

Едно е да прежалиш Нива, друго е всичко останало,определено ще боли.
                    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                      Човек, който кара Нива, не би си взел нищо друго освен Нива.
                      Просто вече е свикнал да му е гадно и не му прави впечатление. Като компенсация на това получаваш безобразно евтини резервни части.
                      По същата логика човек, който е карал нещо различно от Нива, никога не би си взел Нива.

Предимството на Фронтерата пред Нивата е, че могат да се сложат големи гуми: 31-ци или 32-ки
                      Щом няма да се бара нищо, дори и свестни гуми няма да се слагат: Взимай Нивата. И без това вече имаш един багажник резервни чаркове за нея.
                      Гадно ?
                      Свободен е израза. Свободен.
                      1. Разхода - най-нисък. 12-13 газ. Стига до 16 с много зор.
                      2. Проходимост - зависи за какво.
                      - Като ми преградят пътя с купчина дърва - минавам между дърветата. Боята - каква боя?
                      Хайде мини с лъскавия западняк между дърветата.
                      - За баир - колкото ТЛК е проходима. Колкото Диското. Това е.
                      Човек който е карал .... как да е карал западняк.
                      Събота и неделя в гората по 20-50 км и толкова. Че това каране ли е?
                      Да е карал западняк - какъв да е карал съотносим с Нива.
                      Диско 1 - 3.5 осмаци 2 броя. С климатици.Всеки ден в гората.
                      ТЛК 2.5 дизел . С климатик на ресьори.
                      Дайхатсу и фероза и роки.
                      Дефендър .
                      Митсубиши Монтеро - пак отзад на ресьори.
                      Е - сега освен Нива друго не искам. Ако искам - то да е различно от изброените заради пробата.
                      Имам Черок 4.0 . За мен не става. Ресьори, широк. Климатик. 18/100 градско, в гората....не - ходя с нивата.
                      Защото е всеки ден.
                      Та когато пишеш за да си направиш изводи пиши за себе си и своя опит в изводите.
                      Иначе са предположения и неверни.
                      Извинявай , че пиша второ мнение в тази тема, но наистина като започнете с нива и забравяте какво пита колегата.
                      Нива или Фронти ?
                      Това е темата.
                      П.С. Посъветвах колегата да вземе Фронти. Ей така за пробата.
                      Ако аз имам такава дилема - ще взема Фронти. За да си обогатя опита, а не защото нивата е лоша.(но нямам дилема)
                      Поздрави !
                      Последно редактирано от bgbul; 11-06-12, 14:42.

Коментар

Re: От: Нива или Фронтера

Аз пък доста съм карал Нива, та случайно я познавам добре и повече не ща!
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От: Re: От: Нива или Фронтера

Колеги мерси много но реших въпроса,нива ще да е. Пробвах още една фронтиера с доста сносни гуми и чесно казано останах разочарован може би е от теглото, влезнах в една ливада с много вода и си останах там.Вече купих една нива и минах през същото място където фронтиерата закъса.Куче не водя с мен а и нямам ловно май казах ходя само на подборен лов и винаги кисна по чакалатав нивата две карабини се сабират идеално а има място за яденето и пиенето не качвам нищо в нея одстреляния дивеч го пребира ловното стопанство и шефа плаща само за трофея а месото така и не разбрах какво го правят л

Мерси за съветите но заложих на руснацител поздрави и наздравел
                          Карайте си джипките и не спорете на кой колку ме е голям

Коментар

Важно е какво на теб ти харесва. Нали знаеш - вкус, другар няма ! Всеки харесва различно, и затова има различни модели джипове . Да ти е честита джипката и много кални и безаварийни километри да види !
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RUSI12 Преглед на мнение
                              Колеги мерси много но реших въпроса,нива ще да е. Пробвах още една фронтиера с доста сносни гуми и чесно казано останах разочарован може би е от теглото, влезнах в една ливада с много вода и си останах там.Вече купих една нива и минах през същото място където фронтиерата закъса.Куче не водя с мен а и нямам ловно май казах ходя само на подборен лов и винаги кисна по чакалатав нивата две карабини се сабират идеално а има място за яденето и пиенето не качвам нищо в нея одстреляния дивеч го пребира ловното стопанство и шефа плаща само за трофея а месото така и не разбрах какво го правят л

Честито!
                              Много безаварийни да караш с новия "боен" другар.

Коментар

Първоначално публикуван от RUSI12 Преглед на мнение

Последното изречение е разковничето...........

Честито!! Много безаварийни километри с Нивата
                                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X