Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива или Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нива или Фронтера

В момента съм с нива но претърпях инцидент и сега се чудя фронтиера или пак нива. Дайте си компетентното мнение предимство недостатъци и тн. карам по възможно най лоши терени ловджия съм и да не стане че с фронтиерата си остана някъде.

Съжалявам ако темата не е за тук.

От: Нива или Фронтиера

обезателно нива

Коментар

Първоначално публикуван от RUSI12 Преглед на мнение
      В момента съм с нива но претърпях инцидент и сега се чудя фронтиера или пак нива. Дайте си компетентното мнение предимство недостатъци и тн. карам по възможно най лоши терени ловджия съм и да не стане че с фронтиерата си остана някъде.

Съжалявам ако темата не е за тук.
      Незнам,ти си прецени,двата автомобила са много различни във всяко едно отношение.
      Ако бих избирал аз задължително продължавам с Нива.Не че нещо,но по пътеките по които карам онзи ден счупих 3-то за 4-ри години стъкло.
      Ако бях с по-скъпа за подръжка машина само на стъкла трудно щях да и насмогна,да не говорим,че в гората при често каране в кал,локви,сняг ежегодно се сменят и др.неща.
      П.П.Пак казвам говоря от моя гледна точка,при теб нещата може да са по-различни.

Коментар

(
        Първоначално публикуван от ivanmehan Преглед на мнение
        обезателно нива
        )

Въпреки тези мнения качи се и покарай поне една фронтера-исузо. Ако няма от къде ела ще ти дам едно кръгче.
        МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Покарай и Фронтера и сам ще прецениш.Иначе аз съм за Нивата
          Няма лоши автомобили - има лоши шофьори

Коментар

При така поднесената информация, УАЗ. Нивата вози гадни и е непроходима сравнено с Уаз-а. Той има доста по-подходящ за лов багажник, по-голям е. Разлика в цените за придобиване и части почти няма. Уаз-а може и да не вози по-добре от нива, но поне си струва целия гърч. Определено е по-здвар, за разлика от нивата има и рама. Фронтерата е определено по-комфортна, но не може да се мери с Уаз. От друга страна проходимостта на ладата идва само от едно основно положение, не е тежка. Фронтерата с добри гуми ще минава навсякъде където и лафата, може би с една идея по-трудно там, където тежестта е проблем.

Коментар

Колега, като си свикнал с Нива не знам защо се насочваш към Фронтера? Един мои приятел караше Ниви и си купи Витара, много е доволен. Витарата е на шаси, проходима е защото също е лека като нивата, има повече мощност и е дуракоустойчива. Части се намират на сносни цени и не се чупи лесно.
              Избора е твой, успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                Незнам,ти си прецени,двата автомобила са много различни във всяко едно отношение.
                Ако бих избирал аз задължително продължавам с Нива.Не че нещо,но по пътеките по които карам онзи ден счупих 3-то за 4-ри години стъкло.
                Ако бях с по-скъпа за подръжка машина само на стъкла трудно щях да и насмогна,да не говорим,че в гората при често каране в кал,локви,сняг ежегодно се сменят и др.неща.
                П.П.Пак казвам говоря от моя гледна точка,при теб нещата може да са по-различни.
                А
                не си ли се замилял защо чупиш стъкла? щото нямаш рама и се суче цялата изгнила нивичка, ако беше с фронтера нямаше да счупиш нито едно стъкло.
                no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  А
                  не си ли се замилял защо чупиш стъкла? щото нямаш рама и се суче цялата изгнила нивичка, ако беше с фронтера нямаше да счупиш нито едно стъкло.
                  Е колега ти направо за майтап ме взе.
                  Естествено,че не чупя стъкла от усукването,а от удари в клони,веднъж от скъсало се въже-/пусти късмет-хич го нямам със стъклата/.

Коментар

Колега- взимай Фронтерата за да не се чудиш после как е с Фронтера.
                    Като покараш с нея ще кажеш и на нас как е .

Коментар

Първоначално публикуван от RUSI12 Преглед на мнение
                      възможно най лоши терени
                      Това изключва кола с независимо оТкачване, еле па без рама.
                      Доколко ловджиите реално карат по такива терени е друга бира.
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ааа, да бе, що не си купиш на Търтея патрула, няма ти струва кой знай, колко повече от фронтера или нива, но спестените пари от ремонти бързо ще изравнят хавата. Па и за лов се е отепал с тоя огромен багажник! А и ще вадиш останалите авджии от къде ли не...

Коментар

Огледай какви коли има в ловната дружина. Ако няма Фруктиера - вземай ти. В гората предимство има колоната от различни автомобили - закъсват на различни места.

Но първо, и най-важно - пробвай. Разкарай някоя Фронтера в гората, виж как е.

Коментар

С риск да ми скокнат фронтераджиите, сток фронтера vs сток нива... мисля нивата ще е победител. Предимно от тегло и гуми. Та фронтито ще му трябват поне гуми. Колегата по-горе е прав за витарата, почти като нива си е, но по-комфортна поне...

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
                              ()

Въпреки тези мнения качи се и покарай поне една фронтера-исузо. Ако няма от къде ела ще ти дам едно кръгче.
                              Едно кръгче със синята ще даш ли на мен??
                              Three witches watch three Swatch watches.
                              Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X