Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива или Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нива или Фронтиера

Колега ако Нивата ти я подарят става,иначе определено не.
    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Карал съм Нива 1.7 уникална евтина за подръжка,караш джип подържаш лека кола изправял съм я на задна броня и излиза!Сега карам Фронтак 2.4 много ме кефи ,возия по-добра тежичък е ,но катери и е много по-висок,шаси отдолу сериозна защита на ходова част и не е много по-скъп за подръжка,товари много повече сравнение няма.Скоро дърпах един човек от една кал с Астра беше скрил предната броня,влезнах си смело в калта с обикновенни Кумо летни и го изтеглих като бръмбар сламка ,само дето не се чу вакуум от калта така беше залепнал спасихме предната броня изтеглих го назад правих си маневри в калта съвсем спокойно,той Фронтака си буксува върви си на една страна ама си тегли все едно нищо не се случва!Плюсове и минуси си имат и двете въпрос на избор,Нивата не ми харесва единствено заради ръждите,ако е здрава трябва да си я консервираш,едно време си намирах оръжейна смазка разгрявах я с грес и масло и пръсках с пистолет през всички дупки, където няма достъп си правех,това върши работа ако не е тръгнала ръжда,/много смърди/!Успех и Пожелание за правилен избор Колега!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:101_2049.jpg
Прегледи:5
Размер:175.1 КБ
ID:5382516
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Огледай какви коли има в ловната дружина. Ако няма Фруктиера - вземай ти. В гората предимство има колоната от различни автомобили - закъсват на различни места.

Но първо, и най-важно - пробвай. Разкарай някоя Фронтера в гората, виж как е.

Разкарах една но спрямо нивата ми се вижда доста непроходима защото къде съм минавал с нивата с фронтака не можах да излезна макар че сега е сухо нивата е карам със зимни мишелин пилот бусови а фронтака си беше с асфалтови ако може да се изразя така.

Коментар

Първоначално публикуван от RUSI12 Преглед на мнение
          Разкарах една но спрямо нивата ми се вижда доста непроходима защото къде съм минавал с нивата с фронтака не можах да излезна макар че сега е сухо нивата е карам със зимни мишелин пилот бусови а фронтака си беше с асфалтови ако може да се изразя така.
          Гумите са по-важни от джипката, от това няма измъкване. И да, двете коли са различно проходими и с равностойни гуми, но разликата ще е по-малка и не винаги в полза на Нива. На мен впечатленията ми са от Исузу, ама то трябвало да е същото.

Между другото, ако ще си вземаш Фронтера, огледай Исузу Трупър (trooper). Той се явява оригинал на Фронтера, а според препатили - някои неща са му по-добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Гумите са по-важни от джипката, от това няма измъкване. И да, двете коли са различно проходими и с равностойни гуми, но разликата ще е по-малка и не винаги в полза на Нива. На мен впечатленията ми са от Исузу, ама то трябвало да е същото.

Между другото, ако ще си вземаш Фронтера, огледай Исузу Трупър (trooper). Той се явява оригинал на Фронтера, а според препатили - някои неща са му по-добре.
            Да съгласен съм за гумите.Но тази старата ми е 1.7 и направих няколко странични кавака демек частите си ми стоят тя даже си е в движение но е доста омачкана идеята ми е да си купя друга пак нова и да имам сички части не ми се занимава със смяна на друго купе. Иначе колата е на 23к километра интересно ми е с еднакви гуми кое е по добро за катерене по чукарите.Имам и едно дискавари 3 от което съм доста доволен но 60 к лв. до ги тарколям в гората не ми е много гот.

Коментар

Направо ако са стокови с еднакви гуми и ги дропнем по некои баир коя кола е с по големи шансове

Коментар

От: Нива или Фронтера

Има една много готина подробност на Фронтерата влизат гуми 32ки без да я повдигаш а на нивата 29ки опират навсякаде,айде карай в коловозите.
                Николай Георгиев 0+
                тел.0887357722

Коментар

Направо ако са стокови с еднакви гуми и ги дропнем по некои баир коя кола е с по големи шансове
                  Така въпросът е неправилно зададен. На кой баир, в какво време и тн - все важни въпроси.

Ама като ще падаш и обръщаш в дерета - вземай по-евтиното.

Коментар

За оадабе у ибръщане си трябва клетка... Като цяло по-якото за лов от Нива определно е Уаз... Фронтерата не си я представям с труп на прасе в багажника, камо ли с няколко песа и калните ботуши на няколко колеги авжии... без да коментирам, че може да се стреля от нея през покрива и стените ако е с мек покрив. За лов си говорим нели? Щото ако просто си ходиш до мястото и после повече пеш... по го разбирам минаването към фронтера... Уаз-а ми се чини по-ефтин обаче и си е като правилна Нива...

Коментар

Ето какво е фронтерата
                      Прикачени файлове
                      МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Съгласен съм за уаз но аз ходя само на чакала, че началника е търтей за това не ми се нрави уаз. По колата няма да пипам нищо как е купя така ще е карам, че нежния пол ми намила на главата.

Коментар

E поне на жената 100% фронтерата повече ще и се понрави

Коментар

Да съгласен съм за гумите.Но тази старата ми е 1.7 и направих няколко странични кавака демек частите си ми стоят тя даже си е в движение но е доста омачкана идеята ми е да си купя друга пак нова и да имам сички части не ми се занимава със смяна на друго купе. Иначе колата е на 23к километра интересно ми е с еднакви гуми кое е по добро за катерене по чукарите.Имам и едно дискавари 3 от което съм доста доволен но 60 к лв. до ги тарколям в гората не ми е много гот.
                            Така и така си почнал с марката има L.R. Discovery 1 или 2 на добри цени, те са се доказали с проходимост и не на последно място голем багажник има място за стадо глигани
                            Land Rover Discovery 3.9 V8

Коментар

Първоначално публикуван от keidj Преглед на мнение
                              Така и така си почнал с марката има L.R. Discovery 1 или 2 на добри цени, те са се доказали с проходимост и не на последно място голем багажник има място за стадо глигани

Това също е идея ще поразгледам офертите

Коментар

Човек, който кара Нива, не би си взел нищо друго освен Нива.
                                Просто вече е свикнал да му е гадно и не му прави впечатление. Като компенсация на това получаваш безобразно евтини резервни части.
                                По същата логика човек, който е карал нещо различно от Нива, никога не би си взел Нива.

Предимството на Фронтерата пред Нивата е, че могат да се сложат големи гуми: 31-ци или 32-ки
                                Щом няма да се бара нищо, дори и свестни гуми няма да се слагат: Взимай Нивата. И без това вече имаш един багажник резервни чаркове за нея.
                                Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X