Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предстои ми покупка на високопроходим автомобил.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предстои ми покупка на високопроходим автомобил.

И двата автомобила си имат плюсове и минуси.зависи за какво ще ги използваш.Качи се на единия и другия и който ти пасне най-добре ...това е твоят автомобил.Успех в избора
    Няма лоши автомобили - има лоши шофьори

Коментар

Още един глас за киа. Мисля, че бензиновата 128 коня е по-добрия избор(особенно ако е с климатик). Слаби места са вакумните хъбовете за 4х4, но проблема се решава със смяна с ръчни

Коментар

Ако се съди по потребителското име (Valio.pleven), си от Плевен.
        В такъв случай, по отношение на Kia Sportage, "твоят човек" в Плевен е КАЛОЯН ТРИФОНОВ (koki84). С тази Kia.

Това е темата за неговата машина (С какво да повдигна Киа Спортидж с около 10 см?), отделно снимки и клипове може да се видят в темата Организираните разходки на плевенчани.
        От него можеш да научиш това-онова за Киа, от първа ръка, както и да видиш - как изглежда модифицирана.

Участници с "обикновени" Витари се понамирват, но Сузуки Гранд Витара не се сещам - кой може да ти демонстрира.
        Успех в избора.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

някой ще се обоснове ли защо КИА е по-проходима от гранд витара?
          Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Всеки скача за марката си
            Киака има малко по сложно 4х4 или по точно зацепване на предния мост което за ремонтиране е една торба пара .
            Витарата е по проста машина за която се намира доста тунинг и резервни части .
            И двете марки като се пипнат стават доста по високо проходими от джипки като : Уаз , Патрул и други железа

Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
              И двете марки като се пипнат стават доста по високо проходими от джипки като : Уаз , Патрул и други железа
              Подозирам, че има само едно място на което ако ги пипнете, временно могат да надходят "Уаз , Патрул и други железа".
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                Подозирам, че има само едно място на което ако ги пипнете, временно могат да надходят "Уаз , Патрул и други железа".
                Друга е идеята на това изречение
                Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
                  някой ще се обоснове ли защо КИА е по-проходима от гранд витара?
                  Тежи по-малко.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Тежи по-малко.
                    И ква е връзката с проходимостта? Пряка поне няма.
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      И ква е връзката с проходимостта? Пряка поне няма.
                      Там където витарата ще потъва и ще "чупи леда" Киата ще "лети" отгоре )

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Тежи по-малко.
                        Според зависи кой я кара и кой се вози
                        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                          Там където витарата ще потъва и ще "чупи леда" Киата ще "лети" отгоре )
                          Да да и еди мармот
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Спортидж ТДИ и Гранд Витара ТДИ 89 коня ползват един и същ двигател - добрия стар турбодизел RF на Мазда. Макар че имат няколко конски сили разлика.

Един клас са и като механика много си приличат. Не вярвам като цена на поддръжка да имат голяма разлика. В Стандартен вид и двете са еднакво проходими - т.е не много. Но и двете могат да се повдигнат сравнително евтино и стават не лоши. За мен Кията е широка и удобна отвътре. И цената и е по-добра

Той turtey малко сравнява неговия кон с коза. Неговия кон струва няколко пъти в повече, а с пари и баба знае...

Като за наполовината пари:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5240_252264560712_574705712_8346740.jpg
Прегледи:2
Размер:75.9 КБ
ID:5378894

да поясня: Черокито е с 2,5 инча лифт, Кията е Спортидж Гранд и с 4 инча лифт. Гумите и на двете да 32 инча. Ходят си заедно на разходки...

Най-важно е за какво ще се използва.
                            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                              Той turtey малко сравнява неговия кон с коза. Неговия кон струва няколко пъти в повече, а с пари и баба знае...
                              И той незнае кво иска да каже
                              Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                                И той незнае кво иска да каже
                                Той много добре знае какво иска да каже, но по някога забравя, че всеки си гледа от неговата си камбанария и нещата изглеждат по различен начин. Аз много му се кефя на Патрула и въобще на начина му на мислене.
                                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X