Колебая се между Kia Sportage 2000г. TDI и Suzuki Grand Vitara 2000г. TDI 90к.с. Интересува ме някой има ли представа относно поддръжката на тези автомобили и проблемни слаби места?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предстои ми покупка на високопроходим автомобил.
Свий
X
-
От: Предстои ми покупка на високопроходим автомобил.
И аз съм за Кията . Всички показатели сочат към нея - проходимост , място , комфорт , здравина , бързина ( има някои по-мощни варианти на Спортидж ) и т.н ! Няма какво да се чудиш , а взимай Кия .ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от Valio.pleven Преглед на мнениеИмате ли някакви наблюдения за проблеми с Кията?.Няма кола която да не се разваля.Успех в избора
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеНе е зле да напишеш за какво ще ги използваш. Да не вземе да се окаже, че и двете не стават за твоята задача?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Човекът е написал високопроходим - това ме наведе на тези мисли, въпросът е колко високо трябва да е проходим. По бегли впечатления Спортиджа горе-долу ходи, а Гранд-Витарата малко по-паркетна се явява.
Коментар
-
Щар по щар - начи е високопроходим))
По начина на питане и моделите дето гледа мога да се фана на бас за кво ше го ползваИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivanmehan Преглед на мнениеколега взимай витарата,аз имах такава къса база,но бензин и бях мн.доволен,кията е малко ала бала,успех
И какви точно недостатъци на Кия можеш да посочиш, конкретно? Такива, каквито Гранд Витара да няма?
Коментар
-
мисля ,че гранда около 2000 година си е долу-горе като класическата витара отдолу...само май е с пан-хард отзад...
Така ,че няма как киата да е по-проходима при еднакви условия...Аз бих избрал гранда ,но с бензинов мотор...Е освен ако не ми пада нафтата отнякъде...Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЕ те и двете за нещо повече от висок бордюр стават само с много уговоркиДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнениеГранда , да - зимата един Приятел закъса с Гранд на едно място , и после като ми показа къде е закъсал се хванах за главата . Сигурен съм , че там ако бях отишъл със Жигул , с много газ щях да изляза . Но Кията си е проходима . За нея не можеш да кажеш друго .
ПП Закъсването от зку-то основно, не от колата.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеПП Закъсването от зку-то основно, не от колата.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар