Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на Jeep или нещо друго

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на Jeep или нещо друго

значи аз да си замълча... през последните няколко месеца силно изневерих на форума. Като ти чета първото мнение и се разчуствах! Припомних си разни мисли и страсти от преди 5 години... а да ме видиш сега! Ама това е тема на друг разговор!
    Купи си Jeep, все ще ти липсва бавареца, после ще продадеш Jeep-a все ще ти липсва бавареца и Jeep-a...! смятай щом жена ми още говори за бавареца и за Черокито... мен не ме питай кво ми е!
    Не ме питай и сега какво карам, че ще ме баннат!

Коментар

325ис БМВ градско 18+ бензин, 318 тдс 12 градско нафта, та някое килце отгоре за над 2 пъти по-голямия двигател не мисля, че трябва да гледате буквално всяка дума. Ако си вземеш Черок само с задно можеш и да дрифтиш с него като с БМВ Тия банковите черокита са ме минавали с над 180 по магистралата, но моето над 90 не вдигам, като знам че е с окачване на камион и лифтнато

Коментар

Тука стана секи си хвали своето, нема баварец даже и М да гори колко джипа с правилния дв. демек 5.2. За застраховки данъци и т.н. да не споменавам, та в тоя ред на мисли прибави т.5 по евтино ще ти излезе.
        ПП. Не питай старило питай патило.

Коментар

Гражданската над 2,5 е една и съща данъка в зависимост от годината е 200-300лв, като на всяка мощна кола. 520ка 80 и някоя г на газ 22/100 лапаше, колкото 5,2 черок с газ...

Коментар

Прибавям и т.5, а имаено чероки 4.0, с едно голямо "НО" и то е цена на придобиване. То с трици маймуни не става, обаче цената ако е много нагоре по-добре направо гранд 4.7.
            Оставете БМВ-тата на мира, друг път ще си говорим за това и аз има какво да кажа.
            Принципно само със задно и LSD диф. ми се вижда като оптимален вариант. Надеждността от постояното действие на ЛСД-то и по-малкия разход ми се струва несравнимо. Естествено при различните марки и модели различно седят нещата.
            В случай, че някой си помисли да предложи "гега" или да сравни някой от коментираните до тук, да знае, че е не ме интересува. Знам, че e много добра, но не.

Коментар

Моето скромно мнение, ако искаш го вземи под внимание,ако не искаш недей!
              Та съвета ми е : избери вариант /1/ ,а защо-защото точно това което си написал в този вариант, е компромиса, който ще ти удволетвори най-много изискванията,които си си поставил!
              Те естествено не са големи, а всяко забавяне на продажбата на бавареца, ще те връща още повече назад!
              Също си позволявам и един съвет:не предизвиквай съдбата,с такива мисли за дюзата на 5-ти цилиндър,гледай по-положително на нещата!
              Няма кола, каквато и да е тя, да не се чупи, но това като му дойде времето!
              Имам доста приятели с Гранд Чероки 2.7срд и всички са доволни,както от здравината,практичноста и екстрите, така и от парите за подръжката!
              Та, един по запазен Гранд ,ще е най вярното нещо за теб, всичко друго е едно голямо приключение и още нещо..... според мен! Успех в избора!
              / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

ГРАБВАЙ ЧЕРОК 4.0 И ЗАБРАВЯШ!!!ТОВА Е
                Христо Георгиев-0889022988
                Jeep Wrangler YJ 4.0l 1995г

Коментар

Следващия път ще те водим с нас, в групата днес имаше всякакви Чероци, с сигурност ще си купиш след това 1

Коментар

Здравейте , абсолютно нов съм във форума и за сега се регистрирах единствено защото тук ме насочи колега от друг почти близък форум "На лов".
                    Изправих се пред следната трилема. Ще закупувам нова машина. Изборът беше от 5 вида, но остана на 3 Вранглера и Паджерото 3.5 бензин ги изключих защото джипа е малък кат обем багажник а Паджерото е по-лъскаво и малко ми иде паркетарник. Останаха: Исузу Тупър 3.5 къса база, ръчни скорости , Чероки 4.0 и Паджеро 3.0 къса база автоматик суперселект. Всичките коли са на еднаква възраст и километри проблема е кое да купя.Колата по-рядко ще се кара по пътища асфалтови повече по черни, като същите ще трябва и да се позборят с класически ловджииски оффроуд с привкус на вашия.
                    Бих бил благодарен за плюсовете и минусите на посочените марки и съвет по отношение на машината.
                    Всяко едно мнение ще е ценно за мен за да завърша избора си за което предварително благодаря

Коментар

За лов Паджеро дълга база с големия люк, може и десен, щом е само за гората.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                        За лов Паджеро дълга база с големия люк, може и десен, щом е само за гората.
                        Благодаря ,но "дългите" не са приоритетни. Чероките се огледах щото е 1:1 с Вранглера, но е по-голямо и нямат междинен вариант.
                        Предимно нещата отиват към Трупър и Паджеро но и не изключвам Черито и за туй са ми главоблъсканията. Карал съм 2.5 и 4.0 Вранглер и ако не беше толкова къс към 4.0 нямах колебания въобще в избора. Ползвах късото паджеро на дружка 2-3 пъти но едно е да го караш друго е да го имаш ,до като за Трупъра нямам никави наблюдения освен четеници по нета.
                        Още веднъж благодаря колега.

Коментар

Първоначално публикуван от garry Преглед на мнение
                          ....Чероките се огледах щото е 1:1 с Вранглера.....
                          Това някак си не го вярвам....
                          Първоначално публикуван от garry Преглед на мнение
                          ...Трупър и Паджеро но и не изключвам Черито....
                          Трупър и Паджеро са с торсиони отпред, и возят много добре......но се поддават трудно на лифтиране.....Коя година са моделите които гледаш?
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ми относно Черокито и Вранглера ,нямам наблюдения за Черито, но двигатели раздатки еднакви - сигурно бъркам. Нямам идея нататък. как е.
                            Исузуто е 2000г, Паджерото е 1999г. и двете са под 100 000км реални. Супер селекта го карах и знам за за какво долу-горе иде реч ,но за Трупъра и идея си нямам. За туй ще съм благодарен ако ме ориентирате на къде да пофана.

Коментар

Паджерото без тунинг си е за Лов по черни пътища. Трупъра има един фен при дедоВладо можеш много да си говориш с него. Черокито с хубави гуми без нищо друго става за офроуд, но е малко, паджерото е много ама много по-голямо, което е важно за лов.

Коментар

Аз за "по-така" имам "джип"/ако може да се нарече/ Самурай. На пружини лифтнат го направих. Сега му сменям сърцето с една 2.0 от Омега барабар със скоростите, но е тясно и малко, ни пушка ни дявол мое да събереш. Ходя с него на по 200-300км по страната, но си ...... танкистка работа. За това реших да се ориентирам в малко по-цивилизова возия и все пак с достатъчна проходимост. Гледах, четох ,чат хат пробах и се бях навил на Паджерото, но ми вкараха в главата Трупъра и от там проблем. За това питам кое как и защо.
                                Изчетох долу горе всичко тук за Черито и почвам да не изключвам и него въпреки, че си е фургон. До сега не съм бил така разкрачен по отношение на следващ автомобил и за това питам хора, които това им е хоби и са запознати с нещата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X