Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на джип.

Което и да вземеш от двете няма да сбъркаш. По-скоро бих гледал конкретните екземпляри, кой е по-добър.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
      Не виждам смисъл в нито един от вариантите за движение при упоменатите условия.
      Изказа се пък и ти . Тераното във всички споменати условия е по-калпаво и от Тойотата и от Паджерото .

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
      къде си я виждал тая 90 - ка с цели мостове ?
      Ако говорехме за 80 - ка то наистина е по добра от паджеро - то ! В случая говорим за рзликата между 90 - ка и паджеро . И двата автомобила са равностоини един на друг и всяка допълнителна екстра е в плюс както на единия така и на другия .
      п.п. Ако го купуваш за да го ремонтираш то тогава сравни как са цените на частите . Дизеловото паджеро дава доста дефекти с главите (след прегряване)
      Колега , Тойота в началото на 90-те години не 90-ка . Тук говорим за 70-та и може би 80-серия . И двете серии са със здрави , цели мостове . Тойотата е по-добрият вариант .
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
        Изказа се пък и ти . Тераното във всички споменати условия е по-калпаво и от Тойотата и от Паджерото .

Колега , Тойота в началото на 90-те години не 90-ка . Тук говорим за 70-та и може би 80-серия . И двете серии са със здрави , цели мостове . Тойотата е по-добрият вариант .
        Извинявам се за което . Просто колегата бе питал в една друга тема в митсубиши под форума за сравнение между 90 - ка и паджеро . Тук просто е променил ТЛК 90 на Тойота от 90 - те .

Първоначално публикуван от Svetlozar Stankov Преглед на мнение
        Колеги, поставен съм пред дилема, предстои ми да закупя джип, питанката ми е следната. Като цяло клоня към Mitsubishi Pajero 2 2.8 TDI, но след прочитане на доста мнения, разбрах че много хора предпочитат Toyota Land Cruiser, та въпроса ми е дали си е по-добре да се вземе Тойота като се има в предвид че е доста по стара ( моделите в началото на 90-те) и с по-малко екстри от Паджерото, което е от края на 90-те, с повече екстри, по-удобен и най-важното според мен, има 100% блокаж на задния диф. Джипа ще се използва основно за градско каране, ходене на лов с него и за лек оффроуд.
        Благодаря предварително
        И все пак наистина това П2 с какво го сравняваме с 70 - ка с 80 - ка или може би нещо друго ?
        [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Паджерото има много сериозен проблем с гниенето, иначе за каране по асфалт спрямо Тойотка на цели мостове е по-добро, но за офроуд Тойотката е много напред и като надежност. За лов обаче много взимат паджеро с големия "джам таван" и мисля че за асфалт и разходка из поляни панчаревото е по-добрия вариант, но много внимателно с ръждата, при него е смъртоносна.

Коментар

Някой хора май не четат, а направо хвалят своето гардже
            Естествено че за тези нужди, които е упоменал питащия, е паджерото!
            Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Re: От: Избор на джип.

[QUOTE=iansto;1807150]Извинявам се за което . Просто колегата бе питал в една друга тема в митсубиши под форума за сравнение между 90 - ка и паджеро . Тук просто е променил ТЛК 90 на Тойота от 90 - те .
              За 70 или 90 става въпрос Да ви кажа не съм много запознат с моделите на Тойота, но 70 или 90 имах в предвид
              Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
              0886/872-646

Коментар

Re: От: Избор на джип.

За по старички имам в предвид, защото тези около 2000-ната са бая по скъпички За нещо подобно става дума. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images.jpg
Прегледи:1
Размер:13.1 КБ
ID:5358507 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:изтеглен файл.jpg
Прегледи:1
Размер:8.5 КБ
ID:5358508
                0886/872-646

Коментар

Re: Избор на джип.

Извинявам се, ако съм объркал моделите
                  0886/872-646

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                    Някой хора май не четат, а направо хвалят своето гардже
                    Естествено че за тези нужди, които е упоменал питащия, е паджерото!
                    Мен ли имаш на в предвид ? Преди и аз исках Паджеро , но разбрах , че няма място за сравнение .
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

... Преди и аз исках Паджеро , но разбрах , че няма място за сравнение .
                      Кога го разбра? Когато от текезесарка се качи на ТЛК-70?

Хайде стига приказки наизуст! За преобладаващо градско и лек офроуд кола с независимо предно окачване като Паджеро е много повече за предпочитане. Да не говорим, че дългата база ще е и много по-удобна и практична.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Кога го разбра? Когато от текезесарка се качи на ТЛК-70?

Хайде стига приказки наизуст! За преобладаващо градско и лек офроуд кола с независимо предно окачване като Паджеро е много повече за предпочитане. Да не говорим, че дългата база ще е и много по-удобна и практична.
                        За преобладаващо градско съм съгласен . Тойотата в градско вози като каруца , ама за офроуд Паджерото остава доста назад !
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

... ама за офроуд Паджерото остава доста назад !
                          Недей да бъдеш толкова сигурен! В крайна сметка твърде често работата опира до качеството на задкормилното устройство ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Недей да бъдеш толкова сигурен! В крайна сметка твърде често работата опира до качеството на задкормилното устройство ...
                            Прав си , но ако си взема Паджеро няма да стигна там , докъдето стигам с Тойотата !
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Ех това задкормилно устройство Като е куц джипа ако ще на МУруК..У да го кара все тая, ако става джипа и кофти водач ще се справи, е да видите гаджето как лази из реки и байри с Черока. За ловджиите не им трябва як офроуд, ходят по горски пътища, дето и с жигула с заварен деф се минава, Паджеро с добри гуми е достатъчно за ловджия, хубаво е да има отваряем покрив, какъвто имат доста панчареево

Коментар

Тука ли раздават дъвките днес ???
                                Да пробвам и аз..

Колегата може да бърка моделите на Тoyota , но много ясно е написал за какво му трябва . Айде сега някой ловджия да каже колко е по-удобна късата база от дългата ..?!? Съмнявам се .. На лов много често се налага :
                                1 - Да качиш колеги в гората
                                2 - Да вземеш куче или няколко кучета
                                3 - Да събереш багаж
                                4 - Да натовариш дивеч ( дай Боже)
                                5 - Да пропътуваш едно солидно разстояние с няколко приятели за да отидете заедно на лов в чужда дружинка ..
                                ... и т.н.

Аз съм фен на Toyota , но в зададената питанка , не виждам предимството и пред пахерото .. За града или някъде със семейството пък изобщо не говорим .

На лов , на риба или на пикник много трудно се влиза в ситуации в които късата Тойота е по-добра , ако не го искаш естествено ...
                                ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                                WJ 4.7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X