Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за пясък

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за пясък

Дайте идея от къде да си намеря теглич за тераното?

Коментар

извинявам се за офф-а ама колега,следващия път да не стане някоя злополука я оператора да умре от скука,я ти заспиш от претоварването.
      Pathfinder 4.0L

Коментар

Аз почти си бях заспал,то се вижда.Другия път ще гледам с лодката да запиша нещо по-интересно.

Коментар

чудя се за една кия къса база дават ми я за 3 бона...

Коментар

1-во BMW X1 с понижаващи предавки - няма
            2-ро вземи си Lamborghini LM002 - създадено е специално за пясък, с най-широките гуми произвеждани за SUT.

Коментар

Погледни и Чероки бензин 4 литра - лек и мощен!
              JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Мощен джип,с големи и меки галоши+още един джип по възможност с лебедка.Че да не затънат и двата.

Коментар

визил съм се на сафари в дубай в пустинята,арабелите джиткаха само с лендкрузери,ама преди това яко спадане на гумите и после газзз по дюните
                  Pathfinder 4.0L

Коментар

Може и да не съм прав, но 1500кг лодка да се вкара в морето по пясък, като се има предвид че трябва да влезе и самия джип в водата за да отплува лодката, аз залагам на Беларус, Челябинск Т100 или от сорта. Не виждам как какъвто и да е джип ще издрапа от водата и после ще влачи това нещо по плажа, то джет трудно се вкарва на пясък камо ли кораб.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                      Може и да не съм прав, но 1500кг лодка да се вкара в морето по пясък, като се има предвид че трябва да влезе и самия джип в водата за да отплува лодката, аз залагам на Беларус, Челябинск Т100 или от сорта. Не виждам как какъвто и да е джип ще издрапа от водата и после ще влачи това нещо по плажа, то джет трудно се вкарва на пясък камо ли кораб.
                      Става...става,но все пак трябва да внимаваш от къде точно минаваш.
                      Виж,Дунавският пясък си е съвсем друга бира-там,просто си оставаш.

Тегля лодка 1250кг.4 талпички привързани към колесара,никога не са ти излишни.
                      ТЕЛ:0886301378

Коментар

Аз съм виждал трактор как закъсва докато влачи ремаркенце за боклуците от плажа Лодката с Китаец АТВ не става за вкарване а е бая лека С джип не смея да стъпвам на плаж.

Коментар

Малко лична статистика от кратък сезон на плажа с Форестера (2 литра атмосферен, ръчка с бавни):
                          - шосейно налягане от 2 атмосфери (гумите са някакви Dunlop Grandtrek AT3 - водят се уж all-terrain, с доста смешен грайфер по тукашните стандарти): по дълбок пясък върви, но само със засилка и без никакво спиране. Веднъж хванах грешната отбивка и се нацепих на пътя през дюните - за 400-500 метра раздаване на газ (щото иначе потъваш на момента) засмърдя на съединител сериозно.
                          - "all-terrain" версия от 1.3 - 1.5 атмосфери - че всеки ден или се ходеше до града или се вадеха окопани десантчици от пясъчните участъци на пътя: по равно върви без грижи, на баир леко превърта, но не се тормози. При вадене на каравана №1 от плажа все пак прибоксува съединител и засмърдя пак.
                          - пясъчна версия 0.9 атмосфери: пълен кеф. По наклоните (ситен пясък без грам растителност) маневрира без да се замисли, каравана №2 излиза от дюните като тапа без грам странична помощ. Бонус - леко удовлетворение от погледите на съседните турбо-гъзари, които същата сутрин се окопаха на равното с два джипа.

Та не че е нещо ново - ама налягането си е сила, майна!
                          Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Джиповете нямат място на плажа по принцип,а пък карането на ,,ръба''вижте до какво може да доведе...
                            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=2577
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X