Здравейте, имам следния въпрос: Има ли подходящ джип за каране по пясък, или само задкормилното устройство е важно. Какви гуми са подходящи за пясък...ако може да споделите опит и тънкости на каране в пясък. Имам БМВ Х1 и си дърпам лодката с него, и всеки път окопавам въпреки че включвам бавните (автоматична кутия). За сега съм се насочил към Митсубиши Пинин десен волан за по евтино. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джип за пясък
Свий
X
-
От: Джип за пясък
Джипа трябва да е с възможно най-широките гуми и без. електронни системи.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
-
Тоя въпрос няма отговор щото пясъка не е като асфалта и никак не е един вид.
Но като цяло гуми + зку е ключа към баракатаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
И с по-гладки гуми, не злобен кросов грайфер. Изпуснати до колкото е допустимо за модела им.
Тръгваш като на сняг - на най-високата предавка, на която кандиса да тръгне, и на която ще стигне до другата точка. Хич не е желателно да сменяш скоростите, както и да пипаш спирачките и да играеш с газта. Завоите - с възможно най-голям радиус. В никой случай не бива да допускаш пробуксуване.
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеКолко тежи лодката?
Коментар
-
Преди години работих в Сахара, близо до Чад. Карах Тойота с огромни гуми, като грайферът беше само надлъжен като П, без никакви зъбци. При необходимост можех да намаля налягането на гумите до толкова, че левите и десните почти се допираха. Един път и това не помогна и ме теглиха с камили.
Голям смях падна.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеТоя въпрос няма отговор щото пясъка не е като асфалта и никак не е един вид.
Но като цяло гуми + зку е ключа към бараката
Желателно е бъдещият кандидат да няма пластмасови защити на двигателя и др. части под купето .[SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение.... да намаля налягането на гумите до толкова, че левите и десните почти се допираха.....The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнениеДълго въже и лебедка.
Аз така съм си решил проблема по р.Дунав.
Но най-важното е широката гума без агресивен грайфер за да не потъва и не се самоокопава. Същото и за колесара.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар