Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БМВ Х5 Е53 или МЛ 163

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: БМВ Х5 Е53 или МЛ 163

Първоначално публикуван от gri6ko Преглед на мнение
    ..... за съжаление ме обърка вече тотално май ще взема да си купя карта за градския транспорт ( в кръга на шегата)....
    Ако трябва да е твърдо между тези двете си вземи МЛа.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Аз лично бих избрал Х5 при еднаква цена, но за съжаление добрите екземпляри на Х5(с zf ск. кутия) започват от 25к. и нагоре, докато МЛ в добро състояние може да се намери за около 14к. Като собственик на МЛ, за мен плюсовете и минусите му са:
      Плюсове:
      - ниска цена на придобиване
      - сравнително евтина поддръжка за СУВ
      - маневрен при градско каране(като всеки МБ)
      - нисък разход на гориво, градско в София не ми е качвал повече от 12/100км. (МЛ 270 ръчна ск.кутия), на дълго 8-10/100км.
      - бавни скорости(не че съм ги ползвал досега )
      Минуси:
      - "лигавата" возия, особено при преминаваме през дупки(даже в началото си мислих че нещо е разбито да вози така през дупките), но като покарах други мл-и се "успокоих" че проблема не е в моя телевизор.
      - духалките за краката са сложени на високо и краката в студено време мръзнат Като цяло вентилацията(разпределението на въздуха) не е много добре измислено
      - при слънчево време арматурното таблото много кофти се отразява на предното стъкло
      -липсват кори под предната броня. Мислих че липсват при мен, но като се загледах и другите нямат. Стои много грозно и празно като погледнеш под предния калник към бронята.
      - големия волан тип "рул" не предразполага към рязки маневри(особено с викока скорост). Като цяло колата не предразполага към спортно каране. При Х5 е друго- доста по-директно управление
      - шумоизолацията също не е както трябва да е при МВ

Всичко зависи от бюджета с който разполагаш за кола. Ако е до 15-17к. по-добре вземи МЛ, ако пък бюджетът ти е около 25к.-Х5(което пък за мен е лудост толкова много пари за 8 годишен СУВ).
      Дано да съм бил полезен
      M57D30T1
      W450

Коментар

Колеги вие не четете мненията на питащия, той се насочи правилно към 120ка, вчера се върнах от 4000км "разходка" из Европа, 120ката която съм я карал на доста тежък офроуд, спокойно с 8 човека хвърчеше из немските магистрали с 170 та и малко отгоре, при разход от 8 до 13. Когато ми покажете друга машина от този тип която да го може му я препоръчайте. Колегата дето писа че Х5ца минава където 120ка само дето Тойотата е прехвалена, ме накара да се смея доста дълго, явно никога не се е качвал и на 2те. Колега купи си една 120ка и това е, пълна глупост че в ТМ ауто не изпадат коли изпадат но трябва търсене и с сигурност няма да е на "реални" километри. в Германия навъртях над 1000км докато намерих буса който търсех, без търсене и хляб хубав няма да се намери. Много внимавайте ако ще купувате кола от чужбина само от доказани авто търговци, иначе ще пътувате 5 часа до янкой поляк представящ се за немец

Коментар

не знам ама и тойотите ми се струват леко прехвалени или просто лежат на стара слава
          http://www.youtube.com/watch?v=NnQi3...eature=related
          Pathfinder 4.0L

Коментар

Струва ти се колега, не черпете знания от клипчета в Ютюба, даденото клипче доказва че с кофти гуми дори и хубав джип е безпомощен в снега особена пък в комплект с малоумне шофьор
            http://www.youtube.com/watch?v=idPrD...WiayN9sweac%3D ето клипче в същия сняг с 120ка с гуми А/Т 2005та и почти никакъв грайфер и без блокаж.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X