Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за с. Владая (зимна обстановка)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за с. Владая (зимна обстановка)

Чувствам се малко неудобно, заради тези, които се отнесоха несериозно към питането на човека.
    Той просто можеше да си премълчи за причината, но беше достатъчно искрен, да не го направи.
    Да, от изброените, на първо място бих поставил Терано - като най голямо.
    Ако средствата позволяват - защо не?!
    На долната граница - Витара, също би свършила работа.
    И в двата случая, с добри гуми.

Успех в избора!
    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
    ... turn on your A/С !

Коментар

Също и П2 англичанче, има доста добри на пазара, а не са и скъпи.

Коментар

Никой не отвори приказка за Фронтера ,една къса база също би вършила работа
        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

да се включа и аз, заради бабата........

за твоите цели и с този бюджет не ти трябва джип. хората са измислили и леки коли, които ще се справят и най-вече ще се впишат в бюджета /не забравяй задължителните хубави зимни гуми, които за джипа ще са поне 1200лв./

Вземи си едно Субару, максимално високи зимни гуми /при нужда се лифтва до 5-7см/ и вози бабата със здраве и комфорт!

Коментар

Здравейте,

Да си призная и на мен ми минаваше идеята за автомобил (напр. Subaru, 4х4 full time), но се чудя дали ще се справи с преспите.
            За да видите за какво става въпрос - ето една снимка, която направих като се прибрах тази вечер

P.S.
            Това е успоредна улица на площада на Владая, но все пак за моята малка Фабия остава твърдо непроходима ...

Коментар

Дедо Владо ще ти прегледа избора.

Коментар

моя "дядо" съм го обзавел с С15 1.8Д огромен просвет (за лек а-л), 2 хубави зимни гуми (165R13) с джантите ги купих за 100лв... Малко му е трошлива предницата, но едва ли друг автомобил на 300 000км ще издържи без ремонт 2г /15000км/ от които поне 5000 по черни пътища в пек, кал и сняг... Ходи всеки ден да наглежда рибарник, който е на 3км от най-близкия асфалт... и дава среден разход 6/100!
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Хи, разгледай раздела продава има много интересни предложения за Терано, Паджеро 2.8 и фронтера (поне ако на мен ми предстои пак покупка тях ще гледам). А човека, който можеш да говориш за преглед, подръжка е Андро 160 в Княжево е сервиза и най важното знае какво да гледа и пипа на едно 4х4. Другия и най важен фактор- сядаш в колата, която и да е и виждаш да ли ти е удобно и приятно, щото все пак ти ще е караш. Разгледай и другите теми какъв джип да си купя

Коментар

Както някои колеги по-горе , аз също бих ти препоръчал Витара ( но не и Витара с V6 двигател ) . Спокойно може да се намери добър екземпляр и да се обслужи до около 5000 лв . Витарата може да се нарече народна , разпространени са , цените са приемливи , има теми из форума как може евтино да се подвигне още , също застраховките и данъка ще са ти малки . Останах впечатлен от разхода през зимата - колкото и на леки коли 1.6 . Има хубаво парно - бързо почва да духа топло . Аз имам преки впечатления от 1.6 карбуратор и 1.6 16v и не дадоха сериозни дефекти . Трябва да се гледа за ръжда , че това им е главния проблем . Особено рамата да е добре .

Паджеро 2 & Галопер също са добър избор . За Терано 2 виждам доста положителни впечатления . Успех в избора!

Коментар

Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнение
                      А човека, който можеш да говориш за преглед, подръжка е Андро 160 в Княжево е сервиза и най важното знае какво да гледа и пипа на едно 4х4.
                      Имате ли някакви контакти на човека, за да се свържа?
                      Благодаря!

Коментар

Заповядай
                        http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=13148

Коментар

Каквото и да вземеш гледай да е запазено и подържано(а, такова евтино няма), за да не се наложи да се хвърляш тепърва в ремонти, докато зимата свърши!
                          Глас и от мен за Сузуки.
                          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                            Никой не отвори приказка за Фронтера ,една къса база също би вършила работа
                            Аааа не - по-евтини са и не вършат работа. Как може да си купиш японско окачване с немски двигател и трудно гниещо купе и шаси.
                            Руско, корейско, с десен волан, със седалки назад или 3 тона ако ти трябва за офроуд.
                            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от bsimeonov2000 Преглед на мнение
                              Здравейте,

Да си призная и на мен ми минаваше идеята за автомобил (напр. Subaru, 4х4 full time), но се чудя дали ще се справи с преспите.
                              За да видите за какво става въпрос - ето една снимка, която направих като се прибрах тази вечер

P.S.
                              Това е успоредна улица на площада на Владая, но все пак за моята малка Фабия остава твърдо непроходима ...

ето го отговора на твоя въпрос: http://www.youtube.com/watch?v=vHE9b...eature=related
                              и тук: http://www.youtube.com/watch?v=qu-KZKWXhLM
                              Последно редактирано от PinochetBG; 12-02-12, 14:14.
                              Кара: Santa Fe DM, 2.2CRDI AT, 197HP, 436 Nm

Коментар

Субару ще се справи отлично с преспите. В момента за цена около 5 хил.лв. се купува Легаси, Форестър или Аутбек до 98 г. И трите модела са подходящи за описаната цел. Аз бих препоръчал Форестър или Аутбек заради по-големия просвет. Цените за поддръжка са много приемливи. Возията е като на лека кола и не друса.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X