Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за с. Владая (зимна обстановка)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за с. Владая (зимна обстановка)

Из София с Ферозата и Рокито , не искам да те мисля ! Тераното никога не съм го харесвал . От трите ти варианта аз гласувам с - въздържал се . Ферозата и Рокито са добри, но за черен път !
    Поздрави !
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
      Из София с Ферозата и Рокито , не искам да те мисля ! Тераното никога не съм го харесвал . От трите ти варианта аз гласувам с - въздържал се . Ферозата и Рокито са добри, но за черен път !
      Поздрави !
      Това не го разбрах съвсем. В София и лятото голяма част от улиците са "по-черни" от черните пътища в гората, а колегата каза, че ще го кара само зимата. Моята кола за не-черен път тая зима не се показа от гаража, докато Рокито се чувства перфектно из София.
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        Това не го разбрах съвсем. В София и лятото голяма част от улиците са "по-черни" от черните пътища в гората, а колегата каза, че ще го кара само зимата. Моята кола за не-черен път тая зима не се показа от гаража, докато Рокито се чувства перфектно из София.
        Хе-хе, така си е! Аз тази зима с тези снегове и коловозите, а и отворилите се нови дупки из София, вече правих предницата на малката ми Фабия ...
        Така че, май зимата си е за джипка
        Насочете ме обаче какъв двигател да гледам: насочил съм се към дизел (понеже знам, че по-малко ще харчи), но все пак предполагам, че има някакви особености. Някой може ли да сподели малко информация

Коментар

Първоначално публикуван от bsimeonov2000 Преглед на мнение
          Хе-хе, така си е! Аз тази зима с тези снегове и коловозите, а и отворилите се нови дупки из София, вече правих предницата на малката ми Фабия ...
          Така че, май зимата си е за джипка
          Насочете ме обаче какъв двигател да гледам: насочил съм се към дизел (понеже знам, че по-малко ще харчи), но все пак предполагам, че има някакви особености. Някой може ли да сподели малко информация
          Аз имам само Роки. Продава се, по-нагоре ти го предложих. Ако искаш, ела го погледни, ей така, за информация и впечатления, не за да го купуваш. После гледай и другите.
          Поздрави!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
            Аз имам само Роки. Продава се, по-нагоре ти го предложих. Ако искаш, ела го погледни, ей така, за информация и впечатления, не за да го купуваш. После гледай и другите.
            Поздрави!
            Супер - благодаря за предложението! Може наистина да намина някой ден след работа, ако е удобно за теб, да погледна джипчето, пък и да се запознаем (но за съжаление едва ли ще имам бюджета, за да си го позволя твоя). Ако искаш може на ЛС да ми изпратиш някакви координати да се разберем нещо
            Поздрави!

Коментар

Виж сега колега, дано ме разбереш правилно искам да ти помогна. Караш шкода Фобия (бъзик, на моята и виках оСтавия) Като купиш джип ще се запалиш по джиповете ти го гарантирам, няма да го караш само когато... ами ще се почне все по често докато не стане да го караш само него и то постоянно, дори и по-високия разход няма да те спре да си го караш. Ако купиш някое от изброените по-горе, ще съжаляваш, не че не са много добри машини, напротив това им е проблема, тея са направени за офроуд не за всеки ден, какво имам предвид, не са комфортни и возят дървено. Моя съвет е, така като те гледам как от "нещо само за големия сняг" се стигна до то има дупки и си е за джип, че си се запалил и то яко, купи си един джип който да става за ежедневна употреба и си му се радвай всеки ден та дори и да няма и 1 снежинка по токущо направения асфалт. Дано си ме разбрал, предложенията който бих ти направил са: Гранд черок( има много изписано) също и Черок само ( но той отива към каруците) Паджеро- спорт или обикновено, ТЛК 90ка и много други за които е писано много в форума. Но пак ти казвам чуствам че си се запалил яко, пък като решиш да го видиш в калта какво може... казвам ти го от опит, защото и аз изгорях така Успех!

Коментар

Rady1st е много прав. Всеки се заразява с крастата ОФ РОУД още откакто влезе във форума , макар и да не го разбира .
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

аз (ще) живея в приплат. съседа там зимно време кара субару legacy и стига без проблеми, стига тези от санаториума да разчистят донякъде пътя. коловозите (поне до там) не са проблем. сложил си е газ и кара субаруто само зимно време.

Коментар

Първоначално публикуван от mehudi Преглед на мнение
                    аз (ще) живея в приплат. съседа там зимно време кара субару legacy и стига без проблеми, стига тези от санаториума да разчистят донякъде пътя. коловозите (поне до там) не са проблем. сложил си е газ и кара субаруто само зимно време.
                    Това па населено място къде се намира?
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                      Това па населено място къде се намира?
                      вилна зона на владая - нали питането беше за там

Коментар

Първоначално публикуван от mehudi Преглед на мнение
                        вилна зона на владая - нали питането беше за там
                        Да, именно, но в Приплат (вилната зона) има някои места, които направо са си черен път. Аз тази зима закъсвах поне 6-7 пъти на асфалта във Владая, та не ми се мисли какво остава за черния път

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                          Виж сега колега, дано ме разбереш правилно искам да ти помогна. Караш шкода Фобия (бъзик, на моята и виках оСтавия) Като купиш джип ще се запалиш по джиповете ти го гарантирам, няма да го караш само когато... ами ще се почне все по често докато не стане да го караш само него и то постоянно, дори и по-високия разход няма да те спре да си го караш. Ако купиш някое от изброените по-горе, ще съжаляваш, не че не са много добри машини, напротив това им е проблема, тея са направени за офроуд не за всеки ден, какво имам предвид, не са комфортни и возят дървено. Моя съвет е, така като те гледам как от "нещо само за големия сняг" се стигна до то има дупки и си е за джип, че си се запалил и то яко, купи си един джип който да става за ежедневна употреба и си му се радвай всеки ден та дори и да няма и 1 снежинка по токущо направения асфалт. Дано си ме разбрал, предложенията който бих ти направил са: Гранд черок( има много изписано) също и Черок само ( но той отива към каруците) Паджеро- спорт или обикновено, ТЛК 90ка и много други за които е писано много в форума. Но пак ти казвам чуствам че си се запалил яко, пък като решиш да го видиш в калта какво може... казвам ти го от опит, защото и аз изгорях така Успех!
                          Хе-хе, май си прав Благодаря ти за мнението и предложенията
                          Че съм се запалил - така си е. А какъв джип ще взема - май още четене ми трябва, а и си мисля да взимам някакъв най-накрая, че практиката учи най-добре.
                          За бюджет около 4-4500 лв. наистина доста ще се полутам, но накрая ще взема нещо и после ще го мисля.

Коментар

Първоначално публикуван от bsimeonov2000 Преглед на мнение
                            Хе-хе, май си прав Благодаря ти за мнението и предложенията
                            Че съм се запалил - така си е. А какъв джип ще взема - май още четене ми трябва, а и си мисля да взимам някакъв най-накрая, че практиката учи най-добре.
                            За бюджет около 4-4500 лв. наистина доста ще се полутам, но накрая ще взема нещо и после ще го мисля.
                            Обаче какъвто и джип да си вземеш 4500лв. няма да ти стигнат . Като го вземеш все ще има нещо да се доправи , все нещо ще трябва ,и докато го стегнеш ще ти трябват много време и средства . Затова като гледаш не гледай само цената , а гледай и под капака . Ако ще взимаш Витара много добре гледай да не е почнала да се плуе . Нивата постоянно ще се чупи , затова я отпиши . Може да погледнеш и някой модел Роки или Фероза . Пък и Паджеро . И Тойота Ланд Круйзер са много добри , но са си с по-висока цена от другите посочени, но пък ще знаеш че си имаш хубав джип . Избора си е твой , ти решаваш каква машина да си вземеш . Каквато и да е тя , ако се грижиш за нея , тя ще ти се отплати ! Поздрави
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

с тоя джип за 4-5 хиляди лева в такова приключение ще се вкараш, че...
                              аз преди близо 10 г така се зачуках с един ТЛК 73 за 6000лв... Накратко следващите 3 години хвърлих по него (поне) още 6000 и пак не стана като за 10 000 (т.е. пак си имаше болежки, например ръжда и течове на вода)...
                              Вземи си нещо възможно най-запазено и не чак толкова супер-проходимо - за каране по улици не ти трябва луноход
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                                с тоя джип за 4-5 хиляди лева в такова приключение ще се вкараш, че...
                                аз преди близо 10 г така се зачуках с един ТЛК 73 за 6000лв... Накратко следващите 3 години хвърлих по него (поне) още 6000 и пак не стана като за 10 000 (т.е. пак си имаше болежки, например ръжда и течове на вода)...
                                Вземи си нещо възможно най-запазено и не чак толкова супер-проходимо - за каране по улици не ти трябва луноход
                                Нали и аз това му казвам ..
                                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X