Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОМОГНЕТЕ В ИЗБОРА М/У Vw TOUAREG, NISSAN MURANO, SUBARU B9 TRIBECA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ПОМОГНЕТЕ В ИЗБОРА М/У Vw TOUAREG, NISSAN MURANO, SUBARU B9 TRIBECA

много мноооого.....

Коментар

Смисъла на темата е да ориентираме човека, какво да пита, за какво да внимава, а не да спорим коя е по-по-най. Повозете се на задната седалка, на предната, седнете на шофьорското място. Прочетете по форумите на съответните марки, разходи, проблеми, поддръжка и ще решите.
      ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
      Е250 1998-продаден
      Субару Пустош

Коментар

Човека не пита за какво да внимава, а да му кажем кое е най-добро от 3-те. Пак повтарям, че ако не знаеш кое ти харесва най-много и защо - не ти и трябва!
        VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Мураното ми се струва тясно. По-скоро, моят избор би клонил към Трибеката - поне се знае, че двигателят е страхотен. Относно Туарега нищо няма да кажа, защото не ми допада този модел още от самото начало.

Коментар

в ТопГиър бяха правили тест на най-новия Туарег... Като забележка единствено бяха посочили, че ел. регулирането на шофьорската седалка се доплаща...

Радист... я дай пак за най-евтиното на пазара (Голф?)???
            Ако голф е евтина кола... Не знам коя е скъпа... Не говориме за 2-ка от Перник естествено...

ФВ може да не са толкова здрави като японските, но със сигурност са по-изпипани откъм интериор...

Субару В9 трибека с 3-литровия мотор имат комшиите от двете ми страни... С един резервоар не стига от София до Варна

ПС: Защо в списъка няма Инфинити и Лексус?
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Subaru_B9-Tribeca_57_1024x768.jpg
Прегледи:1
Размер:112.1 КБ
ID:5345799 и аз бих избрал Трибеката, макар че малко ми грознее отвън. Железен двигател с автомат и с VDT. Може да се газифицира че и даже да му се сложи турбо.
              Е250 1998-продаден
              Субару Пустош

Коментар

И аз съм за субару-то.

Личи си, че на моменти много се стараят да покажат колко са зле другите коли, но пак дава някаква представа в малко по-нетестова обстановка каква е хавата.
                Последно редактирано от alex_markov; 22-02-12, 08:40.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                  ...

Субару В9 трибека с 3-литровия мотор имат комшиите от двете ми страни... С един резервоар не стига от София до Варна

ПС: Защо в списъка няма Инфинити и Лексус?
                  И аз с джипа не мога да го направя без междинно зареждане. Но инфинити ФХ 45 какъв разход докарва...моята джипка е като малолитражка. Моя позната го кара и казва, че даже старите ЗИЛ-ове на бензин /имат няколко крана такива във фирмата/ са по-скромни от инфинити.

Тромбата от форума кара Трибека и от него знам, че е много доволен.

П.П. Мой познат имаше Мурано 1, но също говореше за 16-18л/100км на дълъг път и затова по често си караше Рено Меган 1.5 дци, което при същото каране не можел да ко докара и до 5/100 нафтица.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

КОлега Нов съм в сайта и не искам да споря и да се разправям с мнението на колегите,значи мнението ми е ,че ТОАРЕГА е много разходен - гори каот луд и не върви кои знае колко,но е най проходим от трите, Трибеката за МЕН Е КОМБИ НА ГОЛЕМИ КОЛЕЛА..... кошница от жсякаде и на всичкото отгоре е супер ниска- повече ми прилича на миниван отколкото на СУВ , Мурано съм карал и двама приятели имат и мнението ми е ,че е най - добре от трите, но определено заради реноме, насовост от към части и сервизиране мисля ,че в този клас и за тези пари щом искаш бензин на ГАЗ си намери Х5 но да е 4.4 бензин 320 коня мотора защото гори колкото малкия 3.0i , no Върви брутално много , возията и качеството на материялите са добри ..... то перфектна кола и ДЖИП няма , това е моето мнение все пак !!!

Коментар

Здравейте нямах време да пиша, сега съм на линия и съм още по-объркан.
                      Фокусирал съм се върху Vw Touareg 2,5 TDI R5 или БМВ Х5 3.0Д
                      Уплашихте ме с тези разходи на гориво! А и прочетох за неволите на колегите с лошо монтирани газови уредби.
                      Така че се насочвам към най-икономичните двигатели от двата модела. Отново моля за помощ кой от давта е по-надежден, здрав, икономичен и комфортен за дълго каране.
                      Много благодаря за предните постове.

Коментар

Правилния отговор е: Vw Touareg 3.0 TDI V6
                        Ако е за мен без въздушно окачване!

Коментар

Колега, като се пообъркаш още малко - казах ти и в началото - не бих взел нито едно от трите. А сега и четвъртото, или поне не 3.0d заради автоматика
                          VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Х5 няма проблеми с АВТОМАТИКА Ако е след 2004-та с новия ФЕЙС...... имам приятел имал е и от първите и после си взе от МАгазина на 000000 км. 2005-та с новия мотор 218 коня и новия ФЕИС, не че правя реклама на БМВ ама тази кола я знам и виждам всеки ден и я знам като кътните си зъби- кара се само в БГ по нашите разбити пътища, на 120 000 км. е и не е правено нищо по окачването а мотора и трансмисията са БЕТОН, няма никакви ядове и колата е с ЧИП ТУНИНГ слаган в АВСТРИЯ 280 коня е гори 11 градско при кротко каране и 7.5-8л./100 на магистрала ,но стария фейс наистина чупят скорости защото моя приятел на първата и сменя кутия едно време и беше някаде нъм 7-8000 лева

Коментар

Трибеката е кошница от всякъде ли и е супер ниска ли? Верно е ниска - с 9 милиметра по-ниска от х5. И какво точно няма трибеката дето го има Х5. Да не говорим че х5 се краде за норматив.
                              Alnike, я си запишете по един тест драйв и си преценете. Сигурен съм че Субарото ще Ви впечетли.
                              А както журналист в Аутобилд беше писал за Каена и Х5. Те не се справят добре с нищо освен с едно - да демонстрират богатство.
                              Е250 1998-продаден
                              Субару Пустош

Коментар

Първоначално публикуван от DarkWolf Преглед на мнение

И аз съм за субару-то.

Личи си, че на моменти много се стараят да покажат колко са зле другите коли, но пак дава някаква представа в малко по-нетестова обстановка каква е хавата.

Рекламите Нямат Край
                                Вярно е, че има огромна разлика в 4х4 задвижването на различните марки и модели, Автомата, ЕСП-то, системата на задвижване... Нямаше да пиша, но второто клипче, опита с Мураното ме "Възмути"
                                Имал съм доста 4х4 машини (Субаро Е12, БМВ 320 ix, Нива, УАЗ Хънтър, УАЗ Патриот, две Тойоти 80, Рено Колеос, Нисан Мурано и сега Кашкавал - Нисан Кашкай +2) няма да се спирам върху всичките, само ще споделя приликите и разликите между последните 3 (на практика с една и съща система за задвижване и от един производител) - Огромна разлика :
                                * Колеос-а - клатенето в завой и при вятър, го правеше зле на пътя, но извън асфалта се представяше Прекрасно (имам една молба - без коментари за Истинските и не истинските "Джипки", тук говорим за СУВ-ове (кросоувъри?) и всеки знае, че те не са за тежки изпитания, а за ливадка, заснежен асфалт и подобни!) Автомата позволяваше ниски скорости на по-тежките места, ЕСП-то се справяше Фантастично, почти никога не боксуваше едно колело, дори правих с него опити да го окантаря по диагонал, Минава си без проблеми!!! С него съм минавал на 30 см сняг, калното пътче между бизнес парка и Симеоново!!! (Но му прегряваше Магнитният съединител в подобни екстремни случай)
                                * Мурано-то - на пътя Светлинни години напред (нищо общо), извън пътя обаче Много по-зле, постоянно едно колело превърта и пили гуми докато другите "зяпат" Тази глупост от клипа дето спря без нищо да върти (вярно е, че моят беше модел 2009-а, а казват, че разликата в скоростната кутия е голяма с предшественика) - НИКОГА не ми се е случвала - Напред! Виж на задна, на наклон, НЕ можеше да качи Бордюр без засилка - точно този случай от клипа, даваш газ опрял гумите в тротоара от спряло положение и ... нищо не се случва! Трябва си 5 санта засилка и всичко е ОК
                                * Кашкай-а - На път много подобен на Мураното (не се майтапя), но за съжаление е с ръчни скорости и Европеиските норми така са Скопили двигателя в ниските, че комбинацията ДВГ, ръчни скорости става САМО и ЕДИНСТВЕНО за шосе. Тази Зима както вече споменах в друга тема, нямам Нито едно закъсване с него, но ЕСП-то най-добре да е ИЗКЛЮЧЕНО (за разлика от Колеос-а!!!) - само пречи, тракат спирачки, "дърпа ти ГАЗ-та" ако беше с автомат щеше да е мечтаната кола (говоря само за себе си и естествено изключвам Тойота 200 V8 от мечтите)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X