Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЗБОР МЕЖДУ Toyota и LD-Defender

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ИЗБОР МЕЖДУ Toyota и LD-Defender

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
    Кво и е на 70-ка light duti, бре-кво не ви харесва?
    Сложи й гуми 33х12.5х15 /за 35х13.5х15 и дума не може да става/,забии я в калта и ще видиш какво й е!Като изключим мотора и диференциалите,другото оле мале го бива!

Коментар

Нищо им няма на всички машини в темата, всичките са готини, ако бях Джей Лено сигура щях да имам бая тойоти, нисани, лр-и и всички останали лайт и хеви дюти джипки, които можеш да се сетиш, освен спортните резачки, ретрото автомобили, камьоните и всевъзможните машинарии, с които бих се заринал, карайки еко хонда в Калифорния. Обаче неа $ за такива работи. Та трябва от изброените машини, човека /поредния с такава тема/ да се качи и да покара и да си реши, кое най му "лЕпи"...

Коментар

Първоначално публикуван от pilota7222 Преглед на мнение
        Сложи й гуми 33х12.5х15 /за 35х13.5х15 и дума не може да става/,забии я в калта и ще видиш какво й е!Като изключим мотора и диференциалите,другото оле мале го бива!
        Повече от 235/85/16 нямам никакво намерение да и слагам!С подходящите гуми ще драпа подобаващо добре.И ще гори с поне 30% по-малко от Патруля-или греша...?
        Досега в темата не съм хвалил никоя от машините и нямам намерение да го направя-за себе си съм направил избора и не съжалявам.Казах как съм го направил и Насов посъветва същото.
        Безсмислено е да си мерим...жипките!
        А, ако се похваля, че имам окачване на предните седалки нещата хептен отиват към мойта!Ама няма да го направя
        Просто исках да кажа, че добичето може да поеме много и тежък товар-това е.В тази връзка искам да кажа, че колкото багаж товарихме в МВ 124/Е тръгвайки на море, точно толкова се качва сега и в добичето-жени...
        П.С. Ако намеря много читава 73-ка ще се пенсионирам с нея!
        Последно редактирано от mbenz; 03-02-12, 21:12. Причина: допълнение
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от pilota7222 Преглед на мнение
          Той Патрола каквито и гуми да му сложиш вероятността да се забие в калта е много по-голяма от колкото със 70-ка ! А и за какво ми е да слагам такива талпи като мога да си карам с 205/85/16 или 235/85/16 като пич ?
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
            Той Патрола каквито и гуми да му сложиш вероятността да се забие в калта е много по-голяма от колкото със 70-ка ! А и за какво ми е да слагам такива талпи като мога да си карам с 205/85/16 или 235/85/16 като пич ?
            Абе остави се-всеки хвали свойто, като най-добро, не търпи друго мнение...и обикновенно е готов да го продаде на мига!Аз затова гледам да не взимам отношение в подобни теми, щото става мазало...
            Изобщо теми от сорта: "колко ви харчи колата" и "коя жипка е най-добра" развалят най-много тонът и отношенията!Само мое мнение.
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Айде пак отиде темата... Рзбрахме, че Патрула носи 33'' .... и какво от това?
              Мен не ми трябват и за това не съм си взел Патрул. Дали на човека му трябват...
              И ако колата се кара със 31'' кое е по-добро?
              Щото като си със голямо прасе и малки гуми, е ясно кой-ще заоре пръв....
              Пък и защо зорлен ги въртиш тези железа? За кеф и защото ти се дават пари за нафта?
              Патрула е по-голям камион от Тойотата, ама има и по-големи камиони от Патрула.
              Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
              Drag Grand Canyon Daily
              Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
              LZ1JYM

Коментар

Сега както са ми паркирани Патрула и 60тката, ами те са като Самурай и 70ка. Защо трябва да се спори. Едното е подходящо за една работа, другото за друга. Ако за всичко беше най-добра една машина, пазара щеше отдавна да изхвърли другите от борбата. Аз мога да сравнявам само между Патрул 160 3.3 и ТЛК Хеви Дюти 3.5, като човек притежавал достатъчно дълго и двете и карани при едни и същи условия. Определено ЗА МЕН ТЛК печели по почти всички показатели. Ако сравнявам Патрула с ТЛК Лайт Дюти, бих взел Патрула. Не мога да разбера какво толкова има да се мери. Аз лично ТЛК Лайт Дюти не бих си купил, освен може би ТЛК 73 1КЗ и то заради мотора. За мен всеки размер под 35ци е смешен, и всяка кола която не може да ги буксува и четирите в калта със скорост достатъчна за да се почистват не ми трябва. Ама това си е за мен, автора на темата има съвсем други изисквания.

Темата обаче беше за съвсем друго, а именно ТЛК или Дефендър. Няма еднозначен отговор защото питането трябва да се прецизира. ТЛК са ...найсет модела. Ако се търси при стокови машини качество и ергономия избора е ТЛК, ако се търсят по ниски разходи отговора е Дефендър.
                Последно редактирано от Джамбазов; 04-02-12, 06:45.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

А мостовете на патрула съм чувал, че са по-здрави и от хеви дютито на тойота...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                    А мостовете на патрула съм чувал, че са по-здрави и от хеви дютито на тойота...
                    Вярно е , но какво от това ? Човекът не е тръгнал на състезания , че да му трябват супер здрави мостове !
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Така извадено само това ми мнение отделно от останалите по темата, то нищо не означава, но ако се замислиш, какво искам да кажа през цялото време, ще се окаже, че казвам точно това, което ти си написал под цитата...

Коментар

Благодаря на всички за съветите и споделелия опит.Сматам,че направих за себе си равносметка върху какво трябва да се спра.И в отговор на един от въпросите-джипката ще се ползва изцяло за ловна цел.Ако намеря нещо подходящо или ако някой знае от къде мога да се сдобия с читава Тойота да пиши.Да това е моя избор които направих.

Коментар

И. "Накрая всеки си купува Тойота" !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Иво Василев Преглед на мнение
                            Да , важното е ,че е правилният избор !
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Иво Василев Преглед на мнение
                              Ама наистина май накрая така става.
                              За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от schakala Преглед на мнение
                                Ако намеря нещо подходящо или ако някой знае от къде мога да се сдобия с читава Тойота да пиши.Да това е моя избор които направих.
                                Твоя човек е колегата zodiak.Малко е баннат в момента,но ...
                                Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                                ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X