Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко помощ за избор между Terracan - RR P38 - Grand cherokee WJ - Kia Sorento

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Малко помощ за избор между Terracan - RR P38 - Grand cherokee WJ - Kia Sorento

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
    Е то в рок ауто и моя е 22$, аз помислих,че за корейка говориш.
    Така де

Коментар

От: Малко помощ за избор между Terracan - RR P38 - Grand cherokee WJ - Kia Sorento

Къде видя в моя пост да пиша за модела п38? точно къде? и 2,5 двигателя е пълен боклук, та даже и по-голям от 3,0ката, и Ровърския 2,5 и той е гола вода. Ако ще и 100 заядливи поста да пуснете, на всеки му е ясно че РР е чуплива и проблемна машина, освен за малкото ентусиасти и е супер смешно да се влезе в секцията на Тойота за да ни се обясни колко сме тъпи, че да караме Тойоти, както ние така и половината свят Хубаво карайте си РР, но не си избивайте комплексите с глупости, колко РР има в движение колеги по улиците? Защото 120ки да кажем е пълно и държат цена,а РР се обезценяват по-бързо от ГСМ Я ми покажете къде карат РР по света из тежките терени?

Коментар

Незнам "фърст" ли си, "секънд" ли си, ма на бръщолевенията ти няма да отговоря - ти нападна колега, който ти писа, че П38 с 3.0 няма и го нарече пиян!

Не сме в подфорум на койота, а в такъв за помощ! Помощ, не партенки, каквито лееш ти!
        А човека, дето търси мнение ич не е споменавал койота - чети заглавието и постовете му!
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Къде видя в моя пост да пиша за модела п38? точно къде? ...
          А ти видя ли в заглавието на темата за какъв РР е питането? Май не. Да пишеш за нещо, което не се обсъжда в темата, е чиста проба спам.
          Също така не личи да си видял и за какъв Jeep се пита. Защото да приказваш за "Чероки" при положение, че човекът пита за WJ е малко несериозно. Точно толкова несериозно е и да плюеш на едро корейските автомобили, при положение, че "Хюндай" отдавна са сложили в малкия си джоб по надеждност продукцията на един куп уж по-претенциозни производители, в т.ч. и Крайслер.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Добре стана ми ясно, утре продавам и крайслера и Jeepa и Тойотата и другите ми скапани коли и си купувам един РР и няколко Хюндая, защото това са най-яките и хубави коли на света. Вие вобще четете ли преди да пишете или първо лаете и скачате, на база 2 думи от целия пост. Само да ви кажа, че за всеки който няма корейска кола е много как да се изразя нежно, жално за хората които имат такова нещо. И напълно съм съгласен, че корейски кенеф е много по-хубав от доказала се американска марка, то и за това хората карат американки от преди 50г, а корейцките като се появят залеят пътищата за 1г и после изчезват. Да си припомним ли Сенг Йонга, как го хвалеха как били невероятни... къде ги по пътищата? Копривите пак бяха уникални, страхотни...къде ги при положение, че са от преди няколко години. Я да видим колко скапани проблемни Jeepчета има по пътищата с набор 5г по-голями от гаджето ми да кажем? Да се обзаложим ли че Черок 90ти набор е по-стегнат от 3г кореец. Кое е не сериозно да сравнявам? Частите на Черока не са кой знае колко различни като цена от на другите Джипове. И понеже са скапани ходете до Димата да видите какво може да се направи от черок и то на 20 и кусур години за смешни пари, а после ми покажете нещо направено от корейка? Защо във всеки форум е пълно с "капацитети" дето все дават много ъкъл, и като сте толкова не лаещи и защитавате колегата си, го питайте не е ли смешно да влизаш при другите и да им обясняваш колко са заблудени като не мислят като него, постъпка на 12г дете Айде със здраве карайте си здравите и надеждни корейки и тем подобни.

Коментар

Само да ви кажа, че за всеки който няма корейска кола е много как да се изразя нежно, жално за хората които имат такова нещо. ...................................................................................................................................................... .............................................................
              Айде със здраве карайте си здравите и надеждни корейки и тем подобни.
              Мерси, че ни жалиш и благодаря за пожеланието! Ама немаше нужда де!!
              П.С. Колега малко е нескромно, ама да питам - на колко години си и колко коли си си купувал през живота?
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

И аз благодаря за жалейката колега само дето много ми се иска да те командировам до Корея и после да те видя как ще цъкаш цял месец с език. Толкова са напред хората че само шапка можем да им сваляме. И аз същото като колегата Skorpi те питам и ще чакам с нетърпение отговора.
                Колега Чавдар(v93), моля озаптете този индивид.

Коментар

34, Лични коли в момента 6 без АТВ и УТВ, коли в живота ми като се почне от шкодилак 100S на към 13-14г, мине се през вардбург от тия облите, Пежа доста модели се бях запалил... точния брой ми се губи, ако сметна и служебни колко съм имал, пък и малко извън България съм живял там Крайслер РТ фантом, Шевролет Силверадо, Понтиак Сън фаяр. 90г някъде в семейството имахме 500sel. Всяко лято работех в авто сервиза на един приятел на баща му и колко бараки са ми минали през ръцете. Извинявам се 5 са мойте в момента, сетих се че продадох 307цата за което още сина ми ми се сърди. Винаги съм гледал като купувам кола да е с най-много екстри топ модела. Доста от колите който съм купувал са били от магазина, но от това се отказах. Други въпроси ако имат питайте Мотори също бая съм имал но не е за тях темата Вижте не искам да се заяждам с никой, но да се каже че Хюндай е по-марка от Jeep няма как да се съглася или пък, че паркетника става за офроуд В момента имам общ бизнес с един от вносителите на корейски коли и виждам какво се случва в сервиза, как коли на 5хил идват с блокирали двигатели или счупени полуоски, отделно какво е мнението на майсторите в фирмения сервиз за стоката която поддържат. Пак казвам без лоши чувства, всеки има право на мнение и да си харесва колата, мен лично малко коли са ми направили впечатление и тая добри спомени, една от тях е Ланчия Бета да кажем....

Коментар

34, Лични коли в момента 6 без АТВ и УТВ, коли в живота ми като се почне от шкодилак 100S на към 13-14г, мине се през вардбург от тия облите, Пежа доста модели се бях запалил... точния брой ми се губи, ако сметна и служебни колко съм имал, пък и малко извън България съм живял там Крайслер РТ фантом, Шевролет Силверадо, Понтиак Сън фаяр. 90г някъде в семейството имахме 500sel. Всяко лято работех в авто сервиза на един приятел на баща му и колко бараки са ми минали през ръцете. Извинявам се 5 са мойте в момента, сетих се че продадох 307цата за което още сина ми ми се сърди. Винаги съм гледал като купувам кола да е с най-много екстри топ модела. Доста от колите който съм купувал са били от магазина, но от това се отказах. Други въпроси ако имат питайте Мотори също бая съм имал но не е за тях темата Вижте не искам да се заяждам с никой, но да се каже че Хюндай е по-марка от Jeep няма как да се съглася или пък, че паркетника става за офроуд В момента имам общ бизнес с един от вносителите на корейски коли и виждам какво се случва в сервиза, как коли на 5хил идват с блокирали двигатели или счупени полуоски, отделно какво е мнението на майсторите в фирмения сервиз за стоката която поддържат. Пак казвам без лоши чувства, всеки има право на мнение и да си харесва колата, мен лично малко коли са ми направили впечатление и тая добри спомени, една от тях е Ланчия Бета да кажем....
                    Ок, разбрах!!
                    Само въпрос - кой е "корейския сервиз" и кои са тия коли на 5000 км. които се чупят! Марка?
                    П.С. Аз съм на 48 г. ( да отговоря тъй като зададох подобен въпрос)! През мен лично са минали над 40-50 автомобила различни марки (в момента в наличност са около 15, при това около 5-6 от тях нови от магазина! От всичките тях само с 3 Хюндая не съм имал никакви проблеми! Останалите нови (Форд, Пежо, Ситроен, Фолксваген и т.н.) и стари (тях да ги споменавам защото са много) са ми побЕлили косите! Бусовете Мерцедес до 1995 г. ги оставям извън класацията, тъй като такива коли вече не правят!
                    П.С. П.С. И да - като качество в момента Хюндай е много по-добър от Джип! Така казва статистиката! Макар, че аз сигурно в най-близко бъдеще ще се хвърля на един Гранд с голям бензинов двигател! Но няма да очаквам да не се чупи като Хюндая!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Аз нямам никакво намерение да "си ги мерим" само ще попитам колегата "голем бизнесмен" знае ли кой е автомобилостроител за 2010 и 2011г.- Хюндай.
                      За Jeep не знам дали ги има в класацията.Пак казвам не е въпрос на симпатия а на реалност.
                      И аз искам да знам вносителя, сервиза и марката на така наречените кошници.
                      Последно редактирано от kastro; 03-02-12, 22:29.

Коментар

Абе що ли се връзвам като тинейджър?!!
                        За колегата задал въпроса в първия пост моето мнение сигурно е ясно кое от трите да избере?!!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Момчета-става ми тъжно, като чета постовете Ви.Нека всяка подобна тема не се превръща във война, която би убила много добри познанства и приятелства!
                          Повечето от Вас имат опит и знание за марките и моделите, но повече безпристрастност няма да е излишна
                          Форумът е чудесен-нека го запазим такъв!
                          И аз имам опит с някои от моделите, ама кЪ да се изкажа, след всичко изписано-още повече, че не се имам за капацитет...?
                          Прекрасно знаете, че най-добра жипка няма и няма, и да има!
                          Извинявам се, ако съм ви прозвучал, като модератор-не съм!
                          Наздраве!
                          Последно редактирано от mbenz; 03-02-12, 22:40. Причина: допълнение
                          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                            Момчета-става ми тъжно, като чета постовете Ви.Нека всяка подобна тема не се превръща във война, която би убила много добри познанства и приятелства!
                            Повечето от Вас имат опит и знание за марките и моделите, но повече безпристрастност няма да е излишна
                            Форумът е чудесен-нека го запазим такъв!
                            И аз имам опит с някои от моделите, ама кЪ да се изкажа, след всичко изписано-още повече, че не се имам за капацитет...?
                            Прекрасно знаете, че най-добра жипка няма и няма, и да има!
                            Извинявам се, ако съм ви прозвучал, като модератор-не съм!
                            Наздраве!
                            Тъй, тъй! Посипвам си публично главата с пепел!!
                            Ама то домашното винце понякога не прощава!
                            П.С. Някой от модераторите беше предложил да има дрегер на всеки компютър и да не се влиза във форума с повече от 0.5 промила!!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                              Тъй, тъй! Посипвам си публично главата с пепел!!
                              Ама то домашното винце понякога не прощава!
                              П.С. Някой от модераторите беше предложил да има дрегер на всеки компютър и да не се влиза във форума с повече от 0.5 промила!!

Не критикувам конкретно теб, или който, и да е, а и аз съм пил-споко!
                              Добре, че няма виртуален дрегер, щото само дамите щяха да артисат във форума вечер...и споровете щяха да са на коя рецептата за готвене е най-добра...пак лошо!
                              Последно редактирано от mbenz; 03-02-12, 23:05. Причина: допълнение
                              много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                                Добре, че няма виртуален дрегер, щото само дамите щяха да артисат във форума вечер...и споровете щяха да са на коя рецептата за готвене е най-добра...пак лошо!
                                Мдааа, и "Бар Наздраве" или нямаше да се появи или щеше да се спомине в зародиш!!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X