Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки Самурай или Нисан Патрол споделете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сузуки Самурай или Нисан Патрол споделете

Ама автора на темата попита после и за Витара и още никой не му е обърнал внимание Витара или Патрол или Самурай - това е въпросът до тука
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
      Явно си пишете по инерция ..., не четете какво пише и търси автора на темата ...всеки хвали своето ...
      В оригиналния си вид и за тези пари са жива скрап.
      Ясно ми е , че всеки си хвали своето . Като неутрален ти казвам , че и двата джипа в оригинален вид не са както ти казваш ''жива скрап''
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
        Всеки джип може да бъде направен всъдеход, с нужните средства !
        С едно допълнение и би трябвало да звучи така:

Всеки джип може да бъде направен всъдеход, с нужните средства и ако в края на краищата от него не остане нищо друго освен емблемите му, за да се помни от коя марка дарак е започнато.

Иначе по темата от мен един глас за Самурайчето, защото има по-малко неща за изхвърляне в сравнение с другия почти тритонен безмоторен (много рядко срешан като "моторен") туч.
        Последно редактирано от elbgt; 30-01-12, 19:37.
        My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Ясно ми е , че всеки си хвали своето . Като неутрален ти казвам , че и двата джипа в оригинален вид не са както ти казваш ''жива скрап''
          Ти бил ли си собственик на посочените автомобили ?
          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Поредното голямо "чесане на пръстите" Ниския разход на Самурая е поредната легенда, разликата с Патрола е пренебрежима сравнвние с възможностите му. Патрола е много по-универсален автомобил. Самурая е супер "обмислям покупка" но само като играчка или 3-4ти автомобил в семейството!
            VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
              Поредното голямо "чесане на пръстите" Ниския разход на Самурая е поредната легенда, разликата с Патрола е пренебрежима сравнвние с възможностите му. Патрола е много по-универсален автомобил. Самурая е супер "обмислям покупка" но само като играчка или 3-4ти автомобил в семейството!
              Прав си на 100%,2 Патрула,Самурайка и Джьсти едно време стояха на двора.Самурая беше с нормалните си автомобилни гуми и драскаше нормално из снега на Драгалевци.Другото предимство пред Патрула беше,че с отворен прозорец и дрьпната рьчна газ можеше да си го бута сам човек,а това Патрула не го можеше.Гюрука му обаче струваше колкото половината джипка,а за сгряване дума да няма,ставаш на пингвин вьтре.За играчка се е утепал обаче.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Понеже стана въпрос за витара-да се изкажа. Подготвен

В заводския си вид витарата става за риболов и леки горски пътища. С немного агресивни гуми заради кекавата предница.
                Но с "некои" доработки става доста проходима.
                Аз пък да дам пример с вчерашния траял в Разград-Коко от Нови пазар с витара и гуми медвед даде 6-то време. Е, там си има и от пилота де...
                Аз пък ако не бях толкова подвластен на адреналина можеше да се опъна на патролите...

Относно теглото-никой не може да ме убеди, че няма значение. Специфичното тегло е само един гол показател, на практика той няма много значение. Мога да ви покажа клип на който три патрола с все гумите и двигателите си не можаха да се качат по калния баир, а Цецо с витарата се качи и на двата от прима виста. Това заради теглото.
                Е, и други клипове могат да се пуснат, показващи надмощието на други джипове, даже имаше един дето само една нивичка се качи по баира...

Но пак казвам-голямото тегло е голям минус. Никой няма да седне да оборва точно това. А теглото е вследствие на яките железа-данък "здравина". Точно това е преимуществото на патролите.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ти бил ли си собственик на посочените автомобили ?
                  Не съм , щом казвам , че съм НЕУТРАЛЕН ! Но въпреки това доста съм се возил в Самурай и Патрол, и представи си мога да предположа , че не са боклуци !
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Не съм , щом казвам , че съм НЕУТРАЛЕН ! Но въпреки това доста съм се возил в Самурай и Патрол, и представи си мога да предположа , че не са боклуци !
                    Аха ясно .. Абе тия Бентлита били големи боклуци ,като гледам хич не ги купуват.

Коментар

Аха ясно .. Абе тия Бентлита били големи боклуци ,като гледам хич не ги купуват.
                      Колега , всеки си има мнение , и има пълното право да си го отстоява . Не виждам смисъл да се заяждаш , и да разправяш кое е по-боклук . Като са боклуци не ги карай и това е !
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Колега , всеки си има мнение , и има пълното право да си го отстоява . Не виждам смисъл да се заяждаш , и да разправяш кое е по-боклук . Като са боклуци не ги карай и това е !
                        Когато не си притежавал конкретните автомобили едва ли имаш виждане относно подръжката им . Не се заяждам с никой.

Коментар

Когато не си притежавал конкретните автомобили едва ли имаш виждане относно подръжката им . Не се заяждам с никой.
                          Ама чакай сега .. за поддръжката никога , нищо не съм казвал . Казах само , че са добри джипове , подходящи за оф роуд и до там . За поддръжка не съм споменавал нищо !
                          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Мир бре хора. Вече се замислям, дали някой хора наистина не си правяят майтап с вас като ви мятат въдицата и гледат как ще се избиете кой по по най..... И все спорите за някакви безсмислени и несравними неща. наистина се чудя вече какво става . Ама понякога и на мен ми е забавно да чета да си призная . Оня бил по проходим тоя бил по-здрав, видя ли оня видя ли тоя. Стига бре. Дори на незапознати хора ще стане смешно.
                            Джамбазов е прав - жълт джип със черни гуми наистина е красота.
                            висете отпуснато

Коментар

От дискусията аз оставам с впечатление, че въпросът на Казаков е останал неразбран.
                              Първоначално публикуван от kazakov1 Преглед на мнение
                              колеги двоумя се между тези двата,става вупрос за самурай 1,3 и за патрул 3,3 дизел,кои от двата е по удачен трябва ми за лов...
                              Така, че той трябва да поясни за какъв лов му трябва. Ако е за пъдпъдъци - Самурай, ако е за глигани - Патрол, щото на Самурая като натовари прасетата, няма да има място за него и ще ходи отдире пеш.
                              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                                Това с разхода беше по-добре да не го пишеш. Имал съм Патрол ТД 2бр. и няколко Самурая. С оригиналният двигател 1.3 не съм постигал разход на бензин повече от 8 л./100 км., и това натоварен експедиционно и по черно от Рила до морето. Затова и никога не ми е минавало през акъла и да му слагам газ. Другото е че тук се гони не универсален а строго профилиран,за лов, автомобил. Патролът м/у другото е широк външно но отвътре си е тесен като за такава широка машина. И наистина си е доста корав. Ако ще ги карам в стоков вид-Патрол, ако ще е за извращения твърдо Самурая, едно че е доста по-евтин за потдържане и друго че си е едно малко Лего с което можеш да си играеш.
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X