колеги двоумя се между тези двата,става вупрос за самурай 1,3 и за патрул 3,3 дизел,кои от двата е по удачен трябва ми за лов,кои е по здрав и с лесно намиращи се части,благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сузуки Самурай или Нисан Патрол споделете
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: сузуки саморай или нисан патрол споделете
Е ти направо ма разби!!!Ма те нямат нищо общо,какво сравнение да ти правят.Ина че с две ръце съм за Патрола,то в Самурая няма място и за пушка.Пък камо ли ако имаш и кучета.Нисана е и по здрав и по удобен,повече харчи.............................
-
Зависи колко голям джип ти трява, колко багаж ще носиш с теб. Иначе откъдето минава самурая нисаня не може и да мечтае да мине. За удобство не е много по удобен, гори много повече и поддръжката му е много по сложна и скъпа.
Иначе колегата е прав две напълно несравними машини.088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
Коментар
-
Хм - при тези условия е ясно - патрула. Самия въпрос съдържа отговора. Кой мотор е по-здрав според теб - 1,3 бензин или 3,3 дизел?
Ако промениш условията на задачката, отговора може да е еднозначен в другата посока, но при всички положения отговора ще е еднозначен.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
да се сравнява Патрол и Самурай.......единственото преимущество на саморасляка е теглото....но Нисана е друга бира!Чети повечко и ще разбереш!
а ако може да ги и покараш е тогава и ще избереш правилното.......Патрол
особено ако е и 3300 дизел !
driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
То и на мен малко ми звучи като - хамстер или куче да си взема?!? Аз съм за Нисана в случая, но щом колебанието ти е в толкова големи граници, замисли се и за други варианти - Митсубиши, Тойота, по средатаThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеТо и на мен малко ми звучи като - хамстер или куче да си взема?!? Аз съм за Нисана в случая, но щом колебанието ти е в толкова големи граници, замисли се и за други варианти - Митсубиши, Тойота, по средата
Самурая с добри гуми ще върши идеална работа за двама души с пушки и две кучета. Лек е и се провира навсякъде, здраво джипче е, с цели мостове, с една газова уредба ще му е много по икономично отколкото изброените. Хеле пък от Патрола, който в гората си е ламя.
Хубавото на патрола е, че ще му бъде малко по-широко и не е толкова претенциозен на гориво.
Ако колегата няма опции за олио, отработено, трансформаторно масло и то в сериозни количества, а ще зарежда само на бензиностанции, мммм... Особено Патрол 3.3 Д/ТД.
А и частите на Самурая са най-достъпни като цена. ИМХО
Говоря най-вече за практичност и икономичност, иначе и аз съм за Патрола по принцип. Той си е камион.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеИ двете!ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от stiv0702 Преглед на мнениеА ако набара Патрол с блокаж от пред и от зад?ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
От: Сузуки Самурай или Нисан Патрол споделете
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеЗащото гроздето е кисело...ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
От: Сузуки Самурай или Нисан Патрол споделете
Отклоняваме се от темата, но нали знаете, че всеки си има право на предпочитания.
Че гроздето е кисело е вярно, но аз съм разбрал за себе си, че истинските джипове за офроуд са с цели мостове.
Тъй като аз, ако си купувам джипка е предимно за извън пътя (някъде 70/30), паджерото не ми е вкръвта. Тойотата ми харесва много и с удоволствие бих карал.
В предишния пост имах предвид, че евтина и добра Тойота за цената на Патрол или Самурай, не може да се вземе.
А между Патрола и Самурая, обясних защо. Колегата си знае най-добре, но всеки един ловен излет дори и наблизо, ще му струва мин. 30 литра нафта...
...Та мойто не е песимизъм.
Ако можех да си го позволя, вероятно щях да избирам между Тойота 70 хеви дюти с 4.2 ТД и Патрол Y60 4.2 ТД.
ПП: В тази криза гроздето не е кисело, ами направо нагарчаYour conscience is all you can take to your grave.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар