Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Cherokee 4.0/LR Discovery 3.9/Mitsubishi Pajero 3.0/3.5 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Jeep Cherokee 4.0/Land rover Discovery 3.9/Mitsubishi Pajero 3000 V6

Честита Коледа на всички!
    Много късмет, здраве и безаварийно каране!
    Така се случи, че имам и двата от 3-те, за които питаш. Е, Диското в дизел, а Черокито е Гранд Чероки.
    Мога дълго да разказвам и сравнявам, но основното е: за 5-6 хил. няма как да стане да са читави, изправни и т.н. Досега само поддръжката и на двата ми е излязла по толкова...
    Всеки си е с предназначение, ако трябва да избирам от двата един, ще е Диско 3, като този по-долу и на съответната цена... С климатика, автоматика, терен респонса и т.н.
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
      ............. ако трябва да избирам от двата един, ще е Диско 3, като този по-долу и на съответната цена... С климатика, автоматика, терен респонса и т.н.
      Минаваме в друго измерение! Доста у лево от темата. Весели Празници!
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
        Вземи почети малко този форум, че сам се поставяш в неудобно положение...... В момента карам Патроль 91 г набор. Леко модифициран.
        В неудобно положение,докато задавам въпроси не мисля,да се поставям
        дискусията е за 3 определени модела-който има да каже нещо,да казва
        В неудобно положение,можеш да изпаднеш,когато започнеш да "размахваш пръст" или започнеш да вадиш "пишката и сантиметъра"
        Нека който иска и има какво градивно да напише по темата да го направи,
        а пък останалите да я подминат
        Cherokee WJ 4.0L- NP242
        Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
          Честита Коледа на всички!
          Много късмет, здраве и безаварийно каране!
          Така се случи, че имам и двата от 3-те, за които питаш. Е, Диското в дизел, а Черокито е Гранд Чероки.
          Мога дълго да разказвам и сравнявам, но основното е: за 5-6 хил. няма как да стане да са читави, изправни и т.н. Досега само поддръжката и на двата ми е излязла по толкова...
          Всеки си е с предназначение, ако трябва да избирам от двата един, ще е Диско 3, като този по-долу и на съответната цена... С климатика, автоматика, терен респонса и т.н.
          Човече Честита Коледа
          В първия пост на темата конкретно се пита за 3 модела возила
          Явно не си го прочел правилно
          Благородно ти завиждам за притежаваните от теб Диско3 и т.нт
          но,не те са обект на обсъждане тук
          Благодаря ти
          Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
            Имам Чероки 4,0, за цените на частите и особено че на Диското са евтини ми стана много ама много смешно. Моето мнение е че на Черокито са най-евтините части. Като цяло не е с много голям багажник, камо ли като се сложи АГУ. За надежност мисля че е най-здравия от 3те. Може за тези пари да се намери перфектен при това автоматик. Мисля че като скорости също е най-здравия от 3те. Разход 20/100 газ +/-. Ако купуваш купи Лимитед. Падежерото е по-голямо определено, има много сериозен проблем с ръждата, лошото е че не само шасито изчезва ами и всеки болт се къса и клеясва, имам едно зарязано такова, при сериозно изгниване е безсмислено да се възстановява, за двигателя на паджерото този, нищо не знам, дизела е зле. Диското според мен е най-скъпо като части, иначе е здрава машина, вътре не е тесно но не е кой знае колко удобно, в съседния двор гние едно такова. Като заключение бих казал да търсиш най-запазения от 3те екземпляр на най-добра цена. С тези пари определено ще улучиш нещо много добро. На Черока става най-обикновената газова и никога не дава никакви ядове, като си работи и на бензин и на газ без проблем, моето е с огромен багажник, който може да поеме за цело село излет
            Подкрепям напълно! Само за разхода на обикновено газово - за две години максимум 17/100 извънградско. Лятото съм свалял до 14/100.

Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
            Честно да ти кажа и на мен най-много ми допада "ръбатият американец" а и винаги съм искал да карам американска кола,но не изключвам и англичанина и японеца разбира се
            Даже в определени моменти заглеждам и Grand Cherokee-не съм много наясно колко са сравними....
            Но оределено раздатката 242 ме привлича много
            В момента карам Опел Фронтера къса база,с газова бутилка в багажника,и прекрасно зная какво е да нямаш багажник
            Но както споменах,колата ще бъде единствена и за това държа на приемлив разход и подръжка.
            Гранда е малко по-луксозен, по-тежък и вози по-добре. След 1996 г. задния мост е различен - Дана 44А. Каретата на полуоските и на карданите са от по-скъпите. Моя черок е с обикновените карета (по 20лв.), освен това е с десен волан и затова исках да го продам, но нямаше интерес. Вече не се продава, но ако искаш заповядай на тест драйв, тъкмо ще придобиеш впечатления от първа ръка. Джипа е с автоматична скоростна кутия AW4, раздатка 242 селек-трак и оборудване Limited.
            JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Първоначално публикуван от gueorgi Преглед на мнение
              Гранда е малко по-луксозен, по-тежък и вози по-добре. След 1996 г. задния мост е различен - Дана 44А. Каретата на полуоските и на карданите са от по-скъпите. Моя черок е с обикновените карета (по 20лв.)
              Моя е с десен волан и затова исках да го продам, но нямаше интерес. Вече не се продава, но ако искаш заповядай на тест драйв - автоматична скоростна кутия AW4, раздатка 242 селек-трак и оборудване Limited.
              Как говорил Дима Квадра - Учите матчасть, бля!

Какво общо има година на производство и ДАНА 44? Какво общо има година на производство, десен волан с обикновени карета и СиВи Джойнтове?
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

ако искаш заповядай на тест драйв, тъкмо ще придобиеш впечатления от първа ръка. Джипа е с автоматична скоростна кутия AW4, раздатка 242 селек-трак и оборудване Limited.
                Благодаря ти
                Определено ще се възползвам от предложението след Нова Година

Какво общо има година на производство и ДАНА 44? Какво общо има година на производство, десен волан с обикновени карета и СиВи Джойнтове?
                Е хайде кажи ти де-не стреляй патроните напразно
                Последно редактирано от Yaro; 26-12-11, 23:33.
                Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

От: Jeep Cherokee 4.0/LR Discovery 3.9/Mitsubishi Pajero 3.0/3.5 V6

Нашия Черок си го правя сам, а каквото не мога и не знам Димата помага. Скоростите знам че са Японски и според Димата вечни. Части се поръчват от Щатите. Колега я кажи какви са тия 17/100 та даже и 14/100, аз под 18 и то на дълго не мога да падна. Градско 20+ като дори и с бъзикане по изпарителя не падна под 20 при положение че съм го скопил. Сега съм поръчал кабели и свещи и ако и това не помогне Димата каза че ще правим плочка. То не е кой знае какъв проблем, че не е основна кола, ама ако падне на 17 друга работа За Диското цени не съм гледал конкретни, ама комшията все реве от цените на частите, последно съединител беше смлял и нещо над 1000лв мисля че каза. Нещо което много ми харесва на Черока е че е 90г с един месец по-голям точно от гаджето ми дето си е баш неен , а вътре освен тавана е много запазен, всичко работи и е много приятен за каране, все пак карам 120ка 06та и Черока си ме кефи определено. Слага се отгоре багажник и готов проблема с палатки лодки... Лично на мен Черока ми харесва много повече от гранда, просто е един такъв ръбат с собствен чар, симпатичен грозник

Коментар

Колега я кажи какви са тия 17/100 та даже и 14/100, аз под 18 и то на дълго не мога да падна. Градско 20+ като дори и с бъзикане по изпарителя не падна под 20 при положение че съм го скопил.
                    Колега, аз за градско никъде не съм писал, не го и меря, 17 ми е максимума извънградско, казах че съм падал и по-ниско лятото

Колега, хамериканците слагат алуминиев Дана 44 от 1996 г. на Гранд ZJ с v8 двигатели, това е общото.
                    Другото споделено може и да няма общо.

Аз да питам това с блядовете какво общо има? И може ли да преведеш какво е говорил Квадрата, че не разбирам?

Коментар

Гранда е малко по-луксозен, по-тежък и вози по-добре. След 1996 г. задния мост е различен - Дана 44А. Каретата на полуоските и на карданите са от по-скъпите. Моя черок е с обикновените карета (по 20лв.), освен това е с десен волан и затова исках да го продам, но нямаше интерес. Вече не се продава, но ако искаш заповядай на тест драйв, тъкмо ще придобиеш впечатления от първа ръка. Джипа е с автоматична скоростна кутия AW4, раздатка 242 селек-трак и оборудване Limited.

Колега, хамериканците слагат алуминиев Дана 44 от 1996 г. на Гранд ZJ с v8 двигатели, това е общото.
                      Другото споделено може и да няма общо.

Аз да питам това с блядовете какво общо има? И може ли да преведеш какво е говорил Квадрата, че не разбирам?

Ако беше написал текста с червено вместо черното подчертано, нямаше да те цитирам.

За блядове питай Дима, той ще ти обясни..... Само че внимавай - в момента борят един голям камък и Димата може да е малко изнервен....
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Като гледам повечето мнения са относно американеца(мой таен фаворит)
                        надявам се хора,каращи някое от другите опоменати возила
                        да изкажат мнение
                        Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Диското и Черокито нямат нищо общо. Аз съм много разочарован от Гранда. Много слаба работа. Гуми най-големи 31, място никакво, материали като на ранен корейски екземпляр, кормилни щанги като на Ярис, носачи като на Клио. Диското си е много по добре оразмерено поне от страна на железа отдолу. Сравнявам Гранда с Класика който си е почти Диско. Нищо общо с двата и плюсовете са все в полза на Англичанката.
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

За Диското цени не съм гледал конкретни, ама комшията все реве от цените на частите, последно съединител беше смлял и нещо над 1000лв мисля че каза.

http://www.paddockspares.com/parts-a...nd-300tdi.html

1000 лв казваш??????? Сигурно е искал към комплекта и кутия с раздатка.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Колега ако искаш ще ти дам и моето за тест драйв, да си прецениш. Паджеро и то много добро след празниците но десняк и дизеляк мога да ти намеря да видиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                                Диското и Черокито нямат нищо общо. Аз съм много разочарован от Гранда. Много слаба работа. Гуми най-големи 31, място никакво, материали като на ранен корейски екземпляр, кормилни щанги като на Ярис, носачи като на Клио. Диското си е много по добре оразмерено поне от страна на железа отдолу. Сравнявам Гранда с Класика който си е почти Диско. Нищо общо с двата и плюсовете са все в полза на Англичанката.
                                Мястото в Черокито наистина не е голямо, Диското е огромно в сравнение с него.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X