Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Cherokee 4.0/LR Discovery 3.9/Mitsubishi Pajero 3.0/3.5 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Jeep Cherokee 4.0/LR Discovery 3.9/Mitsubishi Pajero 3.0/3.5 V6

Кръгчето, къде и кога Отговарям на нула 8888 99 33 7. Получих предложение за конкретен екземпляр, 4 литров автомат, 2000-та година. Изчетох доста във форума и извън него/главата ме боли/, и сега се чудя, и правя едни сметки дали ще ми е по джоба. Не съм го гледал, защото собственика не е в страната, но щом се върне ще го атакувам, а твоят автомобил ще ми бъде база за сравнение. Предварително благодаря!

Коментар

Тези дни съм свободен,ще се разберем нещо
      0897763874-Калин
      Но аз нямам база за сравнение с друга подобна машина,моята е единствената,която съм карал,така че.....
      Cherokee WJ 4.0L- NP242
      Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Калине, честито за черокито. Ако си спомняш докатоп си търсех Фронтера ти откликна на тестово кръгче и ми даде да покарам твоята :-)

Така се случи , че не си взех Фронтера , а чероки като твоето. Ако ти трябва инфо за него пиши да помагам. Поздрави и още веднъж честито!
        Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
        0888/00-55-37

Коментар

Разбира се,че те помня
          Фронтерата я направих както исках,покрах я,омръзна ми и си купих Чероки,а нея я продадох
          Сега съм по свободен и се занимавам с разни дребни неща по колата-оправяне на ел седалки,пръскалка на задната чистачка,и разни такива.
          Климатика не работи и днес ходих да го видят-едно момче(уж майстор) го закачи на някаква машина,която не била за тези стари климатици,ама на моя бил сложен някакъв преходник,ама машината не можела да измери вакума на целия кръг а само на половината или и аз незнам си какво,та ще търся някой добри и съвестни майтори за климатици-ако някой знае да "свирка"
          За бъдеше съм приготвил bushwacker за калницитe,но ще трябват и по-големи гуми,a сега няма,и пари няма,но постепенно всичко ще стане
          Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Звънни ми да те водя, то и моя е за ремонт.

Коментар

За сега ще изчакам,днес мой познат,които се занимава с климатици напълни малко фреон
              Ще видим 4-5 дни дали ще задържи налягането и ако го държи го пълня догоре,даже той има от стария фреон 12,с който е климатика
              Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Ok кажи какво е станало,ч е не съм сигурен че моя познат има за тези неща, просто е много коректен и опитен и ми е спестил много пари и ядове При мен има изпокъсани кабели и много свинщини, някой преди мен се е опитвал да го оправя Иначе компресора включва ама друго не знам

Коментар

От: Jeep Cherokee 4.0/Land rover Discovery 3.9/Mitsubishi Pajero 3000 V6

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                  Имам Чероки 4,0, за цените на частите и особено че на Диското са евтини ми стана много ама много смешно. Моето мнение е че на Черокито са най-евтините части. Като цяло не е с много голям багажник, камо ли като се сложи АГУ. За надежност мисля че е най-здравия от 3те. Може за тези пари да се намери перфектен при това автоматик. Мисля че като скорости също е най-здравия от 3те. Разход 20/100 газ +/-. Ако купуваш купи Лимитед. Падежерото е по-голямо определено, има много сериозен проблем с ръждата, лошото е че не само шасито изчезва ами и всеки болт се къса и клеясва, имам едно зарязано такова, при сериозно изгниване е безсмислено да се възстановява, за двигателя на паджерото този, нищо не знам, дизела е зле. Диското според мен е най-скъпо като части, иначе е здрава машина, вътре не е тесно но не е кой знае колко удобно, в съседния двор гние едно такова. Като заключение бих казал да търсиш най-запазения от 3те екземпляр на най-добра цена. С тези пари определено ще улучиш нещо много добро. На Черока става най-обикновената газова и никога не дава никакви ядове, като си работи и на бензин и на газ без проблем, моето е с огромен багажник, който може да поеме за цело село излет
                  Здравей колега , знам че темата е стара, но искам само да попитам колко струва да инсталираш едно газово( всичко) на Jeep Cherokee 4.0 тъй като искам да си закупя такъв автомобил
                  Поздрави !

Коментар

Газов инжекцион от 800-900 лв. нагоре според модела и производителят на системата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X