Здравейте
Честита Коледа на всички
От доста време чета и събирам информация относно гореспоменатите возила,
евентуалния избор бе сведен до тези 3 ексемпляра,но разбира се искам да чуя
и мнението на хората тук
Искам возило,което ще бъде единствена кола-трябва що-годе читав салони външен вид,няма да се тунингова за хард разходки
(но пък никога не се знае
))
да събира достатъчно багаж за едномесечен престой на палатка
да може да се кара 4х4 независимо на какъв терен-тоест Select track,Full time или Super select
да с бензинов агрегат(ще се кара на газ)
мисля,че при газифициране,разхода на 3-те ще е що-годе еднакъв
автоматичните скорости са второто изискване след бензиновия двигател(изключение бих направил само за много добър екземляр
с ръчни скорости,по-специално за Дискавъри)
цена на придобиване (около 5000-6000лв)
ходовата част при Чероки и Диско е по-елементарна(цели мостове),съответно и по-евтина за обслужване-съобразно цените на частите в чужбина
При Паджерото-съответно по-сложна и скъпа,но пък като цяло то е по-нова концепция
Ламарините при Чероки и Диско мисля,че са по-здрави,Паджеро е по-вероятно да има гнило,вкючително и по рамата
Наясно съм с различията при трите-Митсубиши и Диско-блокаж(и)
Чероки-най-много да има ЛСД диференциал,но както знаем всички-пълно щастие няма
Най-лошо е че в момента,гледайки сайтовете за автотърговия,няма кой знае какъв избор на тези модели,който да се
вписва във финансовите ми параметри
Наясно съм,че всеки има плюсове и минуси и се нядявам,че тук всеки ще даде компететно мнение
Благодаря ви
Честита Коледа на всички

От доста време чета и събирам информация относно гореспоменатите возила,
евентуалния избор бе сведен до тези 3 ексемпляра,но разбира се искам да чуя
и мнението на хората тук
Искам возило,което ще бъде единствена кола-трябва що-годе читав салони външен вид,няма да се тунингова за хард разходки
(но пък никога не се знае

да събира достатъчно багаж за едномесечен престой на палатка

да може да се кара 4х4 независимо на какъв терен-тоест Select track,Full time или Super select
да с бензинов агрегат(ще се кара на газ)
мисля,че при газифициране,разхода на 3-те ще е що-годе еднакъв
автоматичните скорости са второто изискване след бензиновия двигател(изключение бих направил само за много добър екземляр
с ръчни скорости,по-специално за Дискавъри)
цена на придобиване (около 5000-6000лв)
ходовата част при Чероки и Диско е по-елементарна(цели мостове),съответно и по-евтина за обслужване-съобразно цените на частите в чужбина
При Паджерото-съответно по-сложна и скъпа,но пък като цяло то е по-нова концепция
Ламарините при Чероки и Диско мисля,че са по-здрави,Паджеро е по-вероятно да има гнило,вкючително и по рамата
Наясно съм с различията при трите-Митсубиши и Диско-блокаж(и)
Чероки-най-много да има ЛСД диференциал,но както знаем всички-пълно щастие няма

Най-лошо е че в момента,гледайки сайтовете за автотърговия,няма кой знае какъв избор на тези модели,който да се
вписва във финансовите ми параметри
Наясно съм,че всеки има плюсове и минуси и се нядявам,че тук всеки ще даде компететно мнение
Благодаря ви

Коментар