Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на икономичен джип???
Свий
X
-
От: ИЗБОР НА ИКОНОМИЧЕН ДЖИП???
Колега , до сега гледжам раздел ХОНДА както ме посъветва. Благодаря за съвета!Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеЗа да видиш трябва да влезеш в гората. Не веднъж се е случвало колеги с CR-V да издърпват от калта доста по-"истински" джипове. Влез в раздела Honda и попрочети малко.
Разбрах - най-добрия джип е Хондата ..... на думи.
Снимки - НЯМА.
Разходки в гората - НЯМА.
Влизане в калта - НЯМА.
Не съм против Хондата. Прекрасен автомобил, джип, СУВ.
Но не е за в гората.
Поне за нашия край където гора, планина и кал са едно и също. Родопите.
Това си е мое скромно и ограничено мнение.
Вероятно цената и поддръжката са причина... не знам?
Развалихме темата ... дано модератора да се намеси.Последно редактирано от bgbul; 18-12-11, 21:19.
Коментар
-
Няма снимки - има клипове - един пост отгореПървоначално публикуван от bgbul Преглед на мнениеКолега , до сега гледжам раздел ХОНДА както ме посъветва. Благодаря за съвета!
Снимки - НЯМА.
Влизане в калта - НЯМА.
Но не е за в гората.
Това си е мое скронмо и ограничено мнение.
А за гората и аз писах, че не е за гората... по принцип
ПС: И понеже стана въпрос и за поведението на сняг
:
Последно редактирано от silverfox; 18-12-11, 21:23.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнениеКолега , до сега гледжам раздел ХОНДА както ме посъветва. Благодаря за съвета!
Снимки - НЯМА.
Влизане в калта - НЯМА.
Но не е за в гората.
Това си е мое скромно и ограничено мнение.
Вероятно цената и поддръжката са причина... не знам?
Развалихме темата ... дано модератора да се намеси.
0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Гледам яка тема се заформи........Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
1. Сега ми кажете - ако сложите на една лека кола вериги - ще качи ли тези наклони.......(това е въпрос). Не познавам това трасе.
2. Ако сложите вериги на една кола - ще се врътка ли на воля в този сняг ? ( и това е въпрос)
Ако с вериги колата ще върви .....значи е безпредметно да спорим.
Ако с вериги колата ще се закопае - тогава е интересно и забавно да си в Хондата.
Благодаря за кипчетата!
Все е нещо - да се повеселим, да си припомним хубави емоции ......
Поздрави !
Коментар
-
Все пак немога да разбера защо Хондата се слага в една категория с Витарата ?Хондата и си е едно високо комби и като и сложат бавни тогава да я сравняваме с Витарата,дори и новата.Ако няма да дърпа лодка или кемпер да взима едно комби РАВ4 или Хонда ако ще дърпа Гранд Витара. Хонда или Рав4 да тръгне от място на баира с 2тона лодка не съм виждал
Калта си е друга тема
Grand Vitra ddis 2008
SEAT Althea XL tsi 2010
Mitsubishi Canter
Коментар
-
Не знам що изобщо се хабите да пишете в подобни теми, аз лично изчетох доста преди да знам какво и как, предполагам и други са правили така.
Тази тема се превръща в една друга, е там поне знаехме че питането е от жена, тук не знаем тя ли е, той ли е, а може и то да е.
Майтап голям. Поздрави на всички.
Коментар
-
Че после да се чудиш как да я вадишПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеГотов съм да изляза на разходка с всяка Хонда. Ако премине оттам отдето мина и аз-подарявам му витарата и си купувам Хонда.
Някой навит?

.Пък знае ли се може някой с по-луда глава от твоята........
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Tая хонда е толкова джип, колкото ако сложа на С2ката по-голями гуми. А и аутлендъра и рав4ката и общо взето 90% от всичко дето се води "джип" е по-джип от това семейно комби с малко по-голями гуми. МЛа не е от най-джиповете,ама това даже и колите с 4х4 ще го засрамят, да не споменавам че всяко субаро от където ще мине това не може и да си мечтае.
Коментар
-
Защо така всяка тема се превръща в кой джип е по-проходим... При което някой се "изцепва", че само JEEP е джип... Смислено колкото някой да каже, че само Xerox е ксерокс, а другите са копирни машини
А за "феродо"-то кой термин да ползваме?
Съгласен съм, че икономичен джип НЯМА, но някои харчат по-малко от други, а на поне 90% от джиповете никога не им се налага да покажат пълните си възможности...
Явно на колегите съфорумци им е трудно да асимилират, че тръгнеш ли да пробваш "дали ще мине" джипа от еди-къде си, ти вече не си тръгнал за риба, на разходка и т.н., а си тръгнал да си тестваш МПС-то...
Очевидно е, че дори ЦРВ или друг "нежен" СУВ ще премине даден участък черен път или ще качи бордюр с определена височина по-лесно отколкото, да кажем, една Хонда Акорд или Сивик. Затова, ако смятам да преминавам такива участъци и бордюри
ще си взема ЦРВ, а не Акорд! Но по-скоро ще си взема Акорд отколкото УАЗ, защото 99% от времето ще си го карам по улици и шосета.
Нормално е повечето от новите теми за избор на 4х4 да са за избор на "нежен" СУВ, а не на тоталната офроуд машина. Не е нормално обаче темите да са пълни с изказвания от типа "Ако минеш оттам, откъдето аз минавам..."помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар