Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на икономичен джип???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ИЗБОР НА ИКОНОМИЧЕН ДЖИП???

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
    Особено варианта 4х2 е много удачен.До ден днешен не мога да си обясня подобна глупост
    Далеч не е прецедент. При американците си е нормална практика да се предлага вариант 4х2 за такива, които искат да се пъчат в нещо джипоподобно, но не искат да си усложняват живота с наличието на още един лост, дето да се чудят какво и кога да го правят.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
      Особено варианта 4х2 е много удачен.До ден днешен не мога да си обясня подобна глупост
      Не е глупост автомобила да има още 2 движещи колела и в повечето случаи е от полза особено в България защото не навсякъде има път с трайна пътна настилка, а зимата снегопочистването е на такова добро ниво, че не ми се пише.
      А за икономичния джип нека автора на темата да напише какви са неговите критерии, защото хората мерят с различни аршини.

Примерно мой познат вече 7-8 години кара пасат 4х4 с бензинов двигател Г 60 и споделя, че му гори около 12 л. бензин и не си струва да го газифицира.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ако ще се "занасяте" с колегата-направо му препоръчайте кокили.Те са още по- високи,по-евтини, и като такива по румънската презумпция ще са и по-проходими
        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
          Ако ще се "занасяте" с колегата-направо му препоръчайте кокили.Те са още по- високи,по-евтини, и като такива по румънската презумпция ще са и по-проходими
          Има хляб в тебе, да знаеш..!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
            Има хляб в тебе, да знаеш..!!!
            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Имам един въпрос към модераторите, възможно ли е да се постави някакво ограничение за публикуване на нова тема от нов потребител. Примерно първо да е изчел 10 теми от съответния раздел в който се опитва да пусне тема или да е използвал 10 пъти търсачката на форума- нещо такова...
              Мисля, че няма нужда да обяснявам защо е необходимо подобно ограничение но не зная до колко е възможно като изпълнение.
              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                ...Икономичен джип не съществува. Или не е икономичен, или не е джип. За сравнение - нормален трилитров бензинов УАЗ на асфалта гори 12-15/100, в калта - от 100/100 километра, до 100/100 метра, ако изобщо успее да ги мине...
                Браво, Стефане! Ама ти дори когато се караш, даваш правилния отговор. Икономичен Jeep няма, но какво по-икономично от УАЗ? Цена = 3000 лв.; ремонти = 1000 лв.; "тунджа" 15/100 за 10 000 км = 3000 лв., общо = 7000 лв. За тия пари читав джип няма, а УАЗ-а вече ще е минал 10 000 км, преди онЯ да е тръгнал...
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Всъщност публикациите на новите потребители излизат след одобрение от модератор
                  Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от staisy
                    леле-леле..това форумите правят хората супер "добри"!! явно по коледа всички стават гневни но и все пак "отзивчиви". благодаря за отговорите ви ..весела коледа!
                    Хората тук не са гневни и са доста отзивчиви, но за да го разбере човек трябва да подходи както трябва! Първо - по какъв начин свърза името на форума с избора си на возило (визирам изброените от теб марки и модели)..?! Второ - направи ли си труда да почетеш малко или реши директно да пуснеш тема с главни букви..?!

Коментар

Колега,първо изясни целта,за която смяташ да използваш автомобила и след това всичко ще се нареди!
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                        Хората тук не са гневни и са доста отзивчиви, но за да го разбере човек трябва да подходи както трябва! Първо - по какъв начин свърза името на форума с избора си на возило (визирам изброените от теб марки и модели)..?! Второ - направи ли си труда да почетеш малко или реши директно да пуснеш тема с главни букви..?!
                        Или трето - да се регистрира под дамски ник и задава въпросите от женски род. Тогава да видиш що народ ще си счупи пръстите да ръси мозък и да си предлага услугите...

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                          Или трето - да се регистрира под дамски ник и задава въпросите от женски род. Тогава да видиш що народ ще си счупи пръстите да ръси мозък и да си предлага услугите...
                          То пък 'ша е един мозък...

Ама така е - преди беше стикната една полезна тема в този раздел, а сега гледам я няма, но за сметка на това има една на руски и една за измамници.

Оп, намерих я:
                          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=24547

Сега вместо да е стикната, вече е и заключена. Тъй че търсете икономичния джип, дето и кафе прави на закуска (ама сам го пазарува, да не се набутва допълнително притежателя).
                          Последно редактирано от silverfox; 17-12-11, 15:31.
                          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Я това аз съм го писъл с предишният ми ник който беше изтрит погрешка. Промяната е, че от тогава джиповете станаха 6, в момента се търси номер 7. Единия от тях беше и жълт.
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от staisy Преглед на мнение
                              здравейте, реших да се кача на висока колица но се нуждая от малко съвет в избора..за момента съм се загледал върху toyota rav4 2001-02 god, mitsubishi outlander 2004god, kia sorento 2003, i ot den dva zagledah i mercedes ML ..търся предимно бензинов двигател с решението да слагам газ. уредба,за да не ме удря прекалено по джоба.. не разбирам особенно от коли предполагам и марките нямат една с една,но все пак разчитам на малко помощ.. мерси предварително
                              Наистина си изброил по-височки колици. Стават.
                              За икономичен - вече са ти разказали играта в детайли.
                              Дори правилен въпрос е зададен - "как се ориентира в този форум " за такава тема......
                              Сега , ако издържиш на правилата и на правилните съвети без да се обиждаш като дете....значи ставаш за този сериозен форум.
                              Добре дошъл !
                              Поздрави и успех !

Коментар

Лошото е, че повечето такива теми са силно безсмислени. Повечето потребители не знаят дори какво да попитат. Това мога да го кажа и за себе си включително за времето, когато се чудех на какво да се спра и най-вече между кои 3-5 марки/модела да избирам. Не че не бях предубеден - Опел - но това е друга тема.
                                Разбира се, не си зададох питанията тук - в този форум, защото бях наясно, че няма да получа отговорите, които АЗ искам и от там няма как да направя правилния избор. Питах на други места, а в тук само четях - за всяка марка/модел поотделно - да разбера как не искам Лада Нива - дори и от магазина и т.н.
                                Аз съм старо форумско куче и знам как да си намеря информацията, но повечето хора идват тук и питат:
                                Препоръчайте ми джип...
                                А самите те не са дефинирали нищо. Е, няма как да му препоръчаш. Има вариант да започнеш да му дърпаш с ченгел от устата: "Ама за какво ти е?", "Къде ще го караш?", "За риба ще ходиш ли?", Ще се кефиш ли на раходки?", "Ще даваш ли 1/2 заплата за джипа - кеф цена няма?", "Колко трябва да е надежден?", "Има ли значение дали пред дискотеката ще го одобрят?", "Знаеш ли що е то гора и как се кара в нея?" и така още 330 въпроса... в един момент ти писва и сменяш тактиката: или се подиграваш на питащия или ми показваш колко му е безсмислено питането.
                                Аз съм избрал да предлагам решение, което отговаря на условията на търсещия, колкото и безсмислени да са те - в случая: Дачия Дъстър с фабрична газова 4х2, защото 4х4 не се предлага фабрично с газова уредба.
                                Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X