Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на икономичен джип???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ИЗБОР НА ИКОНОМИЧЕН ДЖИП???

Е, има незнание, а има невежество.
    Първият ми пост изобщо в целия световен интернет беше тъп въпрос, и на неправилно място. Хората просто ме пратиха за където беше въпроса - при УАЗовете. Тогава там свирепстваше тежък професионализъм и вършееха спортни страсти, заради което машинално дори не го осмислиха като тъпотия, ами като предложение за мощен тунинг, по погрешка Та мина цял час, додето между другото един човек ми отговори. Така по случайност се прочух не като обикновен селски глупак, ами като свиреп уазовод

Коментар

Понякока като намалее ефекта на хапчетата само заради тебе ми иде да си купя един Уаз.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

То и аз преди време търсих икономичен,голям и евтин джип,ама не намерих.Просто си степенувай изискванията по важност.

Коментар

От Honda CR-V по икономичен "джип" няма... Освен икономична е доста просторна с голям вътрешен обем...

П.С. Имам познат, които кара такава 2003 година модел с газов инжекцион... Има я от около 2 години, до сега не съм го видял на сервиз, но тои си я ползва като градска кола...

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
            От Honda CR-V по икономичен "джип" няма...
            А виждал ли си такава с лебедка и с релса за предна броня?
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
              От Honda CR-V по икономичен "джип" няма... Освен икономична е доста просторна с голям вътрешен обем...

П.С. Имам познат, които кара такава 2003 година модел с газов инжекцион... Има я от около 2 години, до сега не съм го видял на сервиз, но тои си я ползва като градска кола...
              Аз за толкова години ...........в гората такъв джип не съм виждал . А ти ?
              Питай твоя познат дали е влизал в кал ?

Коментар

Влиза но не излиза
                Grand Vitra ddis 2008
                SEAT Althea XL tsi 2010
                Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                  За да видиш трябва да влезеш в гората. Не веднъж се е случвало колеги с CR-V да издърпват от калта доста по-"истински" джипове. Влез в раздела Honda и попрочети малко.

ПС:
                  Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
                  Влиза но не излиза
                  Същото като по-горното.
                  Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                    И аз за толкова години (до скоро) освен с Тоуота, Ленд Ровър (серия III), УАЗ и Нива ходех по горите пеша. Преди 3 месеца се издокарах с Диско-2, което вече прилича на военнопленник...
                    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                      Не веднъж се е случвало колеги с CR-V да издърпват от калта доста по-"истински" джипове.
                      Готов съм да изляза на разходка с всяка Хонда. Ако премине оттам отдето мина и аз-подарявам му витарата и си купувам Хонда.

Някой навит?
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                        За да видиш трябва да влезеш в гората. Не веднъж се е случвало колеги с CR-V да издърпват от калта доста по-"истински" джипове. Влез в раздела Honda и попрочети малко.
                        Ееееееееееее........ сега някой се засегна......
                        Добре. Щом трябва ще влезна и в гората. (Сега .... се върнах от там..)
                        Аз такъв джип в гората не съм виждал. Това е истината.
                        Дали съм чел ... е друго, но не съм виждал. А в града съм виждал много. Мой съседи имат такива ......и знам мъничко за тях....
                        Не се засягайте.......нищо лошо не казвам. Ако закъсам с Нивата няма да е обидя и някоя Хонда да ме дръпне.
                        Просто съм незнаещ ...... (сериозно) . Ще се радвам да видя такива изпълнения на живо....
                        Поздрави !

Ще развалим темата .......
                        Последно редактирано от bgbul; 18-12-11, 19:33.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Готов съм да изляза на разходка с всяка Хонда. Ако премине оттам отдето мина и аз-подарявам му витарата и си купувам Хонда.

Някой навит?
                          Това какво общо има с това дето съм написал? Ми ади да идем на разходка с Витарата и моя UNIMOG? Ще мине ли оттам, дето минава UNIMOG-a? Това означава ли, че Витарата не става за гората?
                          Пък и това дето съм го писал не означава, че CR-V е за гората. Не е за тежък до среден офроуд, но за разходки става и неведнъж е доказвано.

Коментар

Общото е това, че CRV-то издърпвало от калта доста по-истински джипове. Това не е критерий. Всеки джип, колкото и да е истински може да се набута така, че да трябва да го вадят. Всъщност им се случва доста често. И ваденето може да стане с каква да е машина(почти всякаква де), ако е стъпила на здраво и има сцепление под гумите.

А истинските възможности се разбират при каране на двете машини една след друга, по еднакъв терен.

А за разходки, че става-става. Пак си зависи от разходката де, ама за такива тип "барбекю" няма проблем.
                            Просто Хондата си е СУВ, и е направена да е малко по-добре на сняг и кал отколкото обикновена лека кола.

А за Унимога-сериозна машина, ама айде на бас, че няма да мине откъдето мине витарата. И обратното е вярно де. Всяка машина си има предназначението.

Ама стана спам.

То и цялата тема е спам де, ама Стейси де да знае-исак да кара ДЖИП, ама да няма големи разходи Е, няма такова. Има, ама няма да е джип в смисъла който влагаме ние.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Спама е ясен, макар, че сега е момента автора на темата да чете и да избира
                              За калта имах предвид, че влиза в калта, закача другата машина и я издърпва. Е, не е заровена като нея естествено и съм съгласен, че не е критерий, ама го дадох като пример, защото изкараха CR-V, че едва ли не като помирише гората и закъсва. Добро си е джипчето и ако не ми беше жал за тенекиите и не го бях подарил можеше да се пробваме

Коментар

Хубаво, разбрахме, че Хондата не става за offroad, обаче вижте какви са изискванията на потребителя... Нисък разход, предложени модели - toyota rav4, mitsubishi outlander, kia sorento...
                                Е коя от тези става за гора?!
                                Бас държа, че хондата ще се справи по-добре в гората от всички изброени... Включително и от ML a...

Между другото, точно за това споменах, че моя познат си я кара в града, като градска кола...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X