Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип дизел или лека кола 4х4 под 1800 кубика?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип дизел или лека кола 4х4 под 1800 кубика?

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
    това да не е тая и30-ка, дето била по-бавна от Галопер 2.5ТД или се бъркам?
    Той е 1.4, ама е 109кс - ако се "пържи" ще е жаден...
    Май за колегата Roninn имаш в предвид, ама не мога да намеря темата .
    Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Май май ще е витара като гледам.Всички ли модели на витара са като самурай, зацепването-само задно(или предно не ги знам как са витарите),4х4 и блокаж или са самоблокиращи.Знам че не е малък дизел но друго не си харесах за сега. Пък и това да гори 5 дизел ми казаха че няма как да стане за нормално каране.Въпреки всичко приемам предложения. И без това най добрата ми оферта за самурая ми е 2500 пък като съм дал 3500 малко не ми се дава... нищо не мога да измисля.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        това да не е тая и30-ка, дето била по-бавна от Галопер 2.5ТД или се бъркам?
        Той е 1.4, ама е 109кс - ако се "пържи" ще е жаден..
        Бъркаш се сигурно колега! ....Не бих сравнил И30-ката с Галопер....смятам,че там нещатата са ясни!
        Идеята ми е,че си харчи колата 11л/100км в града....а за вървене си върви сравнително достатъчно за тези 109к.с.! ....Но пък със 140км/ч е с над 4000 оборота,но пак....се ядва на извънградско 7,5-8л/100км ....казвам го в смисъл,че няма коли,които да харчат 5/100км в града!
        ....За Витарата съм ЗА!Но не виждам смисъл да търсиш дизел!Вземи си бензинова и слагай ГИ....хем по-евтино като разход,хем има много части,за разлика от дизеловите!
        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Kia Sportage имат дизели. 98 конски сили се водят за кубатурата не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
            Kia Sportage имат дизели. 98 конски сили се водят за кубатурата не знам...
            98 ги водят някои джамбази по обявите, ама на практика дизела е 83 коня. Но пък е 2000 кубика.

Сори за спама, ама разликата между данъците и застраховките на 1,8 и 2,0 е 50-100 лв. Ако някой го бъркат едни 100 лв повече разход за година, то определено не му трябва джип.
            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
              98 ги водят някои джамбази по обявите, ама на практика дизела е 83 коня. Но пък е 2000 кубика.

Сори за спама, ама разликата между данъците и застраховките на 1,8 и 2,0 е 50-100 лв. Ако някой го бъркат едни 100 лв повече разход за година, то определено не му трябва джип.

Как 50-100лв разлика нали уж ги бяха изравнили 5 лв по скъпо излизаше на 1.8 кубика.

A има ли витари с хидравлика на волана аз де що гледах са без?
              Последно редактирано от cerebral; 29-12-11, 11:47.

Коментар

Аз съм с такава.
                Данъка ми е 29.55лв.
                ГО - 203.80

Коментар

Първоначално публикуван от l.m Преглед на мнение
                  Май за колегата Roninn имаш в предвид, ама не мога да намеря темата .
                  прав си, точно за него
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

... Ако някой го бъркат едни 100 лв повече разход за година, то определено не му трябва джип.
                    Въпросът е "принципен"... Има хора с коли за по 50-100 хиляди лева дето се чудят как да не си платят данъка...
                    Познавам хора, които са на практика милионери, но ги бъркат едни 10лв на месец за чистачка на входа
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнение

A има ли витари с хидравлика на волана аз де що гледах са без?
                      Мойта е 92-ри набор и има
                      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                        Мойта е 92-ри набор и има
                        A задвижването как е като на самурая ...? Или пак с някакви автоматични блокажи като на голф.
                        Всички модели ли си има да си включваш 4х4 или блокажи отделно с лост от купето. И с какво задвижване са предно или задно?

Коментар

от 2години карам едно субару вивио 4х4, само 660 кубика е, взех го на майтап, гледам, че не слизам от него, та и на жената и взех едно такова, около 4-4.5 бензин харчи, данъка в общината им е по 5-6 лв., преди с едни огромни кораби, така си спех на на бензиностанцията. Сега като ходя на ски си паркирам до батковците с джипките

Коментар

Не е зле като идея ама гледам няма такива никакви за продан пък и много екзотично ми звучи.

Коментар

напоследък почнаха да ги вкарват доста:
                              http://www.cars.bg/?go=used&search=1...&conditionId=1

Коментар

Първоначално публикуван от kassey Преглед на мнение
                                напоследък почнаха да ги вкарват доста:
                                http://www.cars.bg/?go=used&search=1...&conditionId=1
                                В cars.bg не се сетих да видя аз само mobile.bg гледам .....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X