Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип дизел или лека кола 4х4 под 1800 кубика?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип дизел или лека кола 4х4 под 1800 кубика?

Ами около 3-те хиляди гледам в мобилето едно джимни за 3000 ... други обяви не намирам
    Ама сега ако падне панда за 5000 ще намеря и 5000 според зависи ама това ми е тавана 5000

Коментар

От: Има ли джип дизел под 1800 кубика?

Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнение
      Аз малки коли съм карал нищо общо няма с возията на самурая, самурая не друса той подскача стои повече в въздуха отколкото на асфалта който е решил да сложи ресьори 4 броя на кола дълга 2 метра е бил олигофрен.
      А за този разход от 10 нафта за коя кола имаш предвид кънтрито ли?
      Да вметна на бързо тук нещо друго не търся нещо за екстремен офроуд, пандата и кънтрито са перфектен вариянт но едното ми е скъпо а друго е дърто
      Явно и Самурая си го избирал по кубатура и се е получило недоразумение. А ако си си мислиш, че Джимни като е на пружини, вози като Мерцедес... пак ще бъдеш неприятно изненадан. По принцип извън пътя не са много моделите, които може да се каже, че не друсат. Добре си е да си с колан, ако не искаш да си биеш главата в тавана. Аз чаках и избирах повече от година, за да попадна на неизгнил дълъг Самурай - той не е 2 м, а 2,30

Първоначално публикуван от ckaytss Преглед на мнение
      и аз съм горе доло на това дередже като него търся си кола 4х4 след 1998 година дизел малко по-височка но не говоря за оффроад просто каране по черно и качване на бордюри .... все пак съм беден държавен служите
      Всъщност май и на двамата въобще не Ви трябват джипки. Ако няма къде да паркирате и затова искате кола, която да катерите където сварите ... То затова синята зона ще стигне и до Люлин, че иначе оправия няма. Като си държавен служител, може да ходиш на работа и по друг начин, помисли (освен ако не си горски).
      Последно редактирано от Жоро; 26-11-11, 06:59.
      По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Преглед на мнение
        Всъщност май и на двамата въобще не Ви трябват джипки. Ако няма къде да паркирате и затова искате кола, която да катерите където сварите ... То затова синята зона ще стигне и до Люлин, че иначе оправия няма. Като си държавен служител, може да ходиш на работа и по друг начин, помисли (освен ако не си горски).
        Заблуждавате се, колега На "синя зона" места по принцип няма, защото държавните служители цял ден си цъкат безплатни за тях SMS-и от служебните GSM-и Т.е. не е това целта на избора на джипка.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

На мен лично ми се иска да сменя самурая заради возията главно нямам други изисквания. А държа да е поне 4х4 1-во защото живея на улица през която не е мивал никога снегорин и е сериозен баир и 2-ро ходя на риболов. Тука четох разни мнения за омекотяване на ресьорите ама нищо написано няма "ако направиш това и това 100% ще омекне" иначе за разхода... като направя една сметка то 10 (колкото гори моя джип) газ и 5 нафта едни и същи пари.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            Заблуждавате се, колега ...
            Дано аз да се заблуждавам, а не колегите - кандидат купувачи! А за синята зона дали има места или не, не съм коментирал, това не ме вълнува - в града карам само колело. Просто за кола не'ам нерви. А да цъкаш СМС-си цял ден, пък били те и безплатни ми се вижда доста тъпо и досадно.

Живи и здрави бъдете всички!
            По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Да дам и аз една идея за 4х4, макар че не е джип, мисля че Субару Джъсти новото или старото/май е по проходимото/ ще върши донякъде работа за риболов и сняг.

Коментар

Пинеже преди 4месеца слязах от "джипка" и си взех автомобил 4х4, да спомнена и моя избор Mitsubishi Space Wagon 4x4. Верно, че е 135к.с, ама комфорта е по-добър "Тераното" и разходите са му по-малки.
                [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

На мен лично ми се иска да сменя самурая заради возията главно нямам други изисквания. А държа да е поне 4х4 1-во защото живея на улица през която не е мивал никога снегорин и е сериозен баир и 2-ро ходя на риболов. Тука четох разни мнения за омекотяване на ресьорите ама нищо написано няма "ако направиш това и това 100% ще омекне" иначе за разхода... като направя една сметка то 10 (колкото гори моя джип) газ и 5 нафта едни и същи пари.
                  Преди 12 години си купих 1вият собствен джип който беше 1000 кубиков самурай . Друсаше много . и подскачаше ужасно нямаше един здрав амортисьор по него УЖАС ! Покарах го малко с идеята да му посвикна ама не стана беше като подскачащ сандък на колела . Гумите с които го купих бяха 195/70/15С на първият сняг се завъртях с тях и веднага отидох направо и си купих гуми ама си взех максимално големите които се събраха в калниците (е в последствие опираха тук там ама това е лесно) с размер 235/75/15 по спомен на 1,4-1,1,5 бара напомпани и возията на колата се промени коренно . Подскачаше доста по-малко и седеше доста по-стабилна дори и по завоите . Е заради гумите да не опират шпренгвах и ресорите смених и амортисьорите и стана супер . 3 години го карах и още ме е яд , че го продадох друга толкова евтина и икономична джипка НЯМА . Според мен самураят няма аналог - дори в друсането

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
                    Преди 12 години си купих 1вият собствен джип който беше 1000 кубиков самурай . Друсаше много . и подскачаше ужасно нямаше един здрав амортисьор по него УЖАС ! Покарах го малко с идеята да му посвикна ама не стана беше като подскачащ сандък на колела . Гумите с които го купих бяха 195/70/15С на първият сняг се завъртях с тях и веднага отидох направо и си купих гуми ама си взех максимално големите които се събраха в калниците (е в последствие опираха тук там ама това е лесно) с размер 235/75/15 по спомен на 1,4-1,1,5 бара напомпани и возията на колата се промени коренно . Подскачаше доста по-малко и седеше доста по-стабилна дори и по завоите . Е заради гумите да не опират шпренгвах и ресорите смених и амортисьорите и стана супер . 3 години го карах и още ме е яд , че го продадох друга толкова евтина и икономична джипка НЯМА . Според мен самураят няма аналог - дори в друсането
                    ИКОНОМИЧНА тая 1300 кубикова смешка ми гори 18 газ имам 2000кубика мерцедес ми гори10
                    Мерих си комресията 7... което ме подсеща че не е тук мястото ама колко е нормално да е 7 ми звучи малко.
                    Колкото до гумите съм с 205 съмнява ме да се оправи като сложа 235.
                    И да поясня аз искам да вози хубаво на асфалт не на черен път.На черен път ми е ясно че няма да вози хубаво.

Коментар

Скоро карах Сузуки Игнис 1.3 4х4 .....не е мой тип кола,но ми хареса много! ...Приятна количка е....и не е никак скъпа!
                      Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                        Скоро карах Сузуки Игнис 1.3 4х4 .....не е мой тип кола,но ми хареса много! ...Приятна количка е....и не е никак скъпа!
                        Че това е перфектно автомобилче ама нямат дизелов двигател 4х4

Коментар

Че това е перфектно автомобилче ама нямат дизелов двигател 4х4
                          Само предлагам! ...Ако си склонен да се лишиш от 4х4 или от дизел-а(който според мен НЕ е никак изгоден в момента) ,смятам че тази кола ще ти свърши супер работа! ...Преди малко обиклях пак с този Игнис ......той е 2004г 1.5i 16v ....върви много приятно и дава разход 8/100км в града.....което си е направо смешно!
                          ...За сравнение карам и чисто нов Хюндай И30 1.4i 16v ....10,5-11л/100км не му мърдат!
                          Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Има и по 1.3 83 коня гледам...8/100 добре звучи.

Коментар

Първоначално публикуван от красимира
                              Дизела в момента не е никак препоръчителен, твърде скъп е. Спри се на лека кола. Аз мисля че Ауди А4 1,8 куатро е добър избор за теб. Точно 1,8 е но са много надеждни и куатрото на ауди се е доказало многократно.
                              дизела бил скъп бензина безплатен ли е - точно Ауди А4 1,8 куатро едва ли е най-икономично

Човека щом кара Самурай, значи малките коли го влечат Да си вземе Сузуки Суифт или Игнис... и двете имат вариант 4х4... За "стръмна улица до вкъщи" са перфектни!

Оффтопик: Не ли по-евтино да се изчисти улицата като завали сняг (2-3 пъти в годината)
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                                Само предлагам!
                                ...За сравнение карам и чисто нов Хюндай И30 1.4i 16v ....10,5-11л/100км не му мърдат!
                                това да не е тая и30-ка, дето била по-бавна от Галопер 2.5ТД или се бъркам?
                                Той е 1.4, ама е 109кс - ако се "пържи" ще е жаден...
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X