Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип дизел или лека кола 4х4 под 1800 кубика?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джип дизел или лека кола 4х4 под 1800 кубика?

То в заглавието е всичко което искам да питам идеята е под 1800 кубика заради по ниска застраховка.

От: Има ли джип дизел под 1800 кубика?

Сузуки Джимни 1,5 дизел. Има такова, виждал съм, слагат този двигател и на SX4.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

За друг модел сещате ли се?

Коментар

Дачия дъстър 1.5 дизел 90 и 110коня

Коментар

Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнение
          За друг модел сещате ли се?
          Предполагам сте наясно, че размера на годишната застраховката, като разход по джипа е доста по-малкия разход като цяло. С други думи, едва ли има смисъл да се пести от едни 100лв. на година за сметка на всичко останало. Да не говорим за чисто техническите аспекти в случая. Като например това, че двигателя се очаква да разполага с достатъчно въртящ момент и мощност съобразени и с останалите агрегати от трансмисията. Малко вероятно е това да се покрива от 1.4 дизелов двигател от Тойота Ярис.

Самурай 1.3 бензин, както и Витара 1.6 са отличен старт в случая.
          Успех!

Коментар

Aз преди време бях гледал Джимито,но за жалост ми беше мъничко,но е направено както трябва,а и подлежи на ъпгрейд

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
              Предполагам сте наясно, че размера на годишната застраховката, като разход по джипа е доста по-малкия разход като цяло. С други думи, едва ли има смисъл да се пести от едни 100лв. на година за сметка на всичко останало. Да не говорим за чисто техническите аспекти в случая. Като например това, че двигателя се очаква да разполага с достатъчно въртящ момент и мощност съобразени и с останалите агрегати от трансмисията. Малко вероятно е това да се покрива от 1.4 дизелов двигател от Тойота Ярис.

Самурай 1.3 бензин, както и Витара 1.6 са отличен старт в случая.
              Успех!
              Aз си имам самурай 1.3 бензин газ, гори 15 газ зимата не пали не върви друса. А условието е не само заради малкатата застраховка а и по малък разход на гориво.Иначе гледам джимита няма много 1,5 дизел а и аз нямам 10 000 лв

Коментар

Може и лек автомобил да е 4х4 пишете каквото се сетите.

Коментар

Щом ще е лек автомобил, вземи си Субаро, колега. Фул тайм 4х4, 10/100газ, пали и при -15 на бензин, върви като щуро и не друса. Като модел, най мяза ня джип Форестъра. Аз имам повдигната заводски Импреза, и на нея нищо и. Клиренса и е 20см. От старите Субарита, Леоне е железен автомобил. Ама да намериш неизгнил е рядкост.
                  Тойота Корола Терсел и Хонда Шатъл са други две класики, но при тях проблема е като при Леонето, т.е. много стари и гнили.
                  Иначе тая, дето си я намислил хем да е джип хем да е евтино - за..би. Както ти казаха, не става, и аз пробвах. Замисли се, горивото, гумите, ремонтите в пъти надхвърлят нещастните стотина лева дето ще ги спестиш от застраховка. А като прегрееш това нещастно двигателче в някоя кал, какво ще стане?! В този форум има доста вещи хора, които ще ти обяснят. Аз не разбирам от джипове, но преди две години ги мислех същите щуротии, като теб и стигнах до извода, че колата трябва да се купува точно по предназначението си. Всякакви компромиси водят до аномалии, които в крайна сметка опорочават цялата работа.
                  Успех в търсенето.
                  Nisan Patrol`92, GR, RD28T дълга база

Коментар

Фиат Панда има 1,3 Дизел четирицилиндров, 70 к.с. 4Х4. Голфа Кънтри е 1.6 само, ако не бъркам
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                      Фиат Панда има 1,3 Дизел четирицилиндров, 70 к.с. 4Х4. Голфа Кънтри е 1.6 само, ако не бъркам
                      Тези джипове ли са?

Коментар

Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнение
                        Може и лек автомобил да е 4х4 пишете каквото се сетите.
                        Колегата пише, аз ли не разбрах нещо?

Коментар

Колегата пише, аз ли не разбрах нещо?
                          Не, аз не съм разбрал. Ще променя и заглавието на темата.

Коментар

Нещо не намирам голф кънтри 1.6 дизел някой ще помогне ли?
                            Как да намеря като не търся както трябва извинявам се за прибързаният пост.
                            То хубаво има ама само 2-ки 3-ките отиват 1.9
                            Някой може ли да каже мнение за 2-ките?
                            Последно редактирано от cerebral; 17-11-11, 10:47.

Коментар

От: Джип дизел или лека кола 4х4 под 1800 кубика?

Тука грешката е моя, този за който си мислех не е фабричен.. СОРИ http://mov.bg/video/133A8MORW3G4/

трЖудно чЖетЖем Пжолски

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X