Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип дизел или лека кола 4х4 под 1800 кубика?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип дизел или лека кола 4х4 под 1800 кубика?

Ептен ме объркахте как да не е фабричен кънтрито като го има из сайтовете за коли (ако за него иде на реч)
    Иначе знам че не е тук мястото но какво е синхро и какво е фул тайм (мисля че фул тайм е псотяно 4х4) а синхро? (нещо като диф с блокаж зацепва само когато е нужно)

Коментар

От: Има ли джип дизел под 1800 кубика?

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Фиат Панда има 1,3 Дизел четирицилиндров, 70 к.с. 4Х4. Голфа Кънтри е 1.6 само, ако не бъркам
      Taзи панда 1,3 дизел кои години е че нея наистина не я намирам?

Коментар

Tова е модел 2004:

http://www.fiat.bg/?lan=BG&id=353
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнение
          Aз си имам самурай 1.3 бензин газ, гори 15 газ зимата не пали не върви друса. А условието е не само заради малкатата застраховка а и по малък разход на гориво.Иначе гледам джимита няма много 1,5 дизел а и аз нямам 10 000 лв
          Значи проблема не е в марката Suzuki, а в конкретно твоя Samurai - стегни го, настрой ГУ, и свикни с мисълта, че малките коли друсат! А разхода при 10/100 нафта не знам как го смяташ икономичен!? И, ако, позволиш съвет, конкретизирай си нуждата, и тогава дай Enter на "търсачката". Поздрави!
          "Make love, not war!"

Коментар

Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
            Значи проблема не е в марката Suzuki, а в конкретно твоя Samurai - стегни го, настрой ГУ, и свикни с мисълта, че малките коли друсат! А разхода при 10/100 нафта не знам как го смяташ икономичен!? И, ако, позволиш съвет, конкретизирай си нуждата, и тогава дай Enter на "търсачката". Поздрави!
            Аз малки коли съм карал нищо общо няма с возията на самурая, самурая не друса той подскача стои повече в въздуха отколкото на асфалта който е решил да сложи ресьори 4 броя на кола дълга 2 метра е бил олигофрен.
            А за този разход от 10 нафта за коя кола имаш предвид кънтрито ли?
            Да вметна на бързо тук нещо друго не търся нещо за екстремен офроуд, пандата и кънтрито са перфектен вариянт но едното ми е скъпо а друго е дърто

Коментар

Re: От: Има ли джип дизел под 1800 кубика?

........ но едното ми е скъпо ........
              Колега какъв Ви е бюджета ?

п.п. Защо изискването е под 1,8 ? Нещо свързано с гражданската ? На П2 с 2,5 дизел данака му е 20 - 30 лева.
              Последно редактирано от iansto; 17-11-11, 18:37.
              [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Над 101 коня скача Гражданската Отговорност.Ако си намериш читав WV 4х4 1,9 TDI 90к.с. вземай.

.........

Както е казал колега,по долу размера на ГО зависи от кубатурата.А това,мое мнение е за данъка на МПСто.
                Последно редактирано от ognqn; 17-11-11, 21:49. Причина: Грешно мнение
                Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
                  Над 101 коня скача Гражданската Отговорност.Ако си намериш читав WV 4х4 1,9 TDI 90к.с. вземай.
                  Размерът на ГО зависи от кубатурата не от конските сили.

Коментар

...но едното ми е скъпо а друго е дърто
                    Ем *** до края, ем душата в рая
                    Дефинирай малко, колега.
                    Кажи бюджет, кажи за какво/къде ще го ползваш. Кажи какъв разход гониш - бензин/дизел/газ/пари. Кое за теб е дърто - т.е. след коя година те устройва изобщо?
                    Гледам, колегите стрелят с предложения ма все греда - не са виновни хората.
                    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Пандата е перфектно предложение... 5 нафта разход нова кола и т.н. ама почват от 10лв на горе.Което ме подсеща предишния модел преди 2004 има ли малък дизелов двигател като опция.Иначе голфа около 3 лв е перфектна цена бих покарал ако намеря да видя за какво иде на реч.
                      Последно редактирано от cerebral; 18-11-11, 09:46.

Коментар

Перфектен вариянт ....няма.Като се замисля имаше едни Ниви првени за чужбина с 1.9д мотор на пежо и с доста приличен разход.А разликата в гражданските не ти е основния разход.По скоро гледай да харчи малко.Добър вариянт е също така е сузуки витара 1.6 бензин.И като се позамисля и се върна в началото на темата (че може да е лека кола) има едни малки колички Субару Вивио 4х4 мисля че бяха 7-800 кубика
                        Последно редактирано от masagero; 18-11-11, 17:31. Причина: Добавяне на автомобил

Коментар

Ситроен АХ 4х4 1,4 бензин 75 к.с. Малко са кът и не знам двойното им колко е надеждно, ама не съм чул оплаквания... Старата Панда 4х4 освен, че е по-дърта и по-скъпа е и по-грозна и малка и със сигурност по-склонна към ръжди.
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Здравейте ще се възползвам от темата на колегата за да не пускам нова
                            и аз съм горе доло на това дередже като него търся си кола 4х4 след 1998 година дизел малко по-височка но не говоря за оффроад просто каране по черно и качване на бордюри
                            засега съм се насочил към Киа спортидж 2000 ДТ и Ресно сценик РХ4 /това ще е от франция/ един приятел като се прибира ще ми я докара
                            нещо друго което да не гори много и да не ми се изправи косъма като се повреди нещо?
                            все пак съм беден държавен служите
                            Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
                            Калоян Кирилов
                            LZ2ZGT

Коментар

Maлки дизели....
                              Не бензин.

Коментар

Колега не казваш с какъв бюджет разполагаш. Защото малък дизел+4x4 задвижване, най-старото нещо за което се сещам е джимни, после панда, дъстар.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X