Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover Sport или Lincoln Navigator L

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Range Rover Sport или Lincoln Navigator L

И аз чух че квотата за България за Evogue е запълнена, а сме били бедна държава !!! Ама като има желание и пари нали рабираш, че има и начини.

Коментар

Снощи сънувах Навигатора, така че ще е той. Вълнувам се и искам все по-скоро да се сдобия с автомобила. Следващите дни ще издирвам автомобили чрез моите хора в САЩ. Най-вероятно до следващия месец ще се возя в Навигатор и ще пиша във форума.
      Поздрави.

Коментар

Здравейте печове,четя тук различни мнения обаче истината е Рейнджъра.Ровърите са кучета сравнение с Навигатора.Успех!

Коментар

Рейнджъра е модел на Форд и няма нищо общо с Рейндж Роувъра който се дискутираше в темата, който пък е по нездрав от избраното вече возило, има си други предимства. С друго думи "Ко речи?"
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Малко Технически данни
            http://avtomarket.ru/catalog/Land_Ro...=49921&class=1
            http://avtomarket.ru/catalog/Lincoln/Navigator/?id=55130&class=1

А
            има и едни по-мощни Range Rover-и съответно 4.40 и 5.00 литра
            http://avtomarket.ru/catalog/Land_Ro...p=5114&class=1

Коментар

Успех. Хубаво е човек да избира и със сърце понякога. Да се похвалиш ей!

Коментар

Колега хрумна ми гениална идея за теб. Понеже виждам че наистина и 2та джипа те кефят ще ти предложа да си ги купиш и 2та ще разбереш след време кой повече ти е харесал и този който не те кефи ще го продадеш. За целта просто вместо 2010год един ще си купиш примерно 2005год по един от 2та модела и така ще си ги караш с кеф и 2та докато решиш кой да оставиш. Ще ме благославяш след време за гениалната идея сигурен съм.
                Успех с избора и наслука. Тя колата е като жената нали знаеш ако не си и първият то със сигурност и вторият и няма да си.
                Между другото за теглене и 2та губят надпреварата пред който и да е американски truck <Chevrolet, GMC, Ford> дори можеш да добавиш и Toyota Tundra.
                Range Rover (P38A) 2.5 L BMW M51 Turbodiesel I6

Коментар

Много ме радва, когато някой знае точно какво иска и може да си го позволи! Успех с Линкълна и пусни снимки.
                  Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

За теглене губят само от такива с двигатели Power Stroke, Cummins, Duramax. Всички други американски пикапи са боза. Не си търся пикап, защото вече си имам - Нисан Навара и си върши идеално работата.
                    За Линкълна, сега се колебая между такъв с 8 или с 7 места, като 7-местният е с две отделни седалки на втория ред, със конзола между седалките, която не се маха и при сгъване на всички задни седалки не се образува равен под.
                    При версията с цяла седалка на втория ред се получава пространство с равен под около 2.5м дълго и даже се седи по-удобно на седалката, защото площта за сядане е по-широка, но тази версия се среща рядко, защото през 2009 или 2010 модела има фейслифт, където вече серийно се оборудва с отделни задни седалки.
                    Ако намеря модел с цяла седалка го взимам веднага, а ако не намеря, ще си взема такъв с отделни седалки.

Коментар

Правилно си се ориентирал. Мой приятел има Ескалейд и никак не е доволен от двете кресла на междинния ред. При четиричленно семейство с две малки деца е ужас.

Коментар

Колебая се дали да си взема по-стар модел 2007-2008, който е с автоматик на ZF и е с понижаващи предавки, или по-нов 2009-2010, който си е с автоматик на Форд и без понижаващи предавки.

А сега малко данни:
                        Тегло с празен резервоар без шофьора - 2850кг., разпределено по равно между предницата и задницата.
                        Полезен товар - 715кг.
                        Допустим товар за теглене - 4 тона
                        Клиренс - почти 25см. - достатъчен ли е? нямам си никаква представа колко е на Наварата, за да си направя сравнение.
                        Модела към паркетниците ли е? или към Полу-паркетниците е?
                        Трябва ли да си купя допълнително джанти от САЩ? Тук намират ли се? (с 6 болта са, като на Форд Ф-150)

Коментар

Клиренса на стандартна Навара във брошурата беше около 21-22 см.А джанти и тук има вече всичко,но ще ти се върже по-добра цена то там,ако ги натовариш в Навигатора!И да,аз бих предпочел предния модел,със ZF-а и понижаващите!

Коментар

Един глас за Range Rover Sport
                            Успех и което и да купиш само да те радва

Коментар

Колега и 2та модела са добри, но са различни според мен. Това че са единият за американският пазар предимно а другият е за света. Избора можеби трябва да го сведеш до това кое ти харесва на теб повече. Успех с покупката и да качиш снимки каквото и когата и да купиш.
                              Range Rover (P38A) 2.5 L BMW M51 Turbodiesel I6

Коментар

Набелязал съм си няколко и другата седмица си стягам багажа за САЩ. Искам до Януари да се возя в новия си джип.
                                Ще огледам и преди и след Фейс-лифта.
                                Та или ще е 2008-09 с ZF-трансмисия, понижаващи предавки и цяла задна седалка,
                                или 2010-11 с Фордова трансмисия без понижаващи, с отделни седалки отзад и по-мощен с 10к.с. двигател.
                                Ще си купя и допълнителен комплект джанти, може дори и два, ще си търся и от тези тегличи, които са директно свързани към шасито със сменяеми накрайници.

Като се върна ще пиша за избора ще споделя впечатления за автомобила.
                                Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X