Eeeee, а аз уж гледах кога ще пуснеш снимки, че да честитя и съм проспал момента
Мнооо хубав!!! Завиждам ти, ама не от мръснишкия тип завист.
Честито!!! Хубави преживявания и безаварийни километри.
Честито и безаварийно
Поръчай си и всякакви крушки за стопове и мигачи.Също съм с американче и естествено като изгори лампа и тук няма,навсякъде ме гледат като изкопаемо,като разберат, какво точно търся.
Купих му едни нови гуми - Dunlop GRANDTREK SJ5 275/60R18, които имат страшен грайфер. Старите бяха американски на две години и не струваха, а с новите е пушка. На сняг се държи превъзходно, теглото му от 2.8т. празен, го държи на пътя и не му позволява поднасяния или водене по коловозите. До сега съм имал много джипове, с най-различни размери, тегла и системи за задвижване, но такова нещо не бях карал. Движа се в коловоз 12-16см. и реша да излязя от него, врътвам волана - предницата излиза без никакви колебания, под натиска на двигателя. Очаквах задницата да се тътри още малко в коловозите, но съвсем послушно си излиза и следва траекторията зададена от предните колела. Не знам на какво се дължи това, но е учудващо. При сняг до 35-40см. върви, малко се замисля на моменти но продължава. Обаче имах едно жестоко затъване - реших да го пробвам малко извън пътя, та се засилих - 40км/ч и се бухнах в една нива с сняг около 20см., но се оказа че съм сгрешил мястото, та пропаднах в оранта, колата заседна жестоко - не можах да отворя вратите от буците пръст. Излязох пред багажника и се върнах пеш до вкъщи да викам някой да дойде да ме дърпа с Наварата, защото затънах на 5-6м от пътя. Наварата с 500кг. бордюри отзад и с 4 вериги, закачена за Навигатора, боксува на място и даже не може да го помръдне. Спасението беше в един снегорин Т-150. Така жестоко не съм затъвал никога през живота си и от цялата еуфория най-много съжалявам че, не можах поне една снимка да направя, защото случая беше епичен. А, иначе по път с твърда настилка отдолу, и сняг над 20см. няма никакви проблеми. На лед с малко повече внимание също се справя с лекота.
Недей навира хубавата машинка по орани ниви и гори...не е за там,само ще я потрошиш!Това си е асфалтов кръстосвач за кеф и лайф-стайл камионче!Приятни изживявания!А колко" хапва" градско при тези температури?
Недей навира хубавата машинка по орани ниви и гори...не е за там,само ще я потрошиш!Това си е асфалтов кръстосвач за кеф и лайф-стайл камионче!Приятни изживявания!А колко" хапва" градско при тези температури?
Прав си че, не е за там. Още вадя кал от незнайни досега места - вече сигурно тон кал излезе отвсякъде. Градско аз не я карам, но през деня ходя поне 10-15 пъти на разстояние 2-3км между две селища със често спиране и тръгване, което е нещо като градско, та разхода при този маршрут е около 30л/100км - ни повече, ни по-малко, просто няма смисъл да се лъже, че този осмак, задвижващ близо 3 тона, харчи по-малко.
Прав си че, не е за там. Още вадя кал от незнайни досега места - вече сигурно тон кал излезе отвсякъде. Градско аз не я карам, но през деня ходя поне 10-15 пъти на разстояние 2-3км между две селища със често спиране и тръгване, което е нещо като градско, та разхода при този маршрут е около 30л/100км - ни повече, ни по-малко, просто няма смисъл да се лъже, че този осмак, задвижващ близо 3 тона, харчи по-малко.
Съвсем нормален разход за това камионче колега!И както казва Джамбаза -"Кеф цена няма"...
Коментар