Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover Sport или Lincoln Navigator L

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Range Rover Sport или Lincoln Navigator L

И аз чух че квотата за България за Evogue е запълнена, а сме били бедна държава !!! Ама като има желание и пари нали рабираш, че има и начини.

Коментар

Снощи сънувах Навигатора, така че ще е той. Вълнувам се и искам все по-скоро да се сдобия с автомобила. Следващите дни ще издирвам автомобили чрез моите хора в САЩ. Най-вероятно до следващия месец ще се возя в Навигатор и ще пиша във форума.
      Поздрави.

Коментар

Здравейте печове,четя тук различни мнения обаче истината е Рейнджъра.Ровърите са кучета сравнение с Навигатора.Успех!

Коментар

Рейнджъра е модел на Форд и няма нищо общо с Рейндж Роувъра който се дискутираше в темата, който пък е по нездрав от избраното вече возило, има си други предимства. С друго думи "Ко речи?"
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Малко Технически данни
            http://avtomarket.ru/catalog/Land_Ro...=49921&class=1
            http://avtomarket.ru/catalog/Lincoln/Navigator/?id=55130&class=1

А
            има и едни по-мощни Range Rover-и съответно 4.40 и 5.00 литра
            http://avtomarket.ru/catalog/Land_Ro...p=5114&class=1

Коментар

Успех. Хубаво е човек да избира и със сърце понякога. Да се похвалиш ей!

Коментар

Колега хрумна ми гениална идея за теб. Понеже виждам че наистина и 2та джипа те кефят ще ти предложа да си ги купиш и 2та ще разбереш след време кой повече ти е харесал и този който не те кефи ще го продадеш. За целта просто вместо 2010год един ще си купиш примерно 2005год по един от 2та модела и така ще си ги караш с кеф и 2та докато решиш кой да оставиш. Ще ме благославяш след време за гениалната идея сигурен съм.
                Успех с избора и наслука. Тя колата е като жената нали знаеш ако не си и първият то със сигурност и вторият и няма да си.
                Между другото за теглене и 2та губят надпреварата пред който и да е американски truck <Chevrolet, GMC, Ford> дори можеш да добавиш и Toyota Tundra.
                Range Rover (P38A) 2.5 L BMW M51 Turbodiesel I6

Коментар

Много ме радва, когато някой знае точно какво иска и може да си го позволи! Успех с Линкълна и пусни снимки.
                  Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

За теглене губят само от такива с двигатели Power Stroke, Cummins, Duramax. Всички други американски пикапи са боза. Не си търся пикап, защото вече си имам - Нисан Навара и си върши идеално работата.
                    За Линкълна, сега се колебая между такъв с 8 или с 7 места, като 7-местният е с две отделни седалки на втория ред, със конзола между седалките, която не се маха и при сгъване на всички задни седалки не се образува равен под.
                    При версията с цяла седалка на втория ред се получава пространство с равен под около 2.5м дълго и даже се седи по-удобно на седалката, защото площта за сядане е по-широка, но тази версия се среща рядко, защото през 2009 или 2010 модела има фейслифт, където вече серийно се оборудва с отделни задни седалки.
                    Ако намеря модел с цяла седалка го взимам веднага, а ако не намеря, ще си взема такъв с отделни седалки.

Коментар

Правилно си се ориентирал. Мой приятел има Ескалейд и никак не е доволен от двете кресла на междинния ред. При четиричленно семейство с две малки деца е ужас.

Коментар

Колебая се дали да си взема по-стар модел 2007-2008, който е с автоматик на ZF и е с понижаващи предавки, или по-нов 2009-2010, който си е с автоматик на Форд и без понижаващи предавки.

А сега малко данни:
                        Тегло с празен резервоар без шофьора - 2850кг., разпределено по равно между предницата и задницата.
                        Полезен товар - 715кг.
                        Допустим товар за теглене - 4 тона
                        Клиренс - почти 25см. - достатъчен ли е? нямам си никаква представа колко е на Наварата, за да си направя сравнение.
                        Модела към паркетниците ли е? или към Полу-паркетниците е?
                        Трябва ли да си купя допълнително джанти от САЩ? Тук намират ли се? (с 6 болта са, като на Форд Ф-150)

Коментар

Клиренса на стандартна Навара във брошурата беше около 21-22 см.А джанти и тук има вече всичко,но ще ти се върже по-добра цена то там,ако ги натовариш в Навигатора!И да,аз бих предпочел предния модел,със ZF-а и понижаващите!

Коментар

Един глас за Range Rover Sport
                            Успех и което и да купиш само да те радва

Коментар

Колега и 2та модела са добри, но са различни според мен. Това че са единият за американският пазар предимно а другият е за света. Избора можеби трябва да го сведеш до това кое ти харесва на теб повече. Успех с покупката и да качиш снимки каквото и когата и да купиш.
                              Range Rover (P38A) 2.5 L BMW M51 Turbodiesel I6

Коментар

Набелязал съм си няколко и другата седмица си стягам багажа за САЩ. Искам до Януари да се возя в новия си джип.
                                Ще огледам и преди и след Фейс-лифта.
                                Та или ще е 2008-09 с ZF-трансмисия, понижаващи предавки и цяла задна седалка,
                                или 2010-11 с Фордова трансмисия без понижаващи, с отделни седалки отзад и по-мощен с 10к.с. двигател.
                                Ще си купя и допълнителен комплект джанти, може дори и два, ще си търся и от тези тегличи, които са директно свързани към шасито със сменяеми накрайници.

Като се върна ще пиша за избора ще споделя впечатления за автомобила.
                                Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X