Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee WJ 4.7 или Range Rover P 38 4.6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Grand Cherokee WJ 4.7 или Range Rover P 38 4.6

Първоначално публикуван от Сергей Янков Преглед на мнение
    Колега Руди,
    Ще бъда благодарен, ако споделиш според теб кои други марки и модели покриват най-общо условията. Не съм се ограничил предварително само с тези два модела. Просто според мненията, които съм слушал те са възможни варианти. Но това не значи, че ако има нещо сходно, няма да го взема пред вид.
    По -горе бе изказано мнение за Паджеро 3.5, V 6. Проверих, но за съжаление на нашия пазар, модела от 2001- 2002 надхвърля бюджета ми. Под бюджета отиваме на екземпляри преди 1999 - доста стари и на неизвестни километраж. Не, че тези след 2000 г. са.Но поне са по-нови.
    Ами има модели на Додж или Шевролет(чукни в мобилето и погледни с бензиновите мотори),ако държиш да е американско.В щатите за тея цели ги използват.Наскоро колега от форума продаваше един перфектен Експлорър V8.Ако искаш европейско,за по 15000лв има запазени Мерц и Бмв.Има и мн.др.Всичко е въпрос на предпочитания.

Коментар

От: Grand Cherokee WJ 4.7 или Range Rover P 38 4.6

Първоначално публикуван от Руди Преглед на мнение
      Ами има модели на Додж или Шевролет(чукни в мобилето и погледни с бензиновите мотори),ако държиш да е американско.В щатите за тея цели ги използват.Наскоро колега от форума продаваше един перфектен Експлорър V8.Ако искаш европейско,за по 15000лв има запазени Мерц и Бмв.Има и мн.др.Всичко е въпрос на предпочитания.
      Американско от изброените категорично не. Ако живееш в Сев. Америка може там са евтини, частите нови сшщо са евтини, на по старите модели пък моргите са заринати каквото искаш има и там е евтино да караш американска кола, но е скъпо Европейска тук е обратното.
      A ford Explorer пък въобще не ти трябва, живял съм там карал съм им американските боклуци, въобще не се набутвай. Струва си Toyota Tundra, извън бюджета ти е Nissan Pathfinder много добър пак скъп, на Шевролета Traillblazer е добър но пак е американско, на GMC големите са хубави.
      Абе вземи карай нещо не стой да четеш само форума. Аз бях луднал по Сузуки Витара, гледах 2, карах ги и не ми хареса, важно е и кой ще ти го продава, като купих рейнджа един човек ме качи направо на оффроуд в родопите и останах много впечатлен, такова каране ми направи, че аз още не съм го карал така както той го кара тогава, после го настъпи на прав път изтреляго яко до 140км/ч и това ми беше напълно достатъчно да го купя, направихме и хубава цена и така всеки доволен. Дори останах впечатлен че от никъде не протече масло след като го спряхме.
      Но тоз човек беше приятел на другият който го продаваше, беше карал доста джипове оффроуд, познаваше модела и знаеше възможностите му. Така че съвет тест драйв с някой който е карал джип, знае какво продава и ако ако ти хареса решиш да го взимаш задължително го покарайте на черно ако се дърпа плати му малко бензин и да е видиш какво може таз кола. Повечето дето продават джипки знаят за какво става въпрос, ако не е от автосалон или някоя жена.
      Успех и кажи когато покараш какви са ти впечатленията.
      Range Rover (P38A) 2.5 L BMW M51 Turbodiesel I6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X