Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голф двоика 4+4 мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Голф двоика 4+4 мнения

Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
    Ето я[ATTACH=CONFIG]363339[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]363340[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]363341[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]363342[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]363343[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]363344[/ATTACH] бутилката е 0.5л
    Имах предвид следващия шътъл, колега, тоя е доста стар вече. За по-новия частите са кът, за тоя не ми се мисли.
    Този не е ли постоянно зацепен? Или това е копче за блокаж на задния диф?

Коментар

Първоначално публикуван от DarkWolf Преглед на мнение
      Имах предвид следващия шътъл, колега, тоя е доста стар вече. За по-новия частите са кът, за тоя не ми се мисли.
      Този не е ли постоянно зацепен? Или това е копче за блокаж на задния диф?
      Предполагам, че окачването е единтично. Частите наистина са малко кът.
      За копчето- то включва задния диф иначе е само на предно, а после от скоростния лост се включва и 1ва бавна
      п.п. За кола 4х4 е (БЕШЕ)....... перфектна
      Само на 25 годинки Е, и ще даде още доста
      898450701

Коментар

Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
        Предполагам, че окачването е единтично. Частите наистина са малко кът.
        За копчето- то включва задния диф иначе е само на предно, а после от скоростния лост се включва и 1ва бавна
        п.п. За кола 4х4 е (БЕШЕ)....... перфектна
        Само на 25 годинки Е, и ще даде още доста
        Следващия шътъл е фул тайм. Даже съм чувал, че има такива и с блокажи на задния диф.
        Ако имам възможност и изпадне читава бройка с удоволствие бих си взел пак такава количка.

И за да не е съвсем офф темата: колега, намери 1-2 обяви на шътъли, качи се в някоя от тях и направи едно-две кръгчета. Не изключвай идеята без да имаш контакт с колата. Според мен е по-кола от голфа във всяко отношение, освен ламарините.

Коментар

Дъртия също има фултайм, има и с копче. Има и доста рядка версия с междуосев диф, но е правена само за Канада и едва ли има "живи роднини" тук. Между другото, купето на 4х4 е с малки разлики от тия с педно и е доста по-яко. Но наистина, ръждицата вече си е казала думата, все пак модела е спрян още 88ма.
          По-новите са с друго окачване, като за начало са изцяло на пружини. Мотора е по-як, честите не са такъв дефицит. Вярно, че и те са до към деведесе и някоя, (94-95, не помня точно), но може да се намери що-годе приличен екземпляр с всички екстри. като кола наистина е много напред от Голфа, и като динамика и като возия, за устойчивост въобще да не говорим.

Обаче - въпрос на вкус. Отдавна съм се отказал да убеждавам, както каза колегата преди мен - пробвай, ще разбереш дали е твоята кола.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Благодаря на всички за исказаното мнение,мисля и гледам още но маи повече клоня кам троика ще видим какьв ще ми е касмета

Коментар

Първоначално публикуван от DarkWolf Преглед на мнение

И за да не е съвсем офф темата: колега, намери 1-2 обяви на шътъли, качи се в някоя от тях и направи едно-две кръгчета. Не изключвай идеята без да имаш контакт с колата. Според мен е по-кола от голфа във всяко отношение, освен ламарините.

+1
              898450701

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X