Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голф двоика 4+4 мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Голф двоика 4+4 мнения

Естествено, не е джип, и не може да бъде. Без понижаващи предавки и с отворени дифове- толкова. Малката маса е плюс, но чудеса не очаквай. Оригинално Кънтри-предимство е тръбната рама, минусите са същите-ръжда, малък просвет, безумно скъпи части. Има няколко в мобиле. бг. , които хващат око, но на цената на истински джип...отделно -има тарикати, които осакатяват колата-слагат ск. кутия от обикновен Голф, изхвърлят всичко назад-раздатка, кардани, виско, заден диф., и пишат " 4х4, кардана е свален с цел икономия на гориво..." Тия изобщо не ги гледай.
    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Разгледай и старите Honda Shuttle.
      Тия дето са като сивици, не като бусове. Не гази чак толкова колкото кънтрито, но е много здрава и надеждна кола.

Коментар

Синро бус по ми зжучи, особено ЛТ, но колегите са прави, че парите и за 2ка ще се връткат близо до цените на така наречените "джипове", пък и повече... Има за по 2-3 000 всевъзможни 4х4 /ко е тва 4+4, 8 местен бус с 4 шофЕрски седалки?/ машини... Но ако държиш да е голф, е друго...

Коментар

колеги имам предвит обикновенно голфче 4x4 те варвят по 1500/1800лева като ги гледам за такова става вапрос.Благодария за мненията само оште нешто да итам че то с питане стават нештатакак да го дигна прожини и амове пасват ли от друга кола някаде четох че стават от пасат2 вярно ли е?

колега волф благодаря за савета разгледах ги тия хонди но голфа по ми маресва като го взема ште се похваля
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 10-09-11, 14:18.

Коментар

Първоначално публикуван от OKEANIKA Преглед на мнение
            колеги имам предвит обикновенно голфче 4x4 те варвят по 1500/1800лева като ги гледам за такова става вапрос.Благодария за мненията само оште нешто да итам че то с питане стават нештатакак да го дигна прожини и амове пасват ли от друга кола някаде четох че стават от пасат2 вярно ли е?

колега волф благодаря за савета разгледах ги тия хонди но голфа по ми маресва като го взема ште се похваля
            Този български език за нищо го нямаш, а и Голф 4+4 е трудна за намиране бройка, аз поне съм виждал 4+1/резервна/.
            Що не се напънеш да пишеш малко по-грамотно, уверявам те, че не боли - в момента обиждаш и четящите терзанията ти.

Коментар

извинявам се за правописа колеги но още сам вав втори клас с компютрите

Коментар

Първоначално публикуван от OKEANIKA Преглед на мнение
                извинявам се за правописа колеги но още сам вав втори клас с компютрите
                Никой не се е родил научен, с извинения и липса на старание ще си останеш в първи клас пожизнено.
                Постовете ти дори не заслужават одобрение, визирайки кракописа, ползван за комуникация във Форума.

Коментар

Може би някой мод да махне плюсчето в заглавието, да го замени с едно Х и да затрие това ми мнение?

Коментар

между другото, дъртите Шатълчета имат и бавна скорост. И никак не са за подценяване като проходимост, единственото, което ги спира е клиренса. Говоря от личен опит.

По принцип коя да е кола с 4х4, ако и да е с виско, е далеч по-проходима от същата кола с едно предаване. На не много дълбока кал или на заснежен/заледен път разликата е повече от очевидна.

Дали Голф двойка, дали Шатъл или друго - годинките им са много, няма начин да е перфектен екземпляр, та ако ще да е "изникнало дръвче пред гаража". Искат си поддръжка и някакви начални вложения. Останалото е въпрос на вкус, за мен лично Шатъла е една класа напред и като возия и като комфорт и като динамика, плюс бавна скорост. НЕ всички шатъли са 4х4!
                    Сериозен минус на Шатълерките, особено на по-дъртите, е вдски трудното намиране на предни амове и торсиони, а шанса да са заминали е почти 100%.
                    Тойота Терцел също не е зле като за много евтина кола 4х4, доста по-голяма е, но е парт тайм и доста по-дългата база си казва думата. Вярно, събира 3 пъти повече багаж. Гадост: каретата май бяха едно цяло с полуоските и е дявол на магаре да се намерят.
                    Лансер 4х4 - дълго, ниско, бързо, добро по шосе и лек сняг, ама до там.
                    Друго, което може да се намери за под 2000лв в движение не съм карал, не знам.
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Да, Шатълите 4х4 имат една много бавна...От друга страна, 1-ва на Синхрото си е много къса- на 2000 об./мин. е с пешеходна скорост. Повдигнат Шатъл не съм виждал, не знам може ли да се направи.

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                        Да, Шатълите 4х4 имат една много бавна...От друга страна, 1-ва на Синхрото си е много къса- на 2000 об./мин. е с пешеходна скорост. Повдигнат Шатъл не съм виждал, не знам може ли да се направи.
                        Може, макар и да не виждам особен смисъл. Натягаш торсионите, подложки на пружините отзад - всичко това в разумни граници, разбира се. Пак казвам, не виждам смисъл от подобна операция.
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Повдигнат Шатъл не съм виждал, не знам може ли да се направи.
                          Майка ми има (повдигнат) , обещавам да го снимам и да го кача
                          898450701

Коментар

Голф 2 4x4 синхро и 3 4x4 синхроели

Голф 2 4x4 синхро и 3 4x4 синхро. Колеги ако трябва да избирате коя от двете коли бихте претпоче ли и зашто?Неговорим за кънтри.
                            Последно редактирано от Чавдар (V93); 11-09-11, 01:33.

Коментар

Принципно са почти еднакви...с малки разлики по окачването. На тройките се монтират и дизели. И са забравили да им сложат пробка за наливане на масло в раздатката...

Теди

Коментар

Да, Шатълите 4х4 имат една много бавна... Повдигнат Шатъл не съм виждал, не знам може ли да се направи.

Ето яНатиснете снимката за да я уголемите

Име:17092011511.jpg
Прегледи:1
Размер:98.9 КБ
ID:5303927Натиснете снимката за да я уголемите

Име:17092011512.jpg
Размер:112.7 КБ
ID:5303928Натиснете снимката за да я уголемите

Име:17092011513.jpg
Размер:69.6 КБ
ID:5303929Натиснете снимката за да я уголемите

Име:17092011514.jpg
Размер:114.3 КБ
ID:5303930Натиснете снимката за да я уголемите

Име:17092011515.jpg
Размер:144.4 КБ
ID:5303931Натиснете снимката за да я уголемите

Име:17092011517.jpg
Размер:105.7 КБ
ID:5303932 бутилката е 0.5л
                                898450701

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X