Колеги моля кажете си мнението за голф 2 4+4 1.8 115конски сили.Искам нещто по проходимо от обикновенната кола но тьи като нямам достатачно пари за истински джип се сетих за кола 4+4.Понеже сам имал двоика и знам че са здрави коли какво мнение имате за 4+4.Става ли за лек офроуд да ходя зимата с него на ски например или на язовира през малка кал и т.н.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Голф двоика 4+4 мнения
Свий
X
-
От: Голф двоика 4+4 мнения
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение...Или колегата със смолянския голф, дето миналата година на събора в Родопите скри шапката на всички.
Колегата май пита за синхро ,не за кънтри !Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Голф 2 Синхро има предвид момчето сигурно,няма да е Кънтри,и то е на базата на ГоУф2 Синхроама е лимитирана серия наподобяваща джип с по голям просвет,подобрен дизайн,и е скъпичък,но при всички случаи ако е в добро състояние Синхрото цената му ще е като на средно подготвен Самурай,а друго си е като имаш раздатъчна кутия с бавни скорости...,макар че RAV 4 са на същия принцип и се справят добре...,зависи за какво се ползва машината.
LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнениеАко иска да го вкарва в гората, само синхрото няма да му помогне.
Синхро си беше смолянския...колегата е от форума !Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Фабрично е ниско. Повечето, ако не всички, са внос от Австрия-това значи ръжда...на много 4х4 не работи назад-резултат от безхаберна поддръжка... това са негативите. Синхро системата е изключително здрава, ако се спазва правилото да се кара с еднакви гуми, да не се оставят ск.кутия, раздатка и дифове без мазане, е неповредима. С малко или повечко инвестиции по окачването се получава приятно висока колица, със свестни гуми- смайващо проходима. Съживяването на 4х4 на задна не е проблем, от запознат със системата.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеТо и кънтрито няма ,ама зависи колко е упорит !
Синхро си беше смолянския...колегата е от форума !Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Е... на правата равна отсечка,ти видя ли го в гората ....щото аз бях там като го дърпаха.....!
Сега трябва да търся снимките ,обаче отивам да спя !Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеЕ... на правата равна отсечка,ти видя ли го в гората ....щото аз бях там като го дърпаха.....!Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар