Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бензинов джип дълга база с мотор носещ на метан ... около 5-6к

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бензинов джип дълга база с мотор носещ на метан ... около 5-6к

КОлега - от ОПЕЛи разбираш (така си мисля , защото аз не разбирам и твоите мнения изглеждат ...... красиви ).
    Ето ти предложение:
    Купи си едно Диско - Ленд Ровър осем цилиндъра 3,5 или 3,9 двигател.
    Вдига си 160 на магистралата . Има как да му сложиш метан (няколко бутилки без да усетиш) и влизаш в бюджета.
    Новите бутилки след 2009 година са по 22-25 кг метал при 10 кг метан.
    Полуоските ще издържат твоите проби. Ще остане място за 5 човека,кучето и неговите братя и сестри.
    Може да го тунинговаш колкото и както искаш - кеф ти готови кеф ти твои изобретения.
    Какво и колко може този джип в сравнение с посочените астри и хонди ......скоро ще разбереш.
    И да - много хора караме на метан. От години ...........доста повече отколкото може да си представиш.
    Но никой от нас не кара джип на метан в гората. Прекалено сериозно ползваме джипките по предназначение.
    Скоро ще разбереш за какво ти говорят колегите преди мен.
    Последно редактирано от bgbul; 03-09-11, 08:19.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Хайде по-полека с перченето! Тук, слава богу, все още не е станало като голфаджийски форум.
      Всеки кара с колкото е преценил и всеки разполага с парите си, както намери за добре. Като толкова се правиш на баровец, вземи си един джип с наистина голям двигател и си го карай на бензин, вместо да му пълниш багажника с тежки бутилки, та да направиш разхода по-поносим финансово.

Ако се пънеш да караш Фронтера или друг подобен джип със 150-160, наистина ще си в категорията на кандидат-убийците. С тегло около 2-та тона и по-високия си център на тежестта повечето джипове не са особено подходящи за подобни изпълнения, още по-малко по нашите пътища.
      Германия хич не я давай за пример! Най-малкото, защото по магистралите им със сигурност няма участъци, в които човек да се чувства като на офроуд трасе.
      Никакво перчене няма ... просто не съм мишок, който се прави на ударен и гледа в земята... като ме побутнат отвръщам. Перчене няма и не се правя на баровец ... правят се на баровци тия, които пускат идиотските коментарчета като стане въпрос за алтернативни горива ... а самите те са скъсани на поразия и не правят повече от 3 до 5хил. км на година.

Ще карам със 150 там където позволява ... демек на магистрални прави участаци ... не падам от небето.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
        КОлега - от ОПЕЛи разбираш (така си мисля , защото аз не разбирам и твоите мнения изглеждат ...... красиви ).
        Ето ти предложение:
        Купи си едно Диско - Ленд Ровър осем цилиндъра 3,5 или 3,9 двигател.
        Вдига си 160 на магистралата . Има как да му сложиш метан (няколко бутилки без да усетиш) и влизаш в бюджета.
        Новите бутилки след 2009 година са по 22-25 кг метал при 10 кг метан.
        Полуоските ще издържат твоите проби. Ще остане място за 5 човека,кучето и неговите братя и сестри.
        Може да го тунинговаш колкото и както искаш - кеф ти готови кеф ти твои изобретения.
        Какво и колко може този джип в сравнение с посочените астри и хонди ......скоро ще разбереш.
        И да - много хора караме на метан. От години ...........доста повече отколкото може да си представиш.
        Но никой от нас не кара джип на метан в гората. Прекалено сериозно ползваме джипките по предназначение.
        Скоро ще разбереш за какво ти говорят колегите преди мен.
        Ама защо смяташ, че ме интересува ти как си ползваш джипа?Аз не купувам джип за теб нали така... нито за приятелите ти? Аз пък ще го карам навсякъде на метан ... на магистрала, на първокласен път, на 2рокласен и 3токласен ... в гората, на поляната, в блата ... на жълтите павета, на паркинга на кино Арена... ще паркирам на метан ... успоредно,напречно ... всякак ... ще карам на задна на метан ... ще отида пред президентстово да направя един донът на метан ... ще карам и в районни със смесена етническа принаглежност, ще го оставям да работи на празен ход на метан горе на златните мостове като сме с някоя мацка зимата.Няма да съм като теб разбираш ли ... аз съм си аз ... и си търся нещо за мен ... не за теб и приятелите ти ... различни хора ... различни потребности и желания!!! Мен ми трябва джип за сравнително лек оффроуд ... ти ми обясняваш какво правите като с приятелите ти, като ходите уикенда в някоя гора да мерите ... пишки ... с извинение ... но нали сме мъжки форум и тая дума е използваема предполагам.

Аз пък имам фобия от дървета и в гори не ходя ... ще се питате защо ми е джип ... често минавам на червено ... за лична сигурност ... и искам да паркирам скандално върху някоя саксия в центъра на София.

Коментар

...Всички на крака...бурни аплодисменти...

Коментар

Е те такива ги много обичам аз -дами минават на червено, ама да съм на първа линия че да го сгъна като плисираната поличкана на някоя не.....а госпожичка. П.П-на крака съм и аплодирам

Коментар

Първоначално публикуван от Vangelis84 Преглед на мнение
              ... Аз пък имам фобия от дървета и в гори не ходя ... ще се питате защо ми е джип ... често минавам на червено ... за лична сигурност ... и искам да паркирам скандално върху някоя саксия в центъра на София.
              Хайде стига й толкова на тази тема.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X