Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чероки или Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Чероки или Фронтера

ок колеги както казах не се имам за голям разбирач,просто споделих лични впечатления от това което съм видял,но както и да е.що се отнася за скоростната кутия която каза колегата,че струва 4000лв,че той джипа е по евтин.(не се заяждам просто факт),а комшията ми я купи за1000лв преди година и половина.а дали ще я продава на части немога да кажа той си решава.а колегата който ме упреква че пиша глупости да прочете внимателно първия ми пост
    определено това ми е последното мнение тук

Коментар

Първоначално публикуван от akxel Преглед на мнение
      ,а комшията ми я купи за1000лв преди година и половина.
      Сега надявам се си разбрал защо е калпава. Според теб ако беше Тойота 73-а heavy duty изпълнения пак за 1000 лв. дали щеше да и щрака скоростната кутия и да се чупи постоянно? В този форум сме се събрали да обсъждаме техническите възможности и да оценяваме реално едно превозно средство и мисля, че всички сме достатъчно "умни" да не пишем подобни простотии. Аз зА 1000 лв. и лада нива не бих купил камо ли фронтера или каквото и да е друго 4х4. Ясно е че е скрап, чудно че изобщо се е движила като сте я купили.
      no signature no problems

Коментар

Черок 2.1, но само ако си от спокойните и търпеливи шофьори на пътя /асвалт/, защото чета, че искаш да я ползваш и за семейна, т.е. градско и извънградско. Тази жипка не е мислена за изпреварвания. Както колегите по-горе казаха Черока е будала кола - ти го юркаш, то търпи
        Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Здрасти колега, имах Фронтера,после я смених с Тойота но един я блъсна,ама това е друга тема. Сега съм с чероки VM 2.5D карам го от една година и не съм имал никакви ядове.Ходя на лов с него и за семеина кола е добър с всички екстри,абе много съм си доволен от индианеца и изобщо не мога да го сравня с опела да ме извиняват колегите!Не искам да ги обиждам ни най малко.Обаче е по добре 2.5 отколкото другия! Ако си го пазиш и редовно обслужваш няма да имаш ядове.А и не трябва да го караш като спортна кола макар че много върви,все пак си е джип!
          0899278323-0877500798

Коментар

Късмет и господ да пази всички собственици на черокита от сериозни повреди че и във Jeep не са чували за дизелово такова, а познавам много който след повреда не могат да ги гледат
            МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
              Късмет и господ да пази всички собственици на черокита от сериозни повреди че и във Jeep не са чували за дизелово такова, а познавам много който след повреда не могат да ги гледат
              Тя тая фирма VM motori по едно време била предимно на Chrysler, после предимно на GM Да не се окаже, че и на Фронтерите двигателите са правени пак там
              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Тя тая фирма VM motori по едно време била предимно на Chrysler, после предимно на GM Да не се окаже, че и на Фронтерите двигателите са правени пак там
                Да такива са. Без 2.8 който си е Исузу
                no signature no problems

Коментар

Никой нищо не написа за Фронтера Б 2.2DTL която според мен е добър компромис за парите си на пазара в момента.

Коментар

Първоначално публикуван от nikifori Преглед на мнение
                    Никой нищо не написа за Фронтера Б 2.2DTL която според мен е добър компромис за парите си на пазара в момента.
                    Вероятно, защото цената на този вариант на ОФБ е почти колкото за 2 бр. дизелово Чероки от по-старите. За Чероки/ Либърти с 2.8 CRD двигател и дума не става, предвид поставеното от автора условие още в началото на темата.
                    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X